ceturtdiena, 2014. gada 11. septembris

11.septembra diena - Muluk enerģija 9


Muluk diena
 Lai šo dienas enerģiju izmantotu maksimāli lietderīgi un saņemtu atdevi no tās, šodien ir jāgrib zināt. Ja visu vilni esam virzījuši vienu tēmu, iepriekšējās dienās iejutušies lomā, tad šodien ir jāprasa Visumam - kā sasniegt vēlamo rezultātu un lai Visums ved uz mērķi.

 Muluk - informācijas upe, informācija, ūdens, karmiskā un zemapziņas informācija, informatīvais lauks.


 Muluk ir Visuma informatīvais lauks vai Akaša hronikas un šodien mēs visi esam iekāpuši šajā informācijas upē. Ja gribam ko zināt - prasām Visumam. Vēl labāk to darīt atrodoties ūdenī, dušā, vannā vēl efektīvāk būtu to darīt stāvot jūrā. Ūdens ir informācijas vadītājs un arī glabātājs, un caur to varam pieslēgties Visuma informatīvajam laukam un prasīt visu, ko vien vēlamies.


Galvenais – nebrīnāmies, ka informācija nenāk kā no 1188 uzzvanot tiem pa telefonu. Informācija, protams, atnāk uzreiz, taču tā nāk no tik smalkiem līmeņiem, ka mūsu energo laukam paiet laiks, kamēr tas to iztulko vārdos un burtos. Ja informācija ienāk caur 7 čakru, tad plūstot caur sesto un piekto tā tulkojas, līdz mums saprotamai valodai. Tam vajadzīgs laiks un ne vienmēr prāts pats spēj atšifrēt šo informāciju. Biežāk Eņģeļi sakārto tā, ka šī informācija parādās datorā, grāmatnīcā, kādā žurnālā vai avīzē vismistiskākajā veidā.

Tātad šodien prasām Visumam visu, ko gribam zināt – visu, kas mums patiesi interesē un atbildes nāks visiem un viennozīmīgi, vajag tikai pacietību un uzcītību


Šodien ir iespēja izmanīt savu zemapziņu un to var izdarīt griežot pa 180 grādiem visas domas, kas mūsos uzpeld un kuras nepatīk. Svarīgākais šajā visā ir apzināties, ka pilnīgi viss ir iespējams un ar tādu domu mainīt savu zemapziņu. Šodien būs arī viegli mācīties un iemācīties, jo Muluk ir ne tikai informācija, bet arī atmiņa.

 Lai visiem interesanta, informācijas bagāta un piepildīta diena:)


Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni