otrdiena, 2014. gada 2. septembris

Vienotības meditācija

Rīgā viesosies kāds ļoti neparasts cilvēks. Ella Maria. Viņa ir atmodināta un apgaismota būtne, kura Vienotības Meditācijas laikā dalās ar Kosmiskās jeb Dievišķās mīlestības enerģiju, tādējādi katrā meditācijas dalībniekā ierosinot garīgās atmošanās procesus. Un vienīgais, kas dalībniekiem jādara, ir jāļaujas šo enerģiju plūsmai un savām sajūtām, to visu izbaudot!:) Jāpiezīmē, ka lielākā daļa no tiem, kuri piedalījās pavasara Vienotības Meditācijā, atzina, ka neko tik dziļu un vienlaicīgi smalku un mīlestības piepildītu, nav līdz šim piedzīvojuši!:)

Kā jau iepriekš tika ziņots, Vienotības Meditācija kopā ar Ellu Maria (Zviedrija) notiks š.g. 11.oktobrī no plkst 11:00 līdz 15:00. Pašlaik plānojam, ka šī meditācija notiks Rīgā, Lāčplēša ielā 35-16a, Dzīves Zinātnes institūta telpās. Tas ir atkarīgs no pieteikušos dalībnieku skaita.

Gan šo organizatorisko iemeslu dēļ, gan tādēļ, ka daudzi pavasarī notikušās meditācijas dalībnieki ir sapratuši, ka vēlas meditācijas laikā atrasties tuvāk meditācijas vadītājai, pieteikšanās sākas no 2.septembra un vietas būs "numurētas" atkarībā no pieteikšanās laika. Tajā pašā laikā- telpā izplatītā enerģija nešķiro pirmo vai otro rindu- tā izplatās vienmērīgi un tas nozīmē, ka jebkurš dalībnieks saņem tieši sev atbilstošo enerģijas daudzumu vai stiprumu.

Pieteikšanās, rakstot marabrante@inbox.lv , tiek apstiprināta ar dalības maksu €21. Samaksāt var trešdienu vakaros iepriekš minētajā adresē, kur tiekamies katru trešdienas vakaru no 18:30 līdz 21:00 vai kā citādi par to atsevišķi vienojoties.

Uz meditāciju lūdzam ierasties pirms norādītā sākuma laika, lai noskaņotos Vienotības Meditācijas enerģijām. Pateicības ziedojumi telpu nomai un Meditācijas vadītājas un viņas pavadoņu vismaz daļējai ceļa izdevumu segšanai no €21,- līdz summai, ko katrs uzskata par līdzvērtīgu saņemtajam.

Uz tikšanos Vienotības meditācijā!
Lūdzu, pārsūtiet šo informāciju arī citiem.

Māra Brante (29266349) un Jānis Ieviņš

VIENOTĪBAS MEDITĀCIJA
Vienotības Meditācija ir ļoti spēcīga, varena Kosmiskās jeb Dievišķās mīlestības enerģijas pārraide caur Vienotības Meditācijas vadītāja acīm. Šīs ļoti sakrālās enerģijas saņemšana palīdz atmosties katra iekšējām garīgajām enerģijām un rada neirobioloģiskas pārmaiņas galvas smadzenēs, kuras paātrina katra dalībnieka Atmodas procesu.

Vienotības Meditācija tika radīta 2012.gadā, lai veicinātu kolektīvās apziņas pārmaiņas. Vienotības Meditācija ir daļa no globālā fenomena, kas palīdz cilvēcei masveidā atmosties un kļūt pilnīgi brīvai (iekšējā garīgā brīvība, brīvība no dažādiem nosacījumiem)

Vienotības Meditācijas iedarbība ir pilnīgi neatkarīga no mācības, ticības vai filozofijas, kurai cilvēks seko. Tā ir Kosmiskās jeb Dievišķās mīlestības enerģiju pārraide, kura notiek pilnīgā klusumā, un palīdz atbrīvoties no atdalītības sajūtas un ļauj katram no mums un sabiedrībai kopumā piedzīvot augstāko jeb kosmisko mīlestību un apziņu, vienotību ar visu, kas pastāv.


Arī šim Vienotības pasākumam nav nepieciešama iepriekšēja pieredze vai kādas noteiktas zināšanas. Lai beidzot sāktu piedzīvot dzīves patieso skaistumu un burvību, jums nekas īpašs meditācijas laikā nav jādara, vienkārši jāļauj sev saņemt to, ko jums dod.