ceturtdiena, 2014. gada 11. septembris

Sirds Meditācijas nodarbību cikls // septembrī/oktobrī, Rīgā /2014/

 

 
Sākot Jauno mācību gadu, iespēja bezmaksas apmeklēt sirds meditācijas nodarbību kursu septembrī/oktobrī,  Rīgā
pirmdienu un ceturtdienu vakaros no pl. 18.30 līdz 20.45/21.00 , sākot ar ceturtdienu, 11.septembri  orientējoši līdz oktobra vidum;

vienkāršā un pakāpeniskā veidā mācīsimies koncentrēšanos un meditāciju, izmantojot elpošanu, vizualizāciju, garīgu dziedāšanu un klusumu; iepazīsim Jogas noslēpumus, individuālās un kolektīvās prakses drošu pamatu veidošanu;  praktiski skatīsim kā meditācijas iemaņas var sekmēt pozitīvas pārmaiņas mūsos un ap mums, vairot radošumu, mieru un prieku darbā un ikdienā;

Nodarbības piemērotas gan tiem, kuri vēlās apgūt pamatus vai pilnveidot savas  iemaņas atrast, gan tiem, kas varbūt meklē sev piemērotu  ceļu un skolotāju. Nodarbībās saturs izkārtots secīgi, tāpēc vēlams to apmeklēt secīgi un ieplānot laiku, lai mazliet praktizēties ikdienā un stiprinātu iemaņas.  Pamatā vadlīnijās kurss sakņojas meditācijas meistara Šrī Činmoja ((1931-2007)  http://www.srichinmoy.org )) pieredzē; latviešu valodā  publicētas divas viņa grāmatas: Prieka spārni un  Laimes pavedieni.

Lūgums ērtībai paņemt līdzi ūdeni padzerties, ja nu slāpst un maiņas apavus, lai nesēdēt ielas apavos un uzturēt tīrāku atmosfēru; par dalību nav jamaksā, ja kādam būs vēlēšanās - varēs noziedod, bet tas nav prasīts.

Pieteikšanās līdz 11.septembrim (vai kamēr būs vietas) ar sms vai zvanot uz tālr.29697059 vai ar vēstuli uz  manu profilu draugos; atrakstiet kādu kontakttālruni, lai ērtāk apziņot par piemeklēto nodarbības vietu.

valdis svirskis, filosofs, garīgo prakšu pētnieks, pasniedzējs ar 20 gadu pieredzi meditācijas jogas jomā.

p.s.
ja vēlaties, padodiet ziņu tālāk, varbūt kādam noder.

https://www.draugiem.lv/#/user/2679778/blog/?p=12339860