pirmdiena, 2014. gada 8. septembris

Ilarions 7.-14.septembris

Laba dieniņa!
Esmu atpakaļ no mācībām Vienotības universitātē un turpinu tulkot Ilarionu. 
Cik skaisti, ka viņa teiktais ir tieši tas, ko māca arī universitātē. Mums tikai jāspēj šos augstos apziņas un sapratnes stāvokļus noturēt pastāvīgi. Un to var izdarīt, kā jau vēstījumā teikts, ar attīrīšanas un atbrīvošanas procesiem. Citiem vārdiem sakot- pilnā glāzē neko neieliesi...tāpēc jāatbrīvojas no vecajiem uzskatiem, rīcības, priekšstatiem, pārliecības...
Nekad agrāk neesmu tā darījusi, bet šajā reizē...- tas ir tas, ko varat iegūt, apmeklējot Atmodas mācības "Ceļš atpakaļ pie sevis" kursu un procesu. Skatiet iepriekšējos publicējumus šajā blogā, kas stāsta par atmodināšanu.
Ar gaišiem un mīļiem sveicieniem,
vēlot visiem atmosties pa īstam (nevis būt ilūzijā par atmodu),
Māra


Viedas Meistars Ilarions

7.-14.septembris/2014

Mīļie!
Patlaban spēlējat gaidīšanas spēli, tikai nevarat saskatīt savas gaidīšanas jēgu. Pienācis laiks spert nākamo soli ceļojumā. Tas, ko gaidāt, ir sava nozīmīguma un vienreizīguma atcerēšanās. Šī atcerēšanās ir iekodēta jūsu būtībā un tā savienota ar kādu notikumu, kas vai nu notiks vai jau notiek jūsu dzīvē. Jūs uzzināsiet par to, ka jūsu atcerēšanās ir aktivizēta- sajūtot, ka nekas no vecās pasaules vairs nespēj noturēt jūsu interesi. Jūs esat vairāk kā gatavi atstāt vecās programmas un uzskatus, kas patiesībā īsti nemaz nebija jūsējie. Šī gatavība dažkārt varētu izpausties arī kā depresija, letarģija un apātija- tā ir sajūta, ka nekas nekad jūsu ikdienas dzīvē nekļūs labāk un te ir tikai haoss un sabrukums, kas jūs apņem. Ziniet, ka tad, kad šo pieredzat, tad drīz ieiesit augstākā oktāvā un frekvencē.

Šī brīža labākā rīcība ir pateicības sajūtu kopšana un katra dzīves brīža slavēšana. Par katru noliedzošu domu, atrodiet savā dzīvē 10 lietas par ko pateikties un uzslavējiet sevi par katru no tām. Katru reizi, kad no dziļās iekšienes parādās sevi kritizējošas domas, tad atvēliet laiku tam, lai uzskaitītu 10 labas lietas, kas darbojas jūsu dzīvē, pat ja jūsu uzskatos tās šķiet pasaulīgas. Šīs nodarbes mērķis ir trenēt jūsu prātu domāt tikai spēcinošas un bagātinošas domas, lai piesaistītu sev visu to, ko vēlaties pieredzēt ikdienā. Šī brīža darāmais darbiņš ir – mīlēt un lolot sevi. Ikviens esat ļoti labs, pat izcils cilvēks, jo sniedzat apkārtējiem vajadzīgo, bet tagad pienācis laiks ik dienas darīt labu pašiem sev. Sākumā tas var likties apnicīgi un iespējams, ka tas šķitīs muļķīgs laika tēriņš, bet es jums apgalvoju, mīļie, ir ļoti svarīgi to turpināt.

Lai dzīvotu maģisku dzīvi, jums JĀBŪT magiem, un jūs nevarat BŪT maģisks, ja vispirms jau nemīlat un negodājat sevi. Veselīga sevis mīlestība ir vajadzīga, lai radītu savu sapņu dzīvi. Jums jāzina un jāsajūt to, ka pelnāt labāku dzīvi jau tagad. Jums jāiziet no gaidīšanas režīma un jānostājas uz ceļa, jo tie esat jūs paši, ko gaidāt, dievišķais jūsu iekšienē pieredz dzīvi kā JŪS! Jums ir visi vajadzīgie resursi, un šajā vajadzībā jums ir jāieplūst. Tas prasīs ik dienas klusuma brīžus, lai varat savienoties ar savas būtības kodolu, esenci. Pat piecas minūtes, pavadītas mierā un meditācijā, sniegs milzīgu ieguvumu un šī nodarbe paaugstinās arī jūsu frekvenču līmeni; tam, savukārt jābūt regulāri uzturētam un noturētam, lai varētu celties uz  vēl augstāku līmeni.

Ja ikdienā noturat fokusu un savas saistības (solīto), tad visums vienmēr atalgo. Uzplaukstot un atveroties katrā savas dzīves šķautnē, aiza starp cēloni un sekām samazinās un dzīvē sāk manifestēties priecīgu notikumu plūsma. Kad ļaujat sašķīst agrākajiem ierobežojumiem, tad atveras jauni apvāršņi un tie ļauj jūs piepildīt ar daudz lielāku dzīves spēku, uzturēt jūs, barot jūs. Šajā patlaban notiekošajā atbrīvošanas un attīrīšanas procesā, jūs ļaujat savam Augstākajam Es, savai Dvēselei, jūsu būtībā iegūt stiprāku un spēcīgāku ietekmi un ikdienas dzīve sāk izstarot patiesu spozmi katrā tās aspektā. Šāds notikumu pavērsiens sniedz jums vairāk pateicības un slavināšanas, vairāk sirds izjusta entuziasma un degsmes jūsu būtībai un pavisam drīz apjautīsit, ka atrodaties nemitīgā prieka un svētības stāvoklī.

Augstie pieredzētie stāvokļi iedrošinās jums palikt uz šī ceļa un doma par došanos atpakaļ uz zemākiem blīvumiem būs pilnīgi pretrunīga un netīkama. Šie augstākie stāvokļi piepildīs jūs ar spēcīgu un priekpilnu radošo enerģiju un darbosies caur jums. Tiek aktivizētas un atslēgtas tās dāvanas, ko esat nesuši savā DNS; jūs sākat dalīties tajās ar citiem. Jūs iegūstat prāta skaidrību, kas savienota ar sirds čukstiem un vienmēr zināt to, kas ir jādara. Tie ir daži no sākotnējiem notikumiem, kas patlaban notiek, un ejot tālāk un attīstoties, tie vedīs pretim lielākām spējām. Gaidiet visaugstāko rezultātu visam, ko darāt un pats svarīgākais- TICIET sev.

Līdz nākamajai nedēļai…

ES ESMU Ilarions


Until next week…
I AM Hilarion
©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for this information and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante