piektdiena, 2014. gada 5. septembris

9. Kas ir tas, ko mums būtu jāzina par mūsu esības pārmaiņām, Gaismas evolūciju, mūsu ķermeņu transformācijām tuvākajos mēnešos? – (tā saucamā slimošana)

Kas ir tas, ko mums būtu jāzina par mūsu esības pārmaiņām, Gaismas evolūciju, mūsu ķermeņu transformācijām tuvākajos mēnešos? – (tā saucamā slimošana)

 

Jūs paši tikko devāt atļauju, ka Zemes vibrācijas var turpināt strauji celties. Jūs devāt tam atļauju? Jā!

Man ir sajūta, ka kāds mūs kacina. Bet kacina labestīgi, tā kā dažreiz stingrs, ļoti, ļoti labestīgs tēvs, kacina kādu no saviem bērniem. Un viņš jau zina, ka viņš iedos to, ko tas bērns vēlas, bet drusciņ pakacina pirms tam.

Vibrāciju jauda turpinās pieaugt ļoti spēcīgi. Tāpēc jums ir jāizsaka nodomi, ka jūs vēlaties, lai šī vibrāciju jauda arī atveseļo un atjauno jūsu fiziskos ķermeņus, dod vitalitāti, dod spēku, dod izturību un izdziedina jūsos esošās slimības un ciešanas.

Protams, ka ir tādas dvēseles, kas ir nolēmušas, neskatoties ne uz ko, iet prom no šīs pasaules. Pat no tā, ka, neskatoties pat uz to, ka var sasniegt ar prātu un domu formām radāmas veselības matrices, 100 % veselības režīmā. Bet ir dvēseles, kuras ir nolēmušas projām iet un viņas tā arī aizies. Tāpēc es par tām nerunāšu, es runāšu par tām, kuras ir nolēmušas cīnīties līdz galam pēc iespējas ilgāk. Tad šīm Gaismas dvēselēm, šiem Gaismas cilvēkiem būs divējādas sajūtas. Būs no fantastiski eiforiskām sajūtām, līdz pat sajūtām, ka jūs esat totāli slimi, bez maz vairs neārstējami slimi.

Taču, jo vairāk celsies jūsu vibrācijas, jo vairāk jūsos būs tie stāvokļi, kad jūs jūtaties lidojumā, brīnišķīgi, iekšēji priecīgi, iekšēji laimīgi. Un, jo vairāk celsies vibrācijas jūsu fiziskajiem ķermeņiem, jūsu smalkiem ķermeņiem, jo mazāki, jo retāki un īsāki būs tie brīži, kad jums būs ļoti, ļoti nepieņemami vai pat slikti, vai pat dīvaini aizdomīgi procesi jūsu ķermenī, kas jums liksies, vai tikai tā nav kaut kāda neārstējama slimība.

Un šajos tuvākajos mēnešos tas notiks arvien vairāk un vairāk, pieaugošā proporcijā. Tāpēc dodiet atļauju, ka viss, kas ar jums notiek, lai notiek jau automātiski, ka jūs dodat atļauju, jebkuram no šiem Gaismas procesiem, un tas drīkst notikt negaidot, ka jūs atkal un atkal dodat atļauju, un atgādināt. Citiem vārdiem sakot, ja jūs tam piekrītat, tad jūs varat dot jau ilgtermiņa atļauju, ka viss, kas saistās ar tīrās Gaismas procesiem, tai skaitā, jaunās ieplūstošās enerģijas, Gaismas procesi, kas nāk ap Zemi, uz Zemes, no Zemes, jebkas, kas notiek, ka tas ar jums notiek jau automātiski, nevis tikai tad, kad jūs par to uzzināt, un tad dodat atļauju.

Bet tas notiek un, jūs to pieņemat kā pats par sevi saprotamu, ka ar jums tas notiek. Pie tam, tie, kas būs sasnieguši 6 dimensiju vibrācijas jau 99 % apmērā, jūs ievērosit, ka vīrusu slimības, slimības, ko izraisa baktērijas, jūs skars arvien mazāk un mazāk, līdz praktiski jūs neskars, un tā slimošana notiks apmēram, divu, triju stundu laikā.

Un tas būs apmēram tā, jūs sajutīsities slims, jo tāpēc, ka jūsos būs ienākušas kārtējā tumsas sūtītā vīrusu vai baktēriju deva, tajā brīdī jūs sajutīsities slims, ķermenis, kuram ir pamatīgas Gaismas vibrācijas, notransformēs uz šiem nelaimīgajiem vīrusiem un baktērijām, sazombētajiem no tumsas puses, notīrīs tumsas programmu un šie vīrusi un baktērijas paliks jūsos vai izdalīsies no jums jau kā, piedodiet, jau kā jūsu draugi, kuri rezonē ar jums vienotā frekvencē, līdz ar to viņi jums vairs nav kaitīgi. Tajā brīdī, kad notiks tumsas programmas notransformēšana, tas ir tas mirklis, kurā jūs jutīsities saguruši vai slimi, vai sajūta, ka nu pat, nu pat jūs saslimsiet, vai jau tikpat kā esat slimi. Tā ir jūsu fiziskā ķermeņa palīdzība, patiesībā palīdzība šiem vīrusiem un baktērijām, vienšūņiem, mikroorganismiem, kuri tiks sūtīti no tumsas puses, kuri šobrīd ir tumsas pusē kā bakterioloģiskie ieroči.

Tādu niansi jūs sāksiet pamanīt pie sevis. Tas sāksies novembrī, decembrī masveidā. Taču es atgādinu vēlreiz, ka tas notiks tikai ar tiem cilvēkiem, kas apzināti strādā, kas apzināti darbojas ar Gaismas enerģijām, jo enerģētisko potenciālu var uzkrāt tikai un vienīgi darbojoties.

Ja jūs gribat ēst ābolus, tad jums vispirms tie ir jāsalasa grozā un tad jūs varat  viņus  ēst, kad esat atnesuši mājās. Taču ir naivi domāt, ka var sēdēt mājās pie ābolu groza, kurā nav neviena ābola un gaidīt, kad āboli iekritīs, jo šis taču ir ābolu grozs. Jūs ābolus grozā varat dabūt tikai tad, kad ja viņus jūs esat tur salasījuši.

Tā šobrīd ir arī ar vibrāciju celšanu un pāriešanu uz sesto dimensiju. Tikai jūsu darba rezultātā. Tas brīdis, kad vibrācijas cēlās, ka tu esi labs cilvēks un tāpēc, ka planētai ceļas vibrācijas, tas brīdis ar 21.augustu pāriet jaunā fāzē, ka Gaismas matrices sastāvdaļa ir tikai tas, kurš tajā ir iegājis un strādā tajā. Jo, Gaismas matrice arī nav radusies ne no kā. Gaismas matrice rodas no jūsu darba. Jūs aužat šo Gaismas matrici. Tas ir jūsu darbs. Tie ir jūsu āboli, jūsu ābolu grozā.