trešdiena, 2013. gada 23. oktobris

Visuma laika un telpas radošā alķīmija 2013.gada 23.oktobris

Mēs katrs pats esam savas dzīves radītājs

Visuma laika un telpas radošā alķīmija 2013.gada 23.oktobris!

Dienvidu vilnis - Ziemeļu diena – 11 KIMI - Nāve, Galvaskauss, Baltās lapas diena, Pacelšanās jaunā līmenī.

Vienpadsmitā diena laika vilnī ir diena, kura parāda to izpausmi, kādu Augstākie spēki un Dievs gribētu, lai mēs izpaužam.
Šodien aktīva ir Kimi enerģija - pretējā enerģija šī scenārija autoram - KIB enerģijai. Ja visu scenāriju galvenā tēma bija piedošana un atlaišana caur patiesības izzināšanu, tad tas, ko Augstākie spēki no mums grib sagaidīt, ir visa liekā atmešana.


Kimi ir enerģija, kura paceļ visu jaunā līmenī, taču tā kā Kimi viens no nosaukumiem ir Nāve, tad pacelšanās jauna līmenī ir caur liekā atmešanu.

Lai mēs paceltos vibrācijās jaunā līmenī, mums ir jāatmet visas zemās vibrācijas. Tas nozīmē to, ka mums ir jāatsakās no domu un emociju ģenerēšanas caur bailēm, caur naidu un destruktīvām dusmām. Mums ir jāatmet domas un emocijas, kuras sevī ietver bailes. Mums ir jāsaprot, ka šī realitāte pati kā tāda ir ilūzija, ka dzīšanās pēc varas un savu muskuļu izrādīšana ir beigusies. Mums ir jāsaprot, ka nav labāko, ka nav stiprāko, ka visi ir unikāli un vienlīdz labi un ka ceļš mums ir jāturpina kopā uz beznosacījumu mīlestību. Mums ir jāatmet domas, ka esam cietēji vai varam likt ciest kādam citam! Ir jāatmet domas, ka mums kāds var likt ciest.

Mēs katrs pats esam savas dzīves radītājs un katrs pats izvēlamies, vai gribam ciest, būt par upuri, vai būt savas dzīves radītājs un Dievs.

Vienīgais, kas mūs spēj pacelt augstākās vibrācijās ir tas, ka spējam atteikties no zemajām vibrācijām - no konkurences, bailēm un citu pakļaušanas savai gribai, jo tā mēs ģenerējam savā dzīvē, savā pasaulē un realitāte to, ka šīs tēmas turpināsies. Ja ģenerēsim bailes, tad vēl ilgi tās piedzīvosim, ja ģenerēsim konkurenci un cīņu par labākā un stiprākā statusu, tad mums būs jācīnās par vietu zem Saules.

Mēs katrs esam savas dzīves radītājs un katrs varam radīt savu dzīvi tādu, kā vēlamies. Šis laiks ir tāds, kurā mums ir jāpieņem izvēle - turpināt dzīvot 3D konkurencē un cīnīties par izdzīvošanu, kur visas domas piepildītas ar bailēm un to, ka jācīnās, VAI iet tālāk uz 5D, kur eksistē tikai beznosacījumu mīlestība.

Ja mums ir apnicis šis viss, kas notiek iekš 3D, mums jāsāk ģenerēt beznosacījumu mīlestība katrā dzīves situācijā, katrā mirklī. Beznosacījumu mīlestība darbojās kā tāds magnēts un velk mūs uz to realitāti, kur šī mīlestība darbojās. Ja sākam ģenerēt beznosacījumu mīlestību katrā dzīves mirklī, mēs paceļamies jaunā līmenī, kur visas domas materializējas daudz ātrāk un viss notiek caur beznosacījumu mīlestības prizmu.

 Atmetīsim savas bailes, pieķeršanos varai pār citiem, vēlmi konkurēt un būt labākajiem. Atmetīsim visus vecos stereotipus un uzskatus, atmetīsim veco 3D domāšanu un iesim pretī beznosacījumu mīlestībai, kuru varam saņemt tikai tad, ja paši to izstarojam.
Atmetos visu, kas mums traucē, mēs pacelsimies jaunā līmenī, līdzīgi kā gaisa balons nometot smilšu maisus paceļas vēl augstāk gaisā.


Tā kā šī ir Ziemeļu diena, tad tas, no kā mums ir jātiek vaļā un jāatmet, pieteiksies pats! Var uzskatīt tā, ka viss, kas šodien piesakās – situācijas, cilvēki un notikumi, ir jāmet ārā. Šajā vilnī visu vilni pieteicās tie, kam ir jāpiedod un turpina pieteikties tie, kas vienkārši jāatlaiž un jāaizmirst par tiem. Atmetīsim visu lieko un mēs spēsim iedzīvināt tādu dzīvi, kādu patiesi vēlamies - bez kariem, konkurences, kanibālisma, pazemošanas, bailēm un iznīcības, UN piepildīsim savu dzīvi ar Gaismu, Mīlestību starp dabu un zemi, dzīvniekiem un cilvēkiem, kur komunikācija ir caur beznosacījumu mīlestību.
Atmetīsim veco un sāksim jaunu skaistu dzīvi – tādu, kādu esam gaidījuši jau 300 000 gadu! Piepildītu ar Gaismu un vieglumu, mīlestības, prieka un gandarījuma pilnu! Tādu, kur attīstība iet strauji uz priekšu, jo visi sadarbojās, nevis konkurē un iznīcina savus konkurentus.

Atmetīsim visu ar prieku, jo viss atmestais atbrīvos vietu labākai un krāsainākai dzīvei, kuru esam jau tik sen vēlējušies un ģenerējuši savās domās!
 Šodien vērosim savu vidi un notikumus ap mums ja nu galīgi neiet kādā lietā, tā noteikti ir jānoliek malā – jo šodien laika vilnis mūs vai nu nes ar savu spēku uz priekšu, vai arī nosviež zemē, lai mēs attaptos un apdomātu – ko patiesi vēlamies savā dzīvē!

Lai mums visiem skaista diena


Avots:
Visuma laika un telpas radošā alķīmija 23.10.2013.

Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni