otrdiena, 2013. gada 1. oktobris

Ilarions 29.septembris- 5.oktobris/2013

Viedas Meistars Ilarions

29.septembris- 5.oktobris/2013

Mīļie!

Patlaban sākat saskatīt gaismu tuneļa galā. Tuvojas noslēgumam pēdējos pāris gadus ilgusī attīrīšanās fāze. Tāpēc tagad ikdienā ir ļoti svarīgi saglabāt pēc iespējas augstākas vibrācijas, jo tas palīdz vieglāk un labāk virzīties uz priekšu. Pamazām sākat sajust jauno frekvenču sniegtās izcili labās sajūtas, un prieka brīži kļūst aizvien jo biežāki. Tāds ir jūsu patiesais un īstais esamības stāvoklis, tāpēc aiciniet to ienākt jūsu dzīvēs.

Jūs sākat arī reāli pieredzēt to, ko paši esat piesaukuši vai aicinājuši- tas sāk manifestēties. Šis ir brīnumu laiks, jo viss, par ko esat sapņojuši nu kļūst par realitāti, un tas notiek brīnumainā un pārsteidzošā veidā. Esiet atvērti, lai saņemtu labo, kas vienmēr jūs ir gaidījis. Dodoties tālāk, joprojām meklējiet un apziniet visu labo, kas ik dienas ienāk jūsu dzīvē- šis process turpināsies; aizvien izteiktāka kļūs arī daudzu citu jūsu domu un vēlmju manifestēšanās. Saprotiet, ka viss labais, ko esat pelnījuši, patlaban arī ienāk jūsu dzīvē, jo kavējošie bloki patlaban ātri vien šķīst.

Turpiniet palikt centrēti savā kodolā un tad jau viss būs labi. Jūs varat izjust dīvainas, arī nepatīkamas, sajūtas kādās sava fiziskā ķermeņa vietās, kurās vēl turpinās pārmaiņas un transformācijas par augstākām dimensijām piemērotu ķermeni. Ja tā notiek, tad vienkārši elpojiet un atslābinieties; tas ātri vien pāries. Ļoti svarīgi ir aizsargāt savu enerģijas lauku no apņemošajām un pieaugošajām svārstīgajām un mainīgajām enerģijām. Vairākas reizes dienā atkārtojiet Gaismas staba piesaukumu, tas iekaus jūsu enerģijas lauku jūsu augstākās būtības gaismā. Ikviens ļoti labi zināt kā to paveikt, bet dažkārt ieslīgstot ikdienas nodarbēs, jūs aizmirstat savu vissvarīgāko darāmo.

Enerģiju frekvences atkal turpina pieaug, tāpēc pēc iespējas ir svarīgi saglabāt līdzsvaru. Un mēs atkārtoti iesakām jums pavadīt vairāk laika ārā, dabā, jo tas ļoti nomierina, dziedē un iezemē jūsu fizisko, mentālo un emocionālo būtību. Esot savienojumā ar Zemi, jūs paši sev palīdzat iziet cauri šim periodam un notiekošajiem procesiem. Pie horizonta jau tagad vīd vēl daudzas citas pārmaiņas un iezemēšanās palīdz būt gataviem plūst kopā ar visām jaunajām pārmaiņām bez pretošanās, jo tieši pretestība jūsu dzīvi padara daudz grūtāku. Ziniet, ka nekad neesat vieni, jūs ieskauj jūsu pavadoņi, eņģeļi un skolotāji. Mēs atrodamies tikai domas attālumā no jums un esam gatavi kalpot.

Tāpēc vērojiet un saskatiet pārmaiņu zīmes ap jums. Tad vienmēr būsit gatavi un sagatavoti un neiekulsities nekādās nepatikšanās. Ticiet mīlestības spēkam sevī un vērojiet, kā tas aug un izplešas. Mainās visa dzīve, tā iziet metamorfozes, un gala rezultāts tiek gaidīts ar lielām cerībām. Lai manifestētos ikdienā, šim procesam vajadzīgs savs laiks. Visnoderīgākā īpašība šajos laikos ir pacietība.


Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante


Gaismas stabs
(3 reizes)
Mīļā Visvarenā ES ESMU Klātbūtne!
Lūdzu, ietin mani Tavā Visvarenajā, Maģiskajā Viedas Meistara Elektronu kolonnas Gaismas substancē!
Padari to tik Spēcīgu un Stipru, ka neviena cilvēciska radība tai nekad vairs netiek cauri.
Šajā Dievišķajā Gaismas Stabā, lūdzu, iepildi Violeto transmutējošo Liesmu, kas piepilda un iziet cauri maniem četriem zemākajiem ķermeņiem, un pārveido manī visu, kas neatbilst Tavai Perfektajai Pilnībai.
Atbrīvoto vietu tieši tagad uzstrāvo un piepildi ar Viedas Meistara Apziņu un ikkatra Viedas Meistara Dzīvās Klātbūtnes un Darbības Substanci un Apziņu.
Seko, lai šī Gaisma padara mani nesaskatāmu, neuzvaramu un neievērojamu visam citam, izņemot Tavai Visaugstākajai Dievišķajai Klātbūtnei un es sajūtu Tevi un Tavu Dievišķo Pilnību.
Pateicos
Sacīts- darīts
Tulkoja Māra Brante