sestdiena, 2013. gada 26. oktobris

Laiks 26.10.2013. – 07.11.2013.

Vilnis Muluk - Men – Imix (26.10.2013. – 07.11.2013.)
Jau šodien esam spēruši pirmos soļus pretī pārmaiņu procesam! Šī ir pirmā diena, kad ir sācies Pārmaiņu virpulis, kas ilgs 52 dienas! Tamdēļ būsim gatavi pārmaiņām, būsim gatavi kam jaunam, būsim gatavi tam, ko esam saģenerējuši iepriekšējās 208 dienās!

Šajā 13mit dienu vilnī pati galvenā un būtiskākā lieta ir tā, ka mums ir jāiemācās attīrīt tā ūdens straume, kurā mēs plūstam un mierīgu, nesatrauktu garu virzīties pa to. Tas, ko Visums mums mācīs šajās 13mit dienās, kā pamata lieta ir - ”ļaut lai iet”. Viss, kas mums ir nepieciešams, lai to īstenotu, ir saplūst kopā ar dabas ritmu un laika dabiskajiem cikliem. Ikreiz, kad prātā ienāk doma mēģināt kontrolēt kādu notikumu, bet šī kontrole ir ārpus mūsu iespējām, mēs kļūstam neapmierināti un kašķīgi. Mēs katrs varētu biežāk sevi mācīt iekļauties un iet ar plūsmu, kas mūs vada katru dienu.

Šajā 13mit dienu vilnī tieši šis aspekts un šie jautājumi, kurus mēs gribam kontrolēt ar prātu, kļūs ļoti aktīvi un parādīsies ūdens virspusē. Pēkšņi atcerēsimies ko sen aizmirstu, uzpeldēs veci notikumi un būsim pārsteigti paši par to, ka kaut kas sen pagājis rausta mūsu iekšējo pasauli! Tomēr nevajag satraukties, jo visas šīs atmiņas un process ar tām, virza mūs uz kaut ko tīru, skaistu un jaunu!

Ir sācies MULUK vilnis, un visa darbība notiek ap informāciju. Visu šo vilni mainīsim un transformēsim zemapziņas informāciju. Viss šai vilnī notiks par un ap informāciju, zemapziņas informāciju, karmisko informāciju. Visu šo vilni zemapziņa metīs āra tos aspektus, kas traucē iet uz priekšu vai neatbilst Dievišķajai realitātei. Principā, visu tversim caur savu zemapziņas prizmu. Šī lieta mūsu dzīvē ir ļoti svarīga, jo, izmainot zemapziņas paternus, izmainās visa mūsu dzīve.

Katrā situācijā, kura mums nepatīk, ir jāmeklē aizķeršanās punkts – tas, no kā tas viss ir cēlies un jāmaina uz to, ko gribās. Piemēram, ja domāju, ka manu darba algu samazinās, tad to arī samazinās, jo es radu tādu realitāti, kur tas var notikt. Ja piefiksējam sevī tādas domas, tad varam tās izmainīt uz tādām domām, kādu realitāti gribam piedzīvot. Līdz ar to mainot domas uz to, ka mana darba alga tikai pieaug un dzīvē viss iet uz augšu, mainās arī mūsu realitāte. Šīs domas ir ļoti grūti piefiksēt, tāpēc jābūt ļoti modriem un jāvēro sevi, lai kaut ko izmainītu. Ir jāvēro tas, ko fonā nodomājam, kad kaut ko domājam ! Ir jāvēro, kādas reakcijas mūsos notiek, ja saņemam kaut kādu informāciju.

Dzīve mūs ir tā mētājusi, ka esam pieķērušies kaut kādiem nosacījuma refleksiem un uzvedamies kā kalpi vai kā vergi, nevis kā Dievi savā dzīvē. Mums ir jāapzinās, ka neviens cits pilnīgi neko mūsu dzīvē nenosaka un, ja meklējam ienaidnieku, tad tas sēž mūsos un ģenerē to, kas mums nemaz nav vajadzīgs.

Izmainot savu domāšanu un zemapziņas programmas, mūsu dzīvē mainīsies pilnīgi viss! Izmainot savu domāšanu, izmainīsies visa mūsu dzīve un mēs transformēsimies uz kaut ko pilnīgi jaunu.

Izmainot sevī veco un nevajadzīgo, izmainot sevī fonā domas, pārvēršot tās par sev vēlamām domām, mūsu dzīve sāksies pilnīgi no jauna. Mūsu dzīvē ienāks jaunas enerģijas un jauni spēki, lai sasniegtu to, ko vēlamies.

Patiesībā - mēs piedzimsim no jauna, ja spēsim sevī izmainīt nevēlamo.
Šis ir laiks, kad savā dzīvē tikt galā ar netīriem dzīves aspektiem un negatīvajām emocijām, kas traucē ik uz soļa. Tomēr nevajag piemirst, ka to visu radām mēs paši. Un tieši tos, kuri ir vairāk emocionāli nestabili, šis skar visvairāk. Tamdēļ mums ir iedotas 13mit dienas, lai ieslēgtu pogu ”ļaut lai iet” un palaistu projām tās lietas, kas prasa prātam nemitīgu kontroli. Lai mēs iemācītos iekļauties tīrā un dzidrā ūdens plūsmā, kas nebūt nenozīmē neko nedarīt, bet gan paļauties, nevis uz prāta radītiem aizspriedumiem, korekcijām vai ieteikumiem, bet gan uz dvēseles upes tecējumu.

Lai mums visiem skaists šis laiks!

Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni