piektdiena, 2013. gada 18. oktobris

Mēness aptumsums- pārmaiņu veicinātājs uz planētas



Viens no pārmaiņu veicinātājiem uz mūsu planētas ir arī 18.oktobra Mēness aptumsums. Ap šo datumu varētu saasināties sajūtas un uztvere. Varētu parādīties vēlme uzsākt un darīt kaut ko pilnīgi jaunu vai pārtraukt jau agrāk iesāktas lietas. Esiet iecietīgi pret sevi un citiem, jo gan sajūtām, gan notikumiem ir tendence tapt pārspīlētiem.

Aptumsuma diena sakrīt ar pilnmēness dienu, un šis apstāklis arī var saasināt enerģijas. Ieskatieties savā garīgi iezemētajā viedumā pirms pieņemat kādu lēmumu vai uzsākat rīcību.

Saspīlējumu uztur arī Merkura atrašanās retrogrādā no 21.oktobra līdz 10.novembrim. Šis retrogrāds ir spēcīgāks par diviem iepriekšējiem šī gada retrogrādiem daļēji pateicoties paātrinātajiem globālajiem notikumiem. Jo esat jūtīgāks, jo neparastāk varat uztvert šīs retrogrāda enerģijas. Esiet iecietīgāks pret ikdienas attiecībām un dzīves norisēm, lai varētu pielāgoties notiekošajam, ja viss nenotiek kā plānots vai iecerēts.

Šajā laikā ieteicams ieskatīties sevī un savas dzīves norisēs. Izvēlieties trīs sfēras. Piemēram, viena varētu būt darba sfēra vai darbavieta, otra varētu būt mājas dzīve un trešā- jūsu svarīgākās attiecības.

Palūdziet savam iekšējam viedumam parādīt- kas nav līdzsvarā, kāda ir jūsu loma šajā ne-līdzsvarā un kas ir jāmaina. Esiet godīgi pret sevi. Šī inventarizācija domāta jums un jūsu garīgajai izaugsmei. Spēks un brīvība nāk tad, kad uz visu raugāties godīgi, tieši un atklāti, kad esat atvērti jauniem pavērsieniem un risinājumiem un droši sperat vajadzīgos soļus.

Sevī saprotiet, ka jums vajadzīgs spēks dzīves problemātiskajos brīžos. Negaidiet uz kādu citu cilvēku rīcību vai neceriet, ka problēma izzudīs pati no sevis. Atcerieties, ka bezdarbība – kad zināt, ka ir jārīkojas- arī ir jūsu izvēle.

Copyright 2013 by Selacia - www.Selacia.com

Tulkoja Māra Brante