otrdiena, 2013. gada 22. oktobris

Ilarions 20.-27.oktobris

Viedas Meistars Ilarions

20.-27.oktobris/2013

Mīļie!

Pavērojiet sevi spogulī un pamanīsiet sava fiziskā ķermeņa transformācijas. Jūsu izskatā saskatāma mirgojoša spozme un kaut kas vārdos nenodefinējams- to redz apkārtējie. Katra veiksmīga veco programmu un uzskatu atlaišana jūs apdāvina ar šādu gaismas spozmi. Kad aiziet vecais, tad jūsu sistēmas var asimilēt vairāk gaismas. Lai kurp jūs dotos, ap daudziem no jums plešas liels gaismas lauks, ko neapzināti, bet ar prieku uztver apkārtējie un tā jūs nesat svētību cilvēkiem jūsu ietekmes laukā.

Mēs zinām, ka nebūt nav viegli ieskatīties pašiem sevī un uzņemties atbildību par visu jūsu dzīvēs notikušo, tāpēc mēs apsveicam jūsu drosmi un vēlmi to izdarīt; ir vajadzīga pamatīga drosme ieskatīties savos vecajos ieradumos un uzskatos, kas cēlās un cēlās no jūsu iekšienes dziļumiem. Atcerieties vienu svarīgu patiesību- jūs esat gaisma un esat nākuši kalpot, esot gaismai. Jūs ikviens esat dievišķā priekšpostenis un tas dažkārt ir bijis grūts uzdevums. Ziniet, ka cilvēki, ar kuriem ikdienā tiekaties, ir dvēseles, ar kurām esat vienojušies izspēlēt konkrētas lomas un jūs, turpinoties augšupcelšanās procesam, palīdzat viens otram sasniegt jaunu atbrīvošanas līmeni un spēcināt ieskatīšanos sevī.

Šīs lomas noslēgtas, savstarpēji vienojoties, ar mērķi atbrīvoties no visa tā, kas jūs kavē atcerēties savu patieso stāvokli kā dievišķā bērnam. Vēl joprojām jums ir daudz jāmācās un sevī jāpilnveidojas, bet vislabāk tas noris ar vienkāršo skolotāja- skolnieka metodi. Dažkārt jūs esat skolotājs, citkārt jūs esat skolnieks, un šādā sapratnes, līdzcietības un iejūtības redzējumā iespējams sasniegt vislabākos rezultātus. Gars izmanto katru izdevību, lai tālāk attīstītu dvēseles īpašības.

Vecā pasaule atstājusi savas zīmes un nospiedumus katrā cilvēkā, un ikviens uz planētas patlaban iesaistās procesā, lai paceltos virs šiem limitiem un sasniegtu lielāku ne tikai savas individualitātes vienotības aspektu, bet arī cilvēces kolektīvās apziņas vienotību. Attiecīgie priekšdarbi jau ir iezemēti, un patlaban šī pozitīvā ietekme piesūcina visu kristālisko režģa sistēmu, kas apņem jūsu planētu. Kristāliskais režģis ir plašs komunikāciju tīkls, kas ietekmē katra cilvēka domas uz Zemes un tā spēks un ietekme pieaug un spēcinās. Katram cilvēkam ir iespējams pieslēgties šim tīklam un pievienot tam savu ietekmi un devumu.

Šo plašo un vareno komunikatīvo sistēmu var izmantot jebkurš planētas iedzīvotājs. Veicot ikdienas disciplīnas, kad vairojat gaismu sevī un ceļat savas vibrācijas un frekvenču līmeņus, jūsu individuālie centieni ietekmē visu globālo tīklu, un tas atvieglo jūsu līdzgaitniekiem atrast katram savu ceļu atpakaļ pie savas dievišķās savienības, un tādā veidā spēcinās visa globālā kristāliskā režģa sistēma. Šīs gaismas un enerģijas līnijas ap jūsu planētu tālāk attīstītas un pilnveidojas ar pozitīvo un labvēlīgo domu un nodomu radīto spēku, ar katra cilvēka izteiktajiem piesaukumiem un lūgšanām. Tāpēc katram cilvēkam jāapzinās savs ieguldījums jaunajā režģa sistēmā un jāvairo viss labais šajā dzīvē.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante