otrdiena, 2013. gada 1. oktobris

No SOLĀRAS prognozes SEPTEMBRIM 2013

MANIFESTĒJOT SAVUS VISDROSMĪGĀKOS SAPŅUShttp://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Super Septembris nes mums milzu pavirzīšanos uz priekšu mūsu fiziskajā ceļojumā. Daudzi no mums tagad sāk apdzīvot savu Jauno Ainavu ar lielu entuziasmu. Tiesa gan, te vēl daudz ir ko darīt, taču sasprindzinājums ir izgaisis, un mēs aizrautīgi metamies uz priekšu tādā radošā pacēlumā, kādu nekad vēl neesam izjutuši.

Līdz pat augusta vidum uzsvars tika likts uz pabeigšanu un noslēgšanu. Pagātnes dziedināšanai ir svarīga nozīme vēl joprojām. Mēs atrodamies pašā vidū super pabeigšanas fāzei, kas atbrīvo mūs, lai pilnībā varam ieiet savas Jaunās Ainavas Patiesās Dzīves teritorijā. Teiciens „Sakārtojot veco, mēs atbrīvojam sevi Jaunajam” – nekad vēl nav bijis tik patiess.

Noslēdzošā Sakārtošana ir vitāli svarīga un nepieciešama tieši TAGAD, par cik tā sagatavo telpu Jaunajam, kas ir jau tik gatavs ienākt. Noslēdzošā Sakārtošana ļauj mums pārcelt sliedes uz Īsāko Ceļu mūsu Jaunajā Ainavā. Sakārtošana var aptvert daudzas dažādas sfēras – gan attiecības ar cilvēkiem un vietām, gan nepabeigtos projektus un mūsu iepriekšējo dzīves mērķi, gan mūsu vecos lietu kārtošanas veidus un ieradumus.

Šī Sakārtošana var mūs vairāk vai mazāk apmierināt, bet dažkārt tā var būt pilnīgi negaidīta un pārsteidzoša. Tādejādi tas var būt par labu barometru tam – cik tālu mēs esam nonākuši, un cik ļoti mēs esam izmainījušies. Tas ļauj mums saprast – cik daudz ko no saviem agrākajiem uzskatiem, vērtībām un uzvedības stereotipiem mēs jau esam atlaiduši.

Mēs ne tikai esam ATSVABINĀJUŠI sevi NO vecā – mēs arī esam ATSVABINĀJUŠI sevi PRIEKŠ Jaunā. Atgriežoties savā dabiskajā vidē, mēs sajūtam milzu atvieglojumu – viss šis smagums bija saistījies ar lietām, kuras bija ārkārtīgi ilgi gaidījušas, lai tiekam ar tām galā, vai arī lai paceļam tās jaunā līmenī.

Mēs piedzīvojam fundamentālas izmaiņas savās attiecībās ar pasauli mums apkārt, un tanī – kā mēs savienojamies ar citiem. Palaikam tas var mums būt satraucoši – sajust patieso dziļumu un monumentalitāti tām izmaiņām un pārbīdēm, kas notiek.

Par cik mēs esam jau dziļāk iegremdēti pilnīgi Jaunajā Ainavā – ir tāda sajūta, it kā negaidot mēs būtu pamodušies jaunajā realitātē. Mēs izrādāmies iecelti jaunā, mirdzoši košu krāsu ainavā, pēc tam, kad bijām dzīvojuši dzīvi, krāsotu pelēcīgos, klusinātos toņos. Mēs varam nesaprast – kā mēs esam te nokļuvuši, taču mēs esam super laimīgi – ka esam to paveikuši.

Šī dramatiskā pārbīde nes sev līdz neskaitāmas izmaiņas – gan lielas gan sīkas – visos iespējamos līmeņos. Vecie priekšstati sagrūst ar katru dienu. Piepeši pazūd spogulis pie sienas, kurš visu laiku bija te bijis, un kad mēs ierasti paceļam acis, mazgādami savas rokas – mēs nesaskatam vairs tur savu atspulgu. Mēs izmetam ārā tās lietas, ko agrāk nekad nebūtu varējuši iedomāties atlaist, un mēs jūtamies atbrīvotāki ikreiz, kad mēs to paveicam. Mēs esam sākuši izmainīt priekšstatus un disbalansu daudzos līmeņos, kam sen jau bija jāizmainās.

Daudzas lietas beidzot būs vieglāk īstenojamas. Mūsu savstarpējā mijiedarbība būs daudz godīgāka un sirsnīgāka. Ir tāda sajūta, ka beidzot varam uzelpot pēc mēnešiem aizturētās elpas. Sasprindzinājuma, intensitātes un bezspēka slāņi atkrīt no mūsu būtības. Un mēs izjust varam tagad dziļu pateicību un bijību par to, ka sākam tagad savu Jauno Vēsturi dzīvot.

Tieši tagad mums ir bezprecendenta iespējas radīt savu Patieso Dzīvi un manifestēt savus drosmīgākos Sapņus. Mēs visi zinājām, vai vismaz ticējām, ka šī Jaunā Realitāte pastāv. Mēs veltījām daudzus gadus – cenšoties izveidot šo Ultra Vareno Realitāti fiziskajā pasaulē. Un tagad Jaunā Paradigma ir šeit!

Par cik mēs arvien dziļāk ieejam Jaunajā Ainavā – mēs apgūstam jauna veida ESĪBU – ar katru soli, ko speram. Te var būt palaikam arī kāds haosa miglas apgabals, kurš var būt tik blīvs, ka nemaz nav viegli ieraudzīt savu ceļu tam cauri, bet ceļš ir vienmēr, un mēs viņu atradīsim.

Jaunā Pasaule ir ŠEIT. TAGAD. Un tas ir ļoti, ļoti aizraujoši! Ir pienācis laiks dzīvot Patiesajiem savu Patieso Dzīvi savās Patiesajās Mājās.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5055714