svētdiena, 2013. gada 6. oktobris

Oktobra horoskopi visām zīmēm pēc kārtas by Andis Geste

By Andis Geste
Horoskops Aunam  oktobrim. Nu baraškas, skatieties man! Oktobris saucas: „AUNS BRĪVSOLĪ”.

Sāksies viss auna mājās un auna pierē. Auns paskatīsies sav visapkārt un sapratīs, ka auns ir auns! Ja kas ir auna galvā, tas paliek auna galvā un nav vēl izgudrots tāds āmurs, kas TO var no auna galvas dabūt ārā. Un pasarg Dies’, ja kāds TO gribēs no auna galvas dabūt ārā. UN NEVAJAG TO DABŪT ĀRĀ NO AUNA GALVAS, JO T-A-S IR KKAS ĻOTI LABS, lai arī citiem tas var šķist par lielu, par nesasniedzamu.
Ir tāda lieta astroloģijā, kas saucās ‘mēness ass’. Tā norāda, kā plūdīs enerģija vienā vai otrā laika periodā. Tad lūk, oktobrī aunā ieplūdīs neatkarības un brīvības prieka enerģija. Aploks, elektriskais gans nobruks un auns sajutīs savu brīvību. Jo tālāk oktobrī, jo spēcīgākas būs šīs izjūtas. Prieks un milzīgs vitālais spēks ieplūst Aunā. Mēneša vidū (15.10.) tas būs jūtams jau uz visiem 100%, bet ap pilnmēnesi (18.04.) būs īsta brīvības eksplozija. Tādas sajūtas jūs nebūsit pat piedzīvojuši. Pilnmēness ar aptumsumu (3x stiprāks pilnmēness) notiks Auna personībā. Jebkuri ierobežojumi nokritīs un Auns būs gatavs gāzt kalnus.
Sāks parādīties labi cilvēki un labvēlīgas situācijas kalnu gāšanai. Nāks gluži kā no zila gaisa. Šie cilvēki un labvēlīgās situācijas absolūti nav nekādā sakarā ar to, ko jūs tagad savās čirkainajās galvās iedomājaties. Jūs, patiesībā, pat iedomāties nevarat, kas tie būs par cilvēkiem un kas par situācijām. Tās iznesīs jūs daudz interesantākās ganībās. Mīlas aizgādne Venēra piespēlēs jums arī visnotaļ eksotiskus mīlas objektus. Ja jums jau ir mīlas draugs/draudzene, tad jums abiem visa pasaule vaļā. Lietas zibēs ļoti ātri un aunam patīk, ka lietas notiek un notiek dinamiski un neparasti. Tā arī būs.
Eksotiskie plašumi atvērsies. Patiesībā aunam atvērsies visa plašā pasaule. Visi, kas ap aunu ir aplipuši tagad dabūs paši uz savām kājiņām nostāties un skriet aunam līdz. Ja tiks līdz, tad tiks. Netiks – netiks. Aunam ir darbība, kustība, uguns un spēks.
Kaut kāds smagums tiks nokratīts. Varbūt kāda sena sāpe beidzot būs izsāpēta un Aunu vairs nesāpinās un nu Auns varēs izdarīt to, kas līdz šim nav izdevies vai arī nav izdevies līdz galam. Tā ir kāda iecere. Un tā var būt pat milzīga iecere. Kaut kas, kas iepriekš traucēja to realizēt, vairs nebūs šķērslis. Nāk lielais!
30.10. Saule (jā, notiek!) un Ziemeļu mezgls (viss jaunais) savienojas jūsu lielo enerģiju mājā. Nāk kaut kas pilnīgi jauns un ārkārtīgi spēcīgs, kas saistīts ar lielām enerģijām: kaisli, seksu, lielām naudām, atdzimšanu no jauna. Jums patiks!!!
Klausies, Auns! Neliels padoms. Tiešām neliels! Kamēr tu vēl neesi ieskrējies... Pastāsti saviem tuviniekiem, ka gatavojies ieskrieties, lai viņi saprot, par ko būs stāsts. Tuvinieki, draugi, radi, ģimene ir tavs drošības garants un atbalsts kalnu gāšanas epopejā. Citādi viņi izsauks tev vēl kādu specdienestu, kas ikdienā apkaro maniakus. Mūsdienās cilvēkus, kas ir aizrāvušies ar kādu lielu ideju un domā lielas domas tieši par tādiem arī uzskata. Bet tu neesi maniaks, tu vienkārši esi Auns, kas ir ieguvis jaunu brīvības pakāpi un to arī izbauda pēc pilnas programmas.
Oktobrī paņem savu spēku un noteiktību un dodies pretim izaicinājumam. Tev toč patiks! Kalni oktobrī ir apgāžami un veiksies arī. Lai spēks un prieks! Sirsnīgi sveicieni!!
https://www.facebook.com/andis.geste/posts/10152235418394908

Status Update
By Andis Geste
Ziņas Vēršiem oktobrim. Vēršuki! Lūk arī jums kkas no Lielās Oktobra revolūcijas.

Pieejat tagad pie spoguļa un apskatāties uz sevi. Nē, vēl labāk nofotogrāfējiet sevi – pirms un pēc Lielās Oktobra revolūcijas. Pēc tam varēsit atrast 10 atšķirības. Pareizāk būtu teikt, atrast 10 līdzības starp to tēlu kas bija oktobra sākumā un kas būs oktobra beigās. Uhhh! Pašapziņas vētra! Mežonīga pašapziņas vētra, kas sagriezīs Vēršu pasauli kājām gaisā un noliks to tur, kur tai ir patiesībā jābūt.
Man nav ne mazākās nojausmas, kas notiks ap pilnmēnesi (18.10.), bet fakts ir viens. Pilnmēness ar aptumsumu (3x stiprāks pilnmēness) norisināsies jūsu iekšpasaulē. Hehe... pēc tam pastāstīsiet...
Ap 04.10. Vērsis sajutīs, ka kkas ir jādara. Kkas ir jāsāk kārtot dzīvē. Kāda no jomām steidzami (!) ir jāsāk sakārtot un pārkārtot – pie kam aktīvi. Tie var būt da-jebkādi jautājumi – sākot ar sava ķermeņa formu uzlabošanu, sportu, veselīgu uzturu, radošām aktivitātēm, darbu un biznesu, beidzot ar dzīvesvietas maiņu, ģimenes jautājumu kārtošanu, ikdienas kārtošanu. Katrā ziņā būs revolucionāra vēlme kādu no lietām sakārtot vienreiz pa visām reizēm. Un sāks lietas notikt...
Uz jums sāks reaģēt vistuvākie cilvēki. Viņi ļoti gribēs piedalīties un palīdzēt Vērša uzvaras gājienā. Vērsis būs ļoti interesants un garšīgs (ņemiet to vērā). Vērši vispār ir garšīgi, jo izstaro jēdzīgumu. Bet Vērsis pareizā kustībā un vērša noteiktībā ir trīsreiz garšīgāks! Citi to novērtēs.
Ja kas, Vērši tiešā ceļā dodas pretim neparastam, kaislīgam un pārpasaulīgam rudenim. Sapārotie vērši (kas nav ar cisu maisu) varētu savās otrajās pusītēs samīlēties no jauna. Pilnīgi citādāk. Vēršu enerģija un izmaiņas izsauks izmaiņas arī vēršu draudziņos un draudzenītēs. Tad abi jūs kopā metīsieties iekarot jaunas attiecību teritorijas.
Nesapārotie vērši... šķiet tas laiks ir pienācis... 30. oktobrī Saule savienojas ar Ziemeļu mezglu jūsu vistuvāko attiecību mājā un tas vēsta par jaunas ēras sākumu...
OKTOBRĪ VĒRŠIEM NEREĀLI SVARĪGI BŪS DRAUGI UN VISTUVĀKIE CILVĒKI. Tie nesīs dāvanas, atbalstu un brīnumus. Tie būs ļoti kaislīgi brīnumi. Tādas sajūtas kopā ar draugiem un tuvākajiem cilvēkiem jūs, iespējams, jutāt pirms daudziem, daudziem gadiem. Nu tās nāk atpakaļ ar milzīgu jaudu!!! Un tās ir lieliskas sajūtas. Kaislīgas un interesantas. Tieši tās jūs izmainīs ļoti.
Oktobris ir tas mēnesis, kad nomest veco vēršādu un ļaut uzaugt pilnīgi jaunai. Ir jārīkojas. JĀ-RĪ-KO-JAS: sports – sports, mājas – mājas, darbs – darbs, veselība – veselība, ceļojumi – ceļojumi, jauns imidžs – jauns imidžs, radošais – radošais, vienalga. Atrodiet sfēru, kur pielikt enerģiju, kurā gribat izmaiņas. Kā jau minēju – tā var būt jebkura dzīves joma. Tas pat nav tik svarīgi. PĀRĒJAIS NOTIKS PATS NO SEVIS. Atgriezīsies kādreiz pagātnē atstātās/pamestās lietas/sajūtas jaunā, daudz spēcīgākā izpildījumā. Tuvinieki to novērtēs. Vientuļajiem vēršukiem nu ir reālas iespējas tuviniekus sev atrast. Īstus tuviniekus.
Mēneša beigās (30.10.) būs dāvanas. Es te kko minēju par pašapziņas vētru. Te nu būs tā reize, kad vajadzētu sevi nofotogrāfēt otrreiz. Tad varēsit atrast 10 līdzības, ja tādas jums vēl būs. Vērsi, dāvana tev būs tavi vistuvākie cilvēki (vai vistuvākais cilvēks). Un te ir runa par nopietnu laimi. Teksta beigas... Apsveicu! xx
Andis Geste

Status Update
By Andis Geste
Ziņas Dvīņiem oktobrim.

Hohohoho... Ziemassvētki klāt! Jauns mēness (04.10.) jums jautrības un līksmības mājā. Mēness ass jums šajā oktobrī ir vienkārši zvērīgi stipra: jauns mēness – partizāns, kas lec naidnieka aizmugurē un nolaiž no sliedēm vilcienus, bet pilnmēness ar aptumsumu ir vienkārši atombumba. Un tas viss notiek draugu, izpriecu, spēļu, azarta teritorijā... Šeit viena grūtība un viens brīdinājums: šajā teritorijā ir arī bērni! Kāpēc grūtība? Enerģija, kas oktobrī nāk ir ārkārtīgi dinamiska, agresīva un pat ārdoša un tāpēc – bērniem grūti sagremojama. Tā kā esiet maigi/mīloši bērnu klātbūtnē!
Dvīņi ir horoskopa visiekārojamākā zīme, bet dvīni ir visgrūtāk no visiem ‘sakoļīt’ un ‘sašņorēt’. Tad lūk, šņorēšana jau ir izplānota... un kāda/kāds Dvīnim gatavo romantiskas lamatas. Sāksies rotaļas... Tad nu visu pēc kārtas.
Sākumā garlaicīgā sadaļa... Kā jums ir patiesībā paveicies! Viena līnija, ko tikko pamanīju ir tas, ka oktobrī (sākot jau ar 02.10.) Kairons un Saturns (nopietni vīri) savedīs kārtībā ikdienu, veselību un darba lietas. Dvīņi nav horoskopa pacietības etalons, tāpēc būs patīkami skatīties, kā šīs lietas kārtojas vairāk vai mazāk pašas no sevis.
Laika domāt par darba/ikdienas lietām nav daudz, jo Dvīnis pakāpeniski ieiet savā teritorijā. Vieglā teritorijā, kur valda aktivitātes. Šoreiz gan jāsaka, ka aktivitātes tādas – paasas. Tas aptuveni kā diskotēkā, kur skan ļoti skaļa mūzika. Ja jums gribās/vajag sapurinājumu – būs. Ja negribās – tad jādomā, kādas tapas sabāzt ausīs oktobrī. Tad var lietot nomierinošas tējas un sāls vannas. Vīriešu Dvīņi var bromu iepirkt.
Venēra 07.10. ieiet jūsu vistuvāko attiecību sektorā. Mīlas dieviete Venēra un pārsteigumu un sakritību meistars – varenais Urāns ko gatavo. Kādu pārsteigumu, kas nāks no jūsu draugiem, kolēģiem. Varbūt uznirs no pagātnes. Tie ir saldie mīlas slazdi. Virziens būs no diskotēkas uz mājām, kur jūs mēģinās sakoļīt un sašņorēt. Izklausās pēc romāna... Viena niansīte. Tam visam nedaudz cauri spīd vara un nauda. Romāns attiecīgi varētu būt saistīts ar nopietniem cilvēkiem – biznesa cilvēkiem, varas pārstāvjiem. Katrā ziņā pasākums nebūs no ‘usji – musji’ sērijas.
Tālāk ir tāda debesu pilsone Lilita, par kuru es iepriekš rakstīju apcerējumu (kad atradīšu – iepoustošu commentos). Lilita ir seksīga un nesašņorējama. Neviens viņu nevarēja dabūt, pat Dievs ar operatīvo eņģeļu brigādi. Un ja nevarēja dabūt, tad nācās Lilitiņu nolādēt. Un Lilitiņa ir jūsu pašapziņas sektorā. Un viņai tagad somā ir medūzas Gorgonas galva... (Uzmanību bērni!)
Dvīni, izskatās, ka kāds/kāda tevi taisās nopirkt. Es gan to skatu gribētu redzēt!!!! Liekam derības, cik tālu tā pilsone/pilsonis aizlidos, kas gribēs Dvīni šādā veidā sev iegādāties. Ap 15.10. kareivīgais Marss vēl vairāk pasākumu uzkurinās, jo ieies jūsu mājas/ģimenes sektorā. Ak vai tiem, kas Dvīni mēģinās čakarēt un ierobežot mājās/ģimenē. (Uzmanību bērni!!)
Un 18.10. eksplozija! Pilnmēness ar aptumsumu 11. mājā. Kaut kādi, pilnīgi nereāli un negaidīti pavērsieni ar draugiem, kolēģiem. Aptumsumi parasti pastiprina pilnmēnesi vismaz trīskārtīgi un to ietekme ir jūtama teju pusgadu. Šajā visā ir iesaistīts arī ļoti aktīvais vislielāko dzīļu valdnieks Neptūns, kas tagad ir sakustinājis un satricinājis lielo naudu, seksa un kaisles māju.
Nojaušat? Es nenojaušu, kas būs, bet jums patiks. Lūk jums aģents-007. Vispār, jā! Paskatieties kādu no Džeimsa Bonda filmām. Dabūsiet garšu. (Uzmanību bērni!)
Tagad atkal garlaicīgā sadaļa: mēneša beigās darba, veselības un ikdienas lietas būs pilnībā nokārtojušās. Oktobrī variet iet, teiksim, zobus salabot. ‘Not bad idea at all’, ja kādam/kādai aktuāli. 30.10. kāds jums uzdāvinās sporta kluba abonamentu vai arī jūs beidzot atradīsit sev normālu mājkalpotāju. Ar to garlaicīgā sadaļa beidzās...
Dvīņiem vienīgajiem no Zodiaka pačukstēšu par novembri: ... 01. novembrī pasaule uzsprāgs... Jums patiks! Draudzīgi sveicieni!
Status Update
By Andis Geste
Ziņas Vēžiem oktobrim.

Hm. Man zināma astroloģīte teica, ka ir pilnīgs vāks un labākās ziņas šim oktobrim ir Merkura retrogrāds (nu tad, kad kompji brūk, darbi neiet un līgumi īsti nenoslēdzas), bet es viņai nepiekrītu. Protams, uzmetot fikso aci uz notikumiem oktobrī, var teikt – „mjā...”, bet tas ir tikai virspusējs skatījums uz lietām. Oktobris ir LIELISKS un oktobrī ir LIELISKAS IESPĒJAS, tikai bik jāsaprot, kādi kosmosa vēji pūtīs un ko ar visu to iesākt. Lūk, ko es atradu.
Oktobrī būs ĻOTI trokšņains. Vēžiem, kā arī citām Kardinālajām zīmēm (Auniem, Svariem, Meža āžiem) risināsies lielie jautājumi (1, 4, 7, 10 mājas) t.i. „es”, mans darbs, mana ģimene, manas tuvākās attiecības un mana drošība/emocionālā labklājība. Koroč, tie ir visi tie jautājumi, kas skar pašus pamatus. Visa Vēžu pasaule rībēs un rībēs LIELISKĀ GAISMĀ. Te nu ir jēga nebaidīties ne nieka, jo lūk kāda niansīte...
Jau 02. oktobrī lieliskais un varenais Saturns (no kā visi baidās, jo ir vislielākais kosmosa briesmonis, kas, starp citu, vēl 1,5 gadus būs Vēžu sabiedrotais un aizstāvis) savienosies ar Kaironu. Kairons (arī saukts Hīrons) ir vēl viens varenais, tikai parasti neredzams. Kairons parādās tad, kad viņš ir visvairāk vajadzīgs un palīdz visās lietās, kuras padodas ar visgrūtāk. Lūk, šie divi sadosies rokās, lai palīdzētu visas pasaules vēžiem. Briesmonis + neredzamais palīgs = :)
Pieliksim vēl klāt to, ka tieši Vēžus tagad svēta Jupiters, kas ir visa labā devējs un Lilita, kurai pieder neatkarība un ļaunā acs, var sākt saprast, ka Vēžiem tagad pieder VARA. Vara pār savu un citu cilvēku dzīvēm. Oi, kāda vara!
Un varenie visiem patīk. Oktobrī būs tā, ka pie vēžiem taisnā ceļā dosies čīkstētāju un samocīto/apjukušo bari. Cilvēki gribēs Vēžu mierinājumu, gādīgumu un rūpes.
NĒ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rītā, tomorrow, brīvs...
Oktobris nav laiks mierināšanai. Nu, iedomājieties! Uz kuģa panika, jo vētra. Tagad jums izvēle: vai nu sakārtot buras un vadīt savu (un jūsu ģimenes, bērnu, draugu, kolēģu u.c. cilvēku) kuģi vai mierināt tautu, kurai savu iemeslu pēc iet grūti. Mierināsiet tautu, zvaniet, iedošu mācītāja telefoniņu – jums pašiem noderēs. Neesiet dunduki! Vētrā pareizi sakārtotas buras aiznesīs kuģi tālu. Vētrā jāklausa kuģa kapteinis, jo citādi.... Un Vēži ir tagad kuģa kapteiņi.
Vētra būs MEŽONĪGI STIPRA!! 10 balles. Sāksies ar jauno mēnesi 04.10. un ies vaļā VISU OKTOBRI, jo 18.04. ir pilnmēness ar aptumsumu. Hehehe, jautri! Tātad, likumsakarīgi, lielie burti, noliekot pie vietas čīkstētājus ir pilnīgi attaisnojami.
Tagad par lielisko. Vēžiem šis ir patiešām pasakains laiks. Tā ir Vēžu personīgā vētra, kas izskalos visskaistākos un dārgākos dzintara gabalus. Vētrā svarīgs ir virziens un drosme.
VIRZIENS VĒTRĀ VĒŽIEM: ... darba fronte!! Skan banāli, bet nekā! Te var izdarīt daudz ko: uzsākt savu biznesu, pat starptautisku. Nomainīt darbu. Nomainīt dzīvesvietu, pat valsti. Izlidināt pār bortu to (tos), kas traucē un ceļ paniku un trauksmi. Darbā sakārtot lietas. Atrast darbu, kas patīk, galu galā.
Oktobris ir interesants. Pie visas tās lielās jezgas, 21.10. Merkurs apstājas un aiziet retrogrādā (atpakaļkustībā). Tad nu ir tā, ka līdz tam datumam jānoslēdz līgumi un jāsapērk mašīnas/aparatūras utt. Pēc 21.10. jokainā kārtā ir labs laiks uzsākto lietu realizācijai. Sākot ar 07.10. lielisks laiks veselības uzlabošanai: diētas, sporta zāle, aktivitātes. Būs superīga enerģija un pēc 15.10. vitālā enerģija vēl pa pakāpi celsies.
Nu redzat, Vēži! Te nu ir pienācis darba mēnesis, kad ir jāšancē SEV. Ja gribat, varat aplaupīt banku, gribat – uzbūvējiet sev finansu impēriju vai beidzot nobalsiniet virtuvē griestus, lai labāk domas rosās, jo.........
Jo mēneša beigās (29.-30.10), kad cilvēkiem galvās būs nereāls īssavienojums, Vēžiem – tieši pretēji – radīsies PILNĪGI KLĀRA BILDE, kur vētra Vēžus iznesusi. Un vētra iznesīs UZ JAUNO KRASTU! Saule savienosies ar Ziemeļpolu un atkal ierunāsies briesmonis un visu Vēžu draugs Saturns un lielais glābējs Kairons. Jaunais krasts būs par kārtu BAGĀTĀKS par esošo. Vai tad tāpēc nav vērts ielaisties zināmos piedzīvojumos?! Starp citu, mest lietas un pilsoņus pāri bortam ir diezgan aizraujoši. Atcerieties, ka tagad jūs esat kuģa kapteiņi un laiks čīkstētāju aprūpei nav tas pareizākais: „Sorry, tomorrow, next year...” ja nepalīdz šīs frāzes, tad var teikt arī :”F off”.
Lai spēks Vēžu rokās turēt stūri un sirds drosmīga! Baidīties nav ko! Saturns, Kairons, Lilita (!), Jupiters, Neptūns ir ar Vēžiem, un nejēga – Urāns uzcels Vēžu pareiza izmēra viļņus okeānā. Galu galā – tā ir Vēžu personīgā vētra. Vēsu prātu un virziens tikai uz savu mērķi. Uz S-A-V-U mērķi. Bučas visiem Vēžukiem/krabīšiem. Spridzinām!!!

Status Update
By Andis Geste
Ziņas Lauvām oktobrim.

Oktobris atnesīs jums daudz, DAUDZ jauna. Būs jāapgūst jaunas lietas un jaunas teritorijas. Varētu būt trakoti darbīgs periods, kas sākumā aptvers nelielu teritoriju (startēsiet no savām mājām), bet jo tālāk mēnesis ies, jo plašāki būs iekarojamie lauki. Tādus plašumus kā pēc 19.10., jūs kādu laiku nebūsiet nemaz redzējuši. Tā kā – spicējat prātus un esat gatavi un atvērti jaunām idejām un jaunām lietām. Mācīties, darboties, komunicēt, iekarot... Nē, laikam tā: aizgāju, ieraudzīju, iekaroju!
Jauns mēness (04.10) jums būs prāta, komunikāciju, darbības mājā. Tas atnesīs jaunu un ļoti lielu rosību. Fons šai rosībai ir interesants. Tā sāksies jūsu mājās/ģimenes lokā un tad ies plašumā. Ļoti iespējams, ka stāsts ir par kādu kaislīgu ideju. Lielu ideju. Un nu šai idejai pieplūdīs pavisam jauna enerģija. Tā būs neparasta, spēcīga un mazliet pat bailīgi var no tās kļūt. Šī jaunā enerģija savienosies ar vislielākajām dzīlēm jūsu būtībā. Tas itkā tā kādu laiku būtu snaudusi un tagad mostas. Kas tad mostas? Mostas brašā lauvas sirds. Visu vai neko? Visu!!!
Lauvām lieliskais bagātnieks Jupiters tagad ir pašā lauvas sirdī, bet brašais karotājs Marss ir jūsu vistuvākais sabiedrotais (1. mājā). Ir pienācis laiks LIELAJAM LAUVAS LĒCIENAM! Nemarinējiet tagad gurķīšus, bet dodaties pēc sava sapņa. Venēra tagad silda jūsu mājas pavardu un pavisam drīz ieies (07.10.) jūsu 5. mājā, kur valda bērna prieks, romantika un līksmība. Tā piedos vēl vairāk spēka, prieka un pārliecības par sevi. Arī kareivis Marss dodas uz jūsu pašapziņas, naudas un talantu māju. Gurķīšus/sēnītes marinēt? Nu nē, tas laiks ir garām! Laiks spīdēt!
Lauvas jau nav no bailīgajām un uzmanīgajām. Lauva ir lauva. Viss oktobris būs kaisles un jauno horizontu iekarošanas caurstrāvots. Jūsu ceļā gadīsies neparasti piedzīvojumi. Gluži kā no zila gaisa uzradīsies neparasti cilvēki (jo tālāk oktobrī, jo neparastāki). Klausieties, ieskatieties viņos. Viņi palīdzēs vēl vairāk iededzināt to kaisles uguni lauvas sirdī.
Ap pilnmēnesi (18.10.) lietas uzņems nereāli plašus apgriezienus. Neiedomājamus apgriezienus. Oktobrī pilnmēness sakrīt ar aptumsumu (tātad, 3x stiprāks). Tas spīdēs un izgaismos jūsu visplašāko domu, ideju, lidojuma (arī ceļojumu) māju. Tie, kas studē vai grib to darīt – super. Jums te atveras visas durvis. Domājam plaši, starptautiski, netradicionāli. Domājam un rīkojamies kaislīgi, ar iedvesmu.
Būtiski ir priecāties. Principā, nekam nevajadzētu tagad aizēnot prieku. Merkūrs arī dodas uz jūsu līksmības, azarta un romantikas māju. Prāts būs izcili ass un sirds, kā jau teicu, būs iedegusies. Nu lauvuki varēs savas ūsas izsliet pret sauli.
Tagad par dāvanām. Pašās mēneša beigās (30.10.) jūsu mājās/ģimenē ieradīsies kkas vai kāds, kas būs jums jaunums. Šis jaunais iezvanīs jūsu nākotni. Sagaidiet šo jauno. Man nav ne mazākās nojausmas, kas tas tāds būs, bet tas būs oktobra darbības rezultāts. Pareizāk sakot, pirmais no rezultātiem. Te nu jāatceras par to kaislīgo enerģiju, kuru iepriekš minēju.
Šo enerģiju jūs atpazīsiet. Tā rezonēs ar visu jūsu būtību un būs neapturama. Tā ir veca dziesma PILNĪGI JAUNĀS SKAŅĀS. Kas tas ir – es nezinu, bet jūs to zināsiet. Oktobris ir nereāli intensīvs mēnesis. Lauvām tagad jāsāk jau klausīties sevī – kas rezonē. Īpaši pievērsiet uzmanību tām jūtām/emocijām/sajūtām, kas uzdzen patīkamas trīsas. Vai tā ir kāda izdošanās, sen kārota lieta vai tikšanās, bagātība vai kas cits, es nezinu, bet tā būs zīme, ka sākas...
Un ja ir sācies, tad to apturēt nevajag. Hehe... nemaz neizdosies to apturēt. Tas būtu mazākais - negudri. Tajā virzienā ir izdošanās un laime. Un virzienu pateiks šīs trīsas. Protams, pasaule arī tagad grab un var uzdzīt trīsas, bet tās ir cita veida trīsas. Ja pasaule grab pārāk skaļi, uzlieciet ipoda austiņas (kuras es ceru jūs jau esat iegādājušies). Pret mēneša beigām atrodiet laiciņu (kura būs pagalam maz), lai iztīrītu māju, jo tajā taču nāks iekšā tas jaunais.
Lauvuki rullē! Tagad ir ūdens zīmju laiks un visur ir slapjš. Toties lauvas (man nezināmu iemeslu pēc) oktobrī sildīsies saulē. Gaismu, prieku, drosmi un izdošanos, jums lauvuki. Pastāstīsiet pēčāk, kas bija tas jaunais! Riktīgi interesanti! Mīlu, bučas, spridziniet!!

Status Update
By Andis Geste
Horoskops Jaunavām oktobrim.

Nu traki, ko lai es jums vēl pasaku. Jauns mēness talantu, pašapziņas un nopelnītās naudas mājā būtu tā kā tīri okay, ja tik šis jaunais mēness nebūtu pagalam jaudīgs un krietni agresīvs...
Bet ko lai tādā gadījumā saka par pilnmēnesi (18.10.), kas sakrīt ar aptumsumu (3x stiprāks par parastu pilnmēnesi) un spīdēs jūsu 8. mājā, bet tur viss par bankām, kredītiem, seksu, kaisli, adrenalīnu. Mjā.. Prasās pēc drošības jostas... bet ir kā ir un tā arī jādzīvo. :) Padomāsim gan kopā, kā uz šīm varenajām enerģijām vislabāk ‘uzvārīties’.
Viena lieta, kas stipri spiežas cauri oktobra debesjuma noskaņām ir nauda. Jauns mēness (04.10) ienesīs jaunu svaigu enerģiju jūsu talantos, naudas pelnīšanas spējās un pašapziņā. Šī enerģija briedīs un attīstīsies un rezultēsies lielo līgumu, kontraktu, kredītu, banku mājā. Ap 15. oktobri kareivīgais Marss nonāks visciešākā kontaktā ar jums un jums būs arī kareivja/caursitēja spēks un spējas. Tas vedina domāt, ka būs kādas iespējas izbīdīt kādu lielu projektu ar prāvu finansējumu. Varbūt uzsākt kādu jaunu biznesu? Ļoti iespējams. Tikai tas ir jāpaspēj uzsākt līdz 21. oktobrim, jo tad Merkurs aiziet atpakaļgaitā un lietas var sākt buksēt. Citādi viss izskatās pat ļoti spēcīgi.
Vēl piebildīšu to, ka tajā pašā 8. mājā, kurā būs jūsu nereāli jaudīgais pilnmēness atrodas pārsteigumu meistars - varenais Urāns. Tā kā gaidiet arī pilnīgi negaidītus lietu pavērsienus. Ko lai saka, mūžu dzīvo – mūžu brīnies.
Otra lieta, kas Jaunavas oktobrī uzrunās un nodarbinās ir ļoti intensīvas attiecības ar vistuvākajiem jums cilvēkiem. Tur ir gaidāmas labas un pat ļoti labas lietas. Jau pašā mēneša sākumā jūs sajutīsit, ka vistuvākie cilvēki pret jums izturēsies īpaši. Būs īpašas sarunas ar mīļajiem. Ļoti nozīmīgas un patīkamas, pat dziedinošas jums. Varētu būt tā, ka jūs šīs sarunas ilgi esat gaidījuši. Un mēle jums būs jauki salda un flirtīga, jo mīlas un skaistuma dieviete Venēra būs jūsu komunikāciju sektorā. Ap 07.10. viņa pārceļos uz jūsu mājas un ģimenes sektoru un tas nodrošinās siltu un patīkamu būšanu mājās, kā arī labu emocionālo labsajūtu.
Attiecību jautājumi tiešām būs lielisks atbalsts jums šajā, visnotaļ jestrajā oktobrī. Un attiecību jautājumi ‘pabīdīsies’ skaisti un PAMATĪGI. Runa ir par ilgtermiņa laimi, jo iesaistīti ir nopietnie vīri Saturns (nopietnība, ilgtermiņš) un Kairons (dziedināšana un palīdzība). Šī pati enerģija pie jums atgriezīsies arī mēneša beigās (29.10.). Tā teikt, lai pārbaudītu vēlreiz, vai ar jums viss ir labi. Tieši šis apstāklis, ka enerģija atgriežas vēlreiz, ir tas, kas dos mieru un ticību labai un skaistai nākotnei daudzu gadu garumā. Parasti jau Saturnam un Kaironam pietiek kko pateikt vienreiz un viss notiek. Šoreiz viņi runās divas reizes un tas ir ļoti nopietni. Un runās viņi labas lietas...
Pašās mēneša beigās (30.10.) gaidiet ziņu. Saule (realitāte) satiekas ar Ziemeļu mezglu (nākotne). Šī ziņa atvērs kādas nākotnes durvis. Pa tām var droši iet iekšā. Tās būs krutas durvis. Kaut kad, starp citu, pa tām jūs neielaida. Tagad šķēršļu nebūs. Un tas kkādā veidā ir saistīts ar bērniņiem, prieku, romantiku un līksmību, kur tagad būs patīkamas izmaiņas.
Padoms. Tā kā oktobris ir patiešām liels un varens mēnesis, tad jūsu drošības josta ir RUNĀŠANA. Runājiet, interesējieties, konsultējaties. Tieši komunikācija tagad ir jūsu stiprā puse un tuvinieki, draugi, domubiedri ir vislabākais atbalsts. Lai jums viss izdodas vislabākajā veidā! Laimi jums, Jaunavas!

Status Update
By Andis Geste
Ziņas Svariem oktobrim. Nu svariem atkal interesanti. Jā, un daudz laimes dzimšanas dienās!

Sāksim ar vienkāršāko. Darba/karjeras jautājumos būs viss labi un mēneša beigās (30.10.) būs pat ļoti labi. Svariņiem diezgan nopietni ir jāizturas pret saviem talantiem. Par tiem nav ko kautrēties, jo ja jau kko labi protat darīt, tad par to ir jāsaņem attiecīgs atalgojums. Ar-1-vārdu sakot, darbs un karjera ir tā nozare, kur galva oktobrī nekūpēs. Pats darbs pat varētu kalpot kā tāds drošības striķītis, kad pa gaisu ies attiecību jezga. Darbā pilnīgi mierīgi arī var aizbēgt un noslēpties, kad citi sāks vilkt jūs no jūsu alām ārā. Sak, man daudz darba šon’ – tiksimies citreiz.
Attiecībās gan ies raibi. Uh, cik raibi! Kādu laiciņu jau tur varētu būt, ka bija stagnācija, bet nu lietas tagad draud pamatīgi sakustēties.
Viss sāksies ar 04.10. – ar jūsu privāto jauno mēnesi. Tas jūsos ienesīs nemierīgu enerģiju. Svari pēc savas būtības ir horoskopa bremzes Nr. 2 (aiz vēršiem), lai arī ir gaisa zīme. Svariem patīk apdomība un kontrolēts risks ar kontrolētu adrenalīna devu. Pāri visam svariem patīk romantika, dziļa romantika. Lēni plūstoša romantika, kurai vajadzētu būt vieglai un gaisīgai, bet nez kāda mārrutka pēc svari pievelk smagākus tipāžus.
Oktobrī lietas sāks mainīties. Svaros ieplūdīs revolucionāra gars, kas brēks pēc īstas romantikas. Tādas, kādai tai ir jābūt. Mierīgu dzīvi negaidiet. Svari ir komunikabli un te arī ir tā atslēdziņa uz laimi. Ap 07.10. Venēra ieiet jūsu komunikāciju sektorā un visi pēkšņi sadzirdēs, cik forši un sakarīgi ir Svari. Un ne tikai forši un sakarīgi, bet arī agresīvi seksīgi. Gribat jūs to vai negribat, bet katrs vārds no jūsu mutes tiks uztverts kā flirts. Un varētu sākt nākt nepiedienīgi piedāvājumi.
Jo tālāk oktobrī, jo trakāk. Tā enerģija, kas ieplūda jums jaunā mēneša (04.10.) laikā sāks uzziedēt un izstaroties uz apkārtējiem (diezgan tuvā rādiusā). Un apkārtējie to sāks sajust. Pie kam šī enerģija ir jauneklīga, revolucionāra, seksīga un agresīva. Īpaši tā sāks virmot ap 15.10., kad agresīvais kareivis Marss ieiet jūsu iekšpasaulē. Tas kūdīs un urdīs jūs. Kā jūs varēsit tajā laikā aizmigt – nezinu, bet man ir aizdomas...
Aizdomas, ka gulēt jums nemaz i’ neļaus. Ap pilnmēnesi sāksies pilnīgi nereāli piedzīvojumi. Varētu atkal spīdēt dienesta romāni u.c. veida piedzīvojumi ar tuvākajā apkārtnē esošajiem līdzpilsoņiem. Kkad vasarā jau kkas tāds varēja būt, ka ir bijis, bet tie bija tikai ziediņi. Tagad sāksies pa īstam.
Nu salieciet kopā: pavasara runču laiks + lieliska komunikācija + apkārtējo interese + pilnmēness ar aptumsumu (3x stiprāks kā parasts pilnmēness) jūsu vistuvāko attiecību sektorā, kas sakrīt ar revolucionāro brīnumu autoru Urānu. Tā ir kosmiska atombumba, kas draud uzspridzināt jūsu vientulības, rutīnas, garlaicības, seksa trūkumu organismā utt. ut.. utt...
Pofig, mīļie Svariņi! Laiks ir pienācis ne tikai gaidīt savu laimi, bet saņemt savu laimi. Un oktobrī nebūs jūsu tradicionālās šūpošanās vienā vai otrā amplitūdā. Oktobris būs diezgan spēcīgs trauciens vienā virzienā. Tas kā braukt ātrvilcienā. Nu joka pēc atlaidiet bremzes, uz kurām jums tradicionāli ir kājiņa uzlikta.
Kā jūs atpazīsit, ka ir sācies jūsu personīgai oktobris? Tā būs smeldzīte. Smeldzīte un ilgas. Ir divi varianti, nē – pat trīs varianti, ko darīt. Šņabja glāzīte – neko daudz nedos. Drīzāk tā pat uzkurinās smeldzīti vēl vairāk. Enerģija tad saplūdīs dīķī un tas draud saziedēt. Slēpties darbā – tas ir variants. Arī neko daudz nedos – tas ir bijis. Lūk, kas var riktīgi palīdzēt. Sākat teikt komplimentus sev un tiem, kas ir tuvumā. Kolēģiem, draugiem, nepazīstamiem cilvēkiem. Mēle jums būs skaisti, seksīgi salda. Daudz, daudz komplimentus. Tas iegriezīs virpuli, jūsu personīgo virpuli, kas būs pasakains. Ar romantiku un smeldzīti piesātināts personīgais Svaru virpulis. Tāda dzimšanas dienas dāvana sev. Pasaule tad noreaģēs. Noreaģēs ļoti spēcīgi.
Lai jums romantikas pilns rudens, jo būs vēl arī novembris utt. Tur būs jautri. Svaru pasaules miers ir beidzies un laime tepat vien ir. Laikam, ka tā. Priekā, jaukie!!
Status Update
By Andis Geste
Ziņas Svariem oktobrim. Nu svariem atkal interesanti. Jā, un daudz laimes dzimšanas dienās!

Sāksim ar vienkāršāko. Darba/karjeras jautājumos būs viss labi un mēneša beigās (30.10.) būs pat ļoti labi. Svariņiem diezgan nopietni ir jāizturas pret saviem talantiem. Par tiem nav ko kautrēties, jo ja jau kko labi protat darīt, tad par to ir jāsaņem attiecīgs atalgojums. Ar-1-vārdu sakot, darbs un karjera ir tā nozare, kur galva oktobrī nekūpēs. Pats darbs pat varētu kalpot kā tāds drošības striķītis, kad pa gaisu ies attiecību jezga. Darbā pilnīgi mierīgi arī var aizbēgt un noslēpties, kad citi sāks vilkt jūs no jūsu alām ārā. Sak, man daudz darba šon’ – tiksimies citreiz.
Attiecībās gan ies raibi. Uh, cik raibi! Kādu laiciņu jau tur varētu būt, ka bija stagnācija, bet nu lietas tagad draud pamatīgi sakustēties.
Viss sāksies ar 04.10. – ar jūsu privāto jauno mēnesi. Tas jūsos ienesīs nemierīgu enerģiju. Svari pēc savas būtības ir horoskopa bremzes Nr. 2 (aiz vēršiem), lai arī ir gaisa zīme. Svariem patīk apdomība un kontrolēts risks ar kontrolētu adrenalīna devu. Pāri visam svariem patīk romantika, dziļa romantika. Lēni plūstoša romantika, kurai vajadzētu būt vieglai un gaisīgai, bet nez kāda mārrutka pēc svari pievelk smagākus tipāžus.
Oktobrī lietas sāks mainīties. Svaros ieplūdīs revolucionāra gars, kas brēks pēc īstas romantikas. Tādas, kādai tai ir jābūt. Mierīgu dzīvi negaidiet. Svari ir komunikabli un te arī ir tā atslēdziņa uz laimi. Ap 07.10. Venēra ieiet jūsu komunikāciju sektorā un visi pēkšņi sadzirdēs, cik forši un sakarīgi ir Svari. Un ne tikai forši un sakarīgi, bet arī agresīvi seksīgi. Gribat jūs to vai negribat, bet katrs vārds no jūsu mutes tiks uztverts kā flirts. Un varētu sākt nākt nepiedienīgi piedāvājumi.
Jo tālāk oktobrī, jo trakāk. Tā enerģija, kas ieplūda jums jaunā mēneša (04.10.) laikā sāks uzziedēt un izstaroties uz apkārtējiem (diezgan tuvā rādiusā). Un apkārtējie to sāks sajust. Pie kam šī enerģija ir jauneklīga, revolucionāra, seksīga un agresīva. Īpaši tā sāks virmot ap 15.10., kad agresīvais kareivis Marss ieiet jūsu iekšpasaulē. Tas kūdīs un urdīs jūs. Kā jūs varēsit tajā laikā aizmigt – nezinu, bet man ir aizdomas...
Aizdomas, ka gulēt jums nemaz i’ neļaus. Ap pilnmēnesi sāksies pilnīgi nereāli piedzīvojumi. Varētu atkal spīdēt dienesta romāni u.c. veida piedzīvojumi ar tuvākajā apkārtnē esošajiem līdzpilsoņiem. Kkad vasarā jau kkas tāds varēja būt, ka ir bijis, bet tie bija tikai ziediņi. Tagad sāksies pa īstam.
Nu salieciet kopā: pavasara runču laiks + lieliska komunikācija + apkārtējo interese + pilnmēness ar aptumsumu (3x stiprāks kā parasts pilnmēness) jūsu vistuvāko attiecību sektorā, kas sakrīt ar revolucionāro brīnumu autoru Urānu. Tā ir kosmiska atombumba, kas draud uzspridzināt jūsu vientulības, rutīnas, garlaicības, seksa trūkumu organismā utt. ut.. utt...
Pofig, mīļie Svariņi! Laiks ir pienācis ne tikai gaidīt savu laimi, bet saņemt savu laimi. Un oktobrī nebūs jūsu tradicionālās šūpošanās vienā vai otrā amplitūdā. Oktobris būs diezgan spēcīgs trauciens vienā virzienā. Tas kā braukt ātrvilcienā. Nu joka pēc atlaidiet bremzes, uz kurām jums tradicionāli ir kājiņa uzlikta.
Kā jūs atpazīsit, ka ir sācies jūsu personīgai oktobris? Tā būs smeldzīte. Smeldzīte un ilgas. Ir divi varianti, nē – pat trīs varianti, ko darīt. Šņabja glāzīte – neko daudz nedos. Drīzāk tā pat uzkurinās smeldzīti vēl vairāk. Enerģija tad saplūdīs dīķī un tas draud saziedēt. Slēpties darbā – tas ir variants. Arī neko daudz nedos – tas ir bijis. Lūk, kas var riktīgi palīdzēt. Sākat teikt komplimentus sev un tiem, kas ir tuvumā. Kolēģiem, draugiem, nepazīstamiem cilvēkiem. Mēle jums būs skaisti, seksīgi salda. Daudz, daudz komplimentus. Tas iegriezīs virpuli, jūsu personīgo virpuli, kas būs pasakains. Ar romantiku un smeldzīti piesātināts personīgais Svaru virpulis. Tāda dzimšanas dienas dāvana sev. Pasaule tad noreaģēs. Noreaģēs ļoti spēcīgi.
Lai jums romantikas pilns rudens, jo būs vēl arī novembris utt. Tur būs jautri. Svaru pasaules miers ir beidzies un laime tepat vien ir. Laikam, ka tā. Priekā, jaukie!!


Status Update
By Andis Geste
Ziņas Skorpioniem oktobrim.

Mani mīļie Skorpīši! Riktīgs prieks par jums! Tagad jūs pa īstam dzimstat savai laimei. Nu jums jau arī dzimšanas dienas vairs nav tālu, tad lūk savas dzimšanas dienas jūs varēsit nosvinēt pa īstam!
Oktobris visiem ir neprātīgi, nereāli saspringts laiks ar pamatīgu viļņošanās un murgu piedevu, tikai ne jums!! Šis jums būs nereāli SAKARĪGS mēnesis, kad 30.oktobrī jūs varēsit pateikt: JĀ, IR NOTICIS TAS, KO VĒLOS PAR VISIEM 100%.
Tad pa plauktiem. Jums tagad (un vēl kādu 1,5 gadus) ir viens liels un sarežģīts uzdevums: iemācīties sevi un savas vajadzības/vēlēšanās likt pirmajā vietā. Līdz šim jums tas nav tik viegli izdevies. Varētu jau sacīt un oponēt: labs cilvēks vispirms domā par citiem, tad tikai par sevi. Nu nē, ja jūs esat.. un jums ir.., tad jums ir ko dot citiem. Ja skorpionu paceļ aiz astes, tas kļūst bezspēcīgs. Nu tad nav ko savu asti likt visiem pa tvērienam (es atvainojos). Pietiek! Elle ir beigusies un oktobris jums to pierādīs.
Saturns (visuma briesmonis) ir jūsu zīmē. Spēks (un inde) ir jūsu kontrolē un nav ko par to kautrēties! Lai kautrējas un baidās citi!
Tagad nopietni. Šī enerģija gan ir jāsajūt! Pašā oktobra sākumā Saturns (nopietnība) saslēdzas ar Kaironu (jūsu pieredze) izcilā kombinācijā. Tātad jūsu spēks saslēdzas ar jūsu pieredzi un izvedīs jūs caur skaistajam oktobrim, kuru jūs atcerēsieties ar labu vēl ilgi. Jums jāatsauc atmiņā tie momenti, kad jums dzīvē gāja labi un kad jūs jutāties kā uz savas īstās dzīves takas. Tas ir ļoti svarīgi, jo tagad Skorpīšiem ir stingri jāuzkāpj uz savas īstās dzīves takas un jāieiet savā īstajā spēkā un savā īstajā enerģijā!
Marss dos spēku darbiem, Venēra padarīs jūs īpaši pievilcīgus un nereāli varenais pilnmēness (ar aptumsumu, t.i 3x stiprāks kā parasti) dos spēku, izturību un veselību ikdienai.
Bīdiet savas lietas un projektus. Steidziet noslēgt līgumus un veikt lielos pirkumus līdz 21.10. Domājiet plaši un spēcīgi. Šis tiešām ir varens laiks.
Un tad sagaidiet arī lielo balvu!! 30. oktobrī notiek viens kolosāls debesu brīnums un tas ir jūsu personīgais brīnums: Saule savienojas ar Ziemeļu mezglu. Tas nozīmē, ka paveras jaunas durvis un tas notiek jūsu 1. mājā!!!!!!!!!! Jūs dzimstat pilnīgi jaunā kvalitātē. Un ņemot vērā, kur atrodas jūsu Jupiters (dāsnais bagātnieks) un viņš ir jūsu vislielāko plašumu mājā, tad var secināt tikai vienu:
IR DZIMIS PILNĪGI JAUNS, DAUDZ VARENĀKS UN LAIMĪGĀKS SKORPIONS, KAS TAGAD IR STINGRI UZKĀPIS UZ SAVAS DZĪVES PATIESĀS TAKAS!!!!!
Vairāk teksta man nav. Apsveicu un mīlu! xxx :)


Status Update
By Andis Geste
Horoskops Strēlniekam oktobrim.

Strēlniekiem oktobrī laikam ies visjautrāk no visām 12 zīmēm. Jums mēness ass trāpa prieka mājās.. khm.. mājās, kur ir prieks. Arvienuvārdusakot gana gaiši. Kā gan oktobra gaisma jums spīdēs?
Tagad uzmanīgi! Ap 02.10. Saturns (nopietnība/pārbaudījumi) veido labvēlīgu aspektu ar Kaironu (pieredze/palīdzība) un šis ārkārtīgi pozitīvais aspekts savienos jūsu iekšpasauli ar jūsu stabilajiem pamatiem: jūsu ģimeni, jūsu mājām un jūsu emocionālo labklājību. Es nezinu, ko jums katram šie vārdi izsaka un nozīmē, bet šo enerģiju vajadzētu noķert. Tā drīzāk varētu būt samērā klusa enerģija/noskaņa, bet to noķerot, būtu skaidrs, ka runa ir par pamatīgām lietām. Iespējams, dziedināsies kāda pagātnes rēta un atkritīs kāds grūtums.
Mēneša beigās (29.10.) šī pati brīnišķīgā enerģija atnāks vēlreiz, lai pārliecinātos, ka ar jums viss ir kārtībā, dārgo Strēlniek, jo viss pārējais ir viena liela, nē – varena ballīte.
Jauns mēness (04.10.) jums lielajā draudzības, dzertiņu un cita veida socializācijas mājā. Zem cita veida socializācijas es saprotu arī itāļu operas mīļotāju pulciņu un mednieku – makšķernieku biedrību. Sāksies samērā jestra socializācija. Šis vēl ir tas punkts, kad Strēlnieks var nodot automašīnas atslēgas, paņemt kontracepcijas komplektu un sarunāt, ka prāts neaizbrauc, bet paliek mājās. Tālāk atliek tikai sabužināt laimes putnam spalvas, uzsēdināt to sev uz pleca un doties pie draugiem. Mājiniekiem, protams, varētu būt viedoklis par Strēlnieka nodomiem. Bet sakiet man godīgi – vai šis viedoklis jelkad jūs ir atturējis no iecerētā?
Tālāk Strēlnieka ceļš kopā ar draugiem, draudziņiem un drauģeļiem vedīs uz izklaides iestādēm. Pa ceļam jūs redzēsiet, kā no turienes iznes Dvīņus. Izklaides pasākumi var būt visdažādākie – opera/balets, ekskursija uz Tibetu vai mauku mājas apmeklējums, bet katrā ziņā tajos valdīs līksmība un jauneklīgs gars. JA KĀDREIZ MŪŽĀ JUMS BŪS IESPĒJA LAIMĒT LOTERIJĀ, TAD LABĀKU LAIKU PAR OKTOBRI – NEATRAST. Es pilnīgi gaiši saprotu, ka loterijas un dzīves loterijas ir aizdomīga padarīšana ar niecīgu varbūtību laimēt, bet tomēr – kāds tur katru reizi laimē un tikpat labi šoreiz tas var būt Strēlnieks.
Par ko ir stāsts? Pilnmēness, kas šoreiz ir ar aptumsumu (3x stiprāks pilnmēness), iekrīt jūsu 5. mājā, kur valda prieks, romantika, bērni, mīļdzīvnieki, spēles un azarts. Lielais bagātnieks un veiksminieks Jupiters jums ir 8. mājā (jums ir laimes putns ar lietošanas instrukcijām). 8. mājā ir milzīgās naudas, sekss, kaisle, adrenalīns. Tā tāda Džeimsa Bonda teritorija. Pavisam nesen jūsu talantu, pašapziņas un nopelnītās naudas mājā sakustējās dzīļu valdnieks un viens no kosmosa varenajiem – Neptūns. Tas nozīmē, ka pašapziņa celsies un nopelnītā nauda ripos straujāk jūsu virzienā. Tas viss vedina domas uz kādu interesantu pārsteigumu, bet tagad pats galvenais...
... 30. oktobrī Saule (kas izgaismo to, kas ir un būs) savienojas ar Ziemeļu mezglu (jūsu nākotne) jūsu 1. mājā un turpat vien ir pārsteigumu valdnieks Urāns... Tas viss iezvana pilnīgi jaunu situāciju Strēlnieka dzīvē.
Vēl tāds sīkumiņš, ka Venēra - glamūra, mīlas, skaistuma, bagātību valdniece, 07.10. ieiet jūsu 1. mājā un padara jūs tik šarmantus, kā nekad. Citi to redzēs un lips jums klāt.
Kaut kas jauns nāk jūsu virzienā, kas izmainīs dzīvi. Kas tas ir – es nezinu, bet zinu to, ka tas ir ar jauneklīgu, bērnišķīgu, rotaļīgu noskaņu. Tikpat labi jūs varat tikt pie bērna, suņa/kaķa/seska, jaunas spēļmantiņas tipa Toyota vai BMW vai kā cita.
Šis ir tas gads, kad Strēlnieks var riskēt. Tāpēc jau Strēlniekiem nevajag pārāk daudz šnabi dzert, jo risks+šmiga=ar seju pret galdu. Augstāk aprakstītais nekādā ziņā nenozīmē to, ka visa alga+iekrājumi ir jānodod spēļu automātos. Nebūsim naivi un nelidosim tik zemu. Runa ir par LIELO DZĪVES LAIMĒTAVU, kur var noveikties ļoti. Runa ir par lielajiem dzīves projektiem, no kuriem vienmēr ir bijis drusku bail.

Lai jums priecīgs oktobris. Esat pietiekami prātīgi, kur vajag un pietiekami neprātīgi, arī kur vajag. Oktobris ir riska mēnesis. Riskējiet ar prātu! Lai jums veiksme!
Andis Geste
Status Update
By Andis Geste
Horoskops Meža āžiem un āzietēm.

Mežāži, kopā ar Svariem, Vēžiem un Auniem ir zodiaka kardinālās zīmes, jebšu priekšgājēji un ledlauži. Ja citām zīmēm ir šajā laikā atļauts neliels (!) traļi-vaļi, tad kardinālajām zīmēm ne traļi, ne vaļi nav atļauti. Bik par nopietnu laiks, lai to palaistu garām. Kardinālajām zīmēm ir tagad aktivizētas visas atslēgas mājas 1,4,7,10 (es, manas mājas un ģimene, vistuvākās attiecības un karjera). Aspekti oktobrī ir mežonīgi spēcīgi un mēness ass – pilnīgi nereāla. Šo laiku nedrīkst izniekot. Gandrīz visu mēnesi NULLE GRAMU apdullinošo vielu, nav īstais laiks šnabim u.c. skurbinātājiem. Par ko ir stāsts?
Stāsts ir par niansēm. Oktobris jums ir nianšu mēnesis. Apkārt valdīs jezga un tāpēc ir jābūt 10x uzmanīgākiem, lai nepalaistu garām to, kas varbūt ir kluss un niansēts. Visu uzmanību uz 02.10.! Šajā dienā Saturns (nopietnība/ilgtermiņš) satiekas ar Kaironu (pieredze/dziedināšana/palīdzība) ļoti siltā un labvēlīgā kombinācijā. Šie ir ārkārtīgi nopietni vīri un, ja viņi nāk talkā, tad runa ir par tiešām nopietnām lietām un nopietnu laimi. Un Kairons ar Saturnu satiekas šomēnes divreiz! Un tas tiešām ir ļoti nopietni. Otrreiz viņi tiekas pašās mēneša beigās ap 29.10.
Saturns un Kairons runās par draugiem, piedošanu un dziedināšanu. Tā būs tēma, kas vīsies cauri visam mēnesim. Atkārtoju - šie debesu varenie uzkurinās lielu ugunskuru, kur mežā draugiem sasildīties. Šī enerģija ir ļoti niansēta. Noķeriet to!
Man nāk prātā aptuveni šāds tēls: jaunieši ies ekskursijā. Vecāki viņiem ir sakrāmējuši mugursomās visādus labumus un iedevuši labu kabatas naudu. Priekšā interesants ceļojums ar lielām klintīm, augstiem kalniem, bīstamām alām, neparastām, eksotiskām pilsētām. Un ceļā allaž gadās kādi ceļinieki, kas īstajā brīdī padod roku, pabaro izvadā un parāda eksotiskās pilsētas. Un tikai ceļojuma beigās jūs saprotat, ka šie ceļinieki nebija neviens cits kā Kairons ar Saturnu. Saturns ir kosmosa briesmonis. Viņš ar vienu knipi var nogalināt jebkuru un tagad viņš ir jūsu pusē! Vēl pie tam savienojies ar Kaironu, kurš noasiņos, bet jūs neatstās. Un tas viss pilnīgi neprātīgā pasaulē. Kāds neredzams spēks jūs nes. Nes pa strauju upi.
Jauns mēness (04.10.) ienesīs jaunu, svaigu, ļoti spēcīgu un agresīvu enerģiju jūsu darba un karjeras sektorā. Un šī enerģija virzīsies virzienā uz jūsu personīgajām mājām, ģimeni un emocionālo labsajūtu. Darbs pilnīgi mierīgi var oktobrī izpostīt jūsu ģimeni, bet tikpat labi darbs var sakārtot lietas. Darbs var palīdzēt jums tikt pie savām mājām un emocionālās stabilitātes un labklājības. Jums un citām kardinālajām zīmēm šis tik tiešām ir ļoti nozīmīgs laiks. Šis nav laiks dzertiņiem.
Vēl viens būtisks aspekts. Venēra 07.10. ieiet jūsu iekšpasaulē. Venēra sagādā mīlestību un skaistumu. Iekšpasaulē tā kļūst neparasta. Tā var uzmest lūpu, ka citi neredz tās (jūsu) skaistumu. Tā var apvainoties, bet tā var arī ienest siltumu un mīlestību jūsos. Atkal nianses.
Mēneša beigās (30.10.) gaidiet kko pilnīgi jaunu – jaunu draudzību un jaunus draugus un domubiedrus, varbūt jaunus kolēģus. Katrā ziņā tās būs jaunas durvis, kas jums atvērsies un iezvanīs nākotni.
Ko lai saka? Es domāju, jūs noķērāt noskaņu. Tā ir nopietna un gaiša vienlaicīgi. Mežāži parasti dzīvē vadās pēc lielām ceļazīmēm un brauc pa lielceļiem. Šoreiz jālasa un jāskatās arī uz mazajām zīmēm un jābūt uzmanīgiem pret sevi un citiem. Iedomājaties, kāds izčukst jums: „Piedod”. Varbūt šis cilvēks ir gadiem saņēmies uz šo vienu vārdu, bet tas ir tikai viens vārds. Tāda maza ceļazīme... Novēlu jums niansētu un skaistu oktobri. Lai jums izdodas un jums izdosies! Labākie vēlējumi jūsu ceļojumā! Veiksmi!
Status Update
By Andis Geste
Horoskops Ūdensvīriem oktobrim.

Ūdensvīri oktobrī startēs no plašumiem. Iespējams no kāda ceļojuma vai kāda plašāka domu lidojuma. Katrā ziņā tajā būs kāds neikdienišķs piesitiens. Jauns mēness jums iekrīt vislielākā lidojuma, eksotikas, augstākā prāta un augstākās izglītības sektorā. Tas ienesīs jaunas domas, jaunus, neparastus cilvēkus un neparastas situācijas. Un jauns mēness jums ir ļoti stiprs oktobrī. Ūdensvīru galvās kkas sagriezīsies un sagriezīsies visa Ūdensvīru pasaule.
Pašā mēneša sākumā varētu nākt arī interesanti un neparasti piedāvājumi darba frontē. Kāds pēkšņi ieraudzīs Ūdensvīra talantus. Visticamāk, ka oktobrī darba lietas stipri pamainīsies. Varbūt pamainīsies darbs, bet varbūt, ka pat pamainās valsts, kurā jūs tagad dzīvojat. Bez darba esošie Ūdensvīri var atrast labus darbus. Oktobrī ir kāda īpatnība.
Lai arī oktobris sākas no lieliem plašumiem, ziņas par darbavietas, ieņemamā amata utt. maiņu sāks nākt no brāļiem, māsām, kaimiņiem, kolēģiem. Vispār sāks pastiprināties komunikācija brāļu, māsu, kaimiņu, kolēģu līmenī. Te ir jātur acis, ausis vaļā, jo piedāvājumi būs gruntīgi. Runa ir par ilgtermiņa izmaiņām.
Jo tālāk mēnesis ies, jo aktīvāka paliks šī komunikācija. Virziens ir no vispārīgā uz konkrēto. Konkrētie piedāvājumi prasīs jaunas iemaņas. Iespējams, būs jāmācās kkas no jauna. Šis jaunais varētu sakārtot arī finansu plūsmu un kreņķis ar iztikšanu stipri mazināsies. Mēneša beigās viss būs skaidrs. Darba lietas būs atrisinājušās, visticamāk, stipri labvēlīgi un uz ilgu laiku.
Ap 07.10. sākas ļoti patīkams laiks. Jūsu draugu un tusiņu sektorā ienāk mīlas, romantikas, labsajūtas un skaistuma valdniece Venēra. Tur viņai ļoti patīk. Draugi būs ļoti mīļi un jauki. Un iespējams, ka kāda draudzība var pāraugt par kko ļoti romantisku.
Ap 15.10. tam ‘piešprici’ piedos kareivīgais un ugunīgais Marss. Viņš ieiet seksa, lielās naudas un kaisles mājā. Nu tas jau paliek interesanti. Varētu attīstīties kādi interesanti dienesta romāni. Romāni ar kaimiņiem arī galīgi nav izslēgti. Var pabīdīties arī kādi lieli projekti, kas saistīti ar bankām un kredītiem. Tikai visus līgumus vajadzētu paspēt noslēgt līdz 21.10., jo tad līgumu aizgādnis Merkurs aiziet atpakaļvirzībā līdz 11.11. un šajā laikā nav labi slēgt lielus līgumus un veikt lielus pirkumus.
Ūdensvīriem oktobris ir tas mēnesis, kad jādarbojās un, galvenais - jārunājas. Jākomunicē ar tuvāko apkārtni tik, cik vien var. Tas atnesīs daudzas interesantas iespējas.
Pašās mēneša beigās (30.10.) atnāks kāda pavisam neparasta ziņa, kas būs saistīta tieši ar darbu. Tas pilnīgi noteikti atvērs durvis uz nākotni un dzīve pagriezīsies ļoti interesantā un aizraujošā virzienā. Tagad jūs pat iedomāties nevarat, no kuras puses tas piedāvājums varētu nākt un kā tas tiks izteikts. Atcerēsimies visus tos interesantos kontaktus ar kolēģiem un kaimiņiem. Arī brāļi, māsas un radi var kko interesantu piespēlēt.
Es to nosauktu tā, ka Ūdensvīrs oktobrī var gaidīt ļoti praktiskus brīnumus. Šie praktiskie brīnumi gan būs saistīti ar kādām pilnīgi jaunām lietām, kuras iespējams, būs arī jāapgūst. Studenti pilnīgi noteikti var cerēt uz apmaiņas programmām utt. Tie, kas iesēdējušies vienās un tajās pašās darba vietās un situācijās, varētu arī doties iekarot jaunas teritorijas, jo nākotne izskatās savādāka un pat ļoti interesanta. Ak, šie dienesta romāni... Gaidiet pārsteigumus ar dzīves kvalitātes uzlabošanās elementiem. Lai jums jautri un interesanti! Priekā! Ar azartisku ceļavēju!
P.S. Teikā par Ūdensvīru bija tā, ka Ūdensvīrs jau sākumā bija tikai Dieva kalpotājs, bet tad kļuva gandrīz kā vienā rangā ar pārējiem dieviem – par nemirstīgo. Varbūt tas jums kko izsaka...

Status Update
By Andis Geste
Ziņas Zivīm oktobrim. Ihtioziņas.

Auč... mīļās zivis. Būs gan jautri! Jums viss taps skaidrs un veiksme būs jūsu sabiedrotā!! Beidzot, vienreiz par visām reizēm jums būs iespēja izbaudīt to sajūtu, kad VEIKSME ir jūsu pusē. Un lai izbaudītu savu personīgo kaifu un veiksmi...
OKTOBRĪ NESKATĀMIES TELEVIZORU UN NELASĀM ZIŅAS. TUR IR VIENA VIENĪGA HUIŅA, KAS UZ JUMS PILNĪGI NEATTIECAS!!!!!!!
Par ko ir stāsts? Zivs dzīvo ūdenī un tusē ar dzīļu, miglas, dūņu un neskaidrības valdnieku Neptūnu. Neptūns vēl kādus gadiņus 15 valdīs jūsu 11. mājā, kas ir ballīšu, draugu un domu biedru māja. Un Neptūns tagad ir ĻOTI varens un zivis kļūs varenas (lai cik viņas to gribēs noliegt). Ir ūdens stihiju laiks un nāk varena, kolosāla vētra. Zivs un tikai zivs (vienīgā visā zodiakā) varēs izvēlēties, kādu vētru tā vēlas: tādu, kas aizskalo visu un visus vai arī vētru ūdens glāzē. Pietiks zivij pateikt: es gribu, lai mana privātā vētra izdara šito vai to, kā raugi – visi draugi, radi, kolēģi un kaimiņi jau lido kur kurais. Jautri, vai ne?
Bet nu par nopietno. Nereāli spēcīgais un nereāli agresīvais jaunais mēness (04.10) jums oktobrī dzims visagresīvākajā no visām mājām – mājā nr. 8. Šajā mājā ir dzīve un nāve, sekss un kaisle, lielās naudas, kredīti, bankas, uzvaras un zivju iemīļotā noslēpumainība. Parasti zivis neko nesaprot (lai arī cešas visu saprast), bet vadās pēc intuīcijas. Tagad zivis sapratīs par ko ir stāsts.
Tātad, oktobra stāsts zivīm. Jūs tagad esat un būsit saistīti ar eksotisko. Eksotiski cilvēki blakus, eksotiskas neparastas zemes un eksotiski plašumi, kas ir visa pasaule un viss pasaules okeāns. Tā nu nekādā gadījumā nav tā viensēta, kurā esat dzimuši, auguši utt. Zivij vēl 1,5 gadus ir ļoti nopietni jāizturas pret plašumiem un PLAŠO DOMĀŠANU. Jūsu personīgā dzīves pieredze tagad ir kompass visā šajā milzīgajā plašumā. Tas taču ir ļoti forši (kaifs), kad tev ir kompass, vai ne? Un ne tikai kompass, bet kompass ar VEIKSMES bultiņu. Tauta ķērks un brēks: kur lai dodas, kur lai iet?? Visapkārt migla un viļņi, bet zivij ir kompass ar veiksmes bultiņu!! Un zivs zinās, kur tai peldēt un ko darīt savā dzīvē. Tas vēl nav viss...
Ziniet, kur šomēnes jums pilnmēness ar aptumsumu (lasi 3x stiprāks pilnmēness)?? Jūsu pašapziņas, talantu un nopelnītās naudas mājā! PAŠ-AP-ZIŅAS MĀJĀ!!! Nu pasakiet, vai oktobris ir tas mēnesis, kad tērēt savu dārgo veiksmes laiku uz TV murgu skatīšanos. Fuck, NO!!! Rīkojaties un viss izdosies!
Un tagad vēl šis tas, lai zvīņas jums saceļas gaisā! 30. oktobrī Saule savienojas ar Ziemeļu mezglu (plaši atveras nākotnes durvis). Jautāsiet kur? Saņemiet:
Jūsu pasaules plašumu, augstumu, lielumu un eksotikas mājā, bet tas nozīmē tikai vienu! Būs tādi jauni plašumi, augstumi, lielumi un eksotika, kādus jūs vēl redzējuši neesat! Un tagad salieciet kopā 2 lietas: kompass ar veiksmes bultiņu + jauni plašumi, augstumi, lielumi un eksotika. Jāāā! Apsveicu. Mīlu! xxx


By Andis Geste

www.facebook.com