ceturtdiena, 2013. gada 31. oktobris

Saskaņošanās ar atklāsmes enerģijām. Trešās Acs Redzējuma dziļuma aktivācija.

Klipu KopRadījuši Nika, Ksenija, Дима un Ветер 02.10.2013http://preobrazenie.ucoz.ru//load/dima_k
No krievu valodas pavadošo tekstu un ievadu tulkoja Maija Čepule



Piepildījumu lauks nepieredzēts
Maigā Mīlestībā gatavots tiek,
Bet tikai centienu Tīrība
Atvērt spēs pasauļu vārtus.


Kur Ticība, Gaismā liesmodama,
Izdzēsīs dualitātes pēdas,
Tur Siržu ugunīm apvienojoties,
Lāpa aizdegsies neizmērojama.


Uzdīgs šai auglīgā augsnē
Daudzo Dāvanu sētais,
Un izziņas dziļumus jaunus
Izgaismos Mīlestība spožā.


Dedz, liesmo Vienotā uguns,
Lai izplešas blīvajos ķermeņos Gars!
Tik tādu Spēku Gars iemantot var –
Kādu šeit izpaust ir spējis.


S V Ē T Ī T I !!!

Skaists mirklis, Mīļotie, jo atkal mums ir iespēja sniegt jums jaunu noskaņošanos uz izpratnes paplašināšanu un tuvināšanos Svētajām Patiesībām, un uz savas SirdsGaismas izpaušanu daudz spožāk un apzinātāk. Dzīve savā izpausmju un formu daudzveidībā – tā ir Sevis/Gaismas/Radītāja/Pastāvošā izzināšanas bezgalīga virkne, caur VIENOTĀ atsevišķu daļiņu pieredzi. Katras daļiņas daudzveidīgajā un unikālajā pieredzē plašāk sevi var izpaust Pastāvošais, un papildināties – bezgalīgi un nebeidzami vācot katras atsevišķās Gaismas-Apziņas *puzles* gabaliņus kopā – lai tādejādi formētu un pastāvīgi pilnveidotu VIENOTĀ kopējo ainavu.

Mēs esam jau ziņojuši jums, ka dualitātes pieredze visos blīvajos Apziņas uzturēšanās segmentos tiek slēgta. Slēgšana notiek vienlaicīgi ar pakāpenisku jaunās telpas-Dāvanu izvēršanu un pārklāšanu. Procesu pakāpeniskums lineārajai uztverei dod iespēju maigāk iziet Apziņas aktivācijas un pamodināšanas procesus. Fiziskajām acīm nepamanāmi, taču ar Sirds uztveri labi sajūtami – AVOTA Mīlestības viļņi burtiski apskauj katru, maigi sargājot. Soli pa solim pavērts tiek slānis pēc slāņa vēstures fragmentos, kuriem nepieciešama izdziedināšana, pamodinot dziļāko atmiņu un iepriekšējo dzīvju pieredzi.

Emocionālo stāvokļu nestabilitāte, nenoturība tuvāko smalko ķermeņu darbībā – tā ir pagaidu parādība telpas sašūpošanās ietekmē. Par tik, cik cieši jūsu blīvais ķermenis ir saistīts ar telpu un tāpat ar laiku – par tik arī šādas reakcijas visdažādākajā veidā notiek. Jūsu pieredzes gūšana nozīmē arī Gara attīstību caur sajūtām, un sajūtu apzināšanos emocionālajā plāksnē – tādēļ svārstības šinī jomā ir sevišķi pamanāmas. Mēs priecājamies palīdzēt jums harmonizēt šos stāvokļus, izveidojot noteikta diapazona emociju koridoru, kas vēlāk būtu paceļams. Kad planetārie lauki būs tam gatavi – kodi tiks ierakstīti planētas laukos.

Patreizējais aktivācijas/atklāsmes Gaismas Vilnis, jūsu sajūtām uztveramais – laistās perlamutra-gaišvioletā [лилового] spektrā. Tam ir liels daudzums sastāvdaļu, un daudzslāņainībā savā tas ietver arī iepriekš apslēpto, paplašināto iespēju/spēju aktivāciju ikvienas būtnes bioloģijā. Viena no šādām sastāvdaļām ir – Trešās Acs Redzējuma dziļuma funkciju un apgabalu aktivācija. Mēs esam laimīgi, ka mums ir iespēja sniegt jums noskaņošanos, lai atvērtu šo aktivēšanas slāni. Mēs atgādinām jums vēlreiz, ka viss un vienmēr ir bijis jūsos pašos. Un tikai jūsu centienu Tīrība, savienojumā ar neviltotu sirsnīgu dedzību [с искренностью] Mīlestības izpausmē – dod augļus un noved pie jaunu iespēju izpaušanās, jums sajūtamajā uztveres spektrā. Mūsu sniegtās enerģijas un noskaņošanās kalpo tikai par jūsu Dievišķās Dabas atvēršanās katalizatoru.

Noskaņodamies uz savas SirdsGaismas paplašināšanu Dāvināšanā, un vēršot savu skatu Sevī – jūs atklāsiet priekš sevis Mūžīgās Patiesības, jo Gaismas sēkla un saikne ar VIENOTO – katram ir dota. Amen.

Arkturiāņu Gaismas Ģimene

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5063340