svētdiena, 2013. gada 6. oktobris

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze oktobrim.

Enerģētiskā prognoze 2013.gada oktobrim
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Šī gada septembrī (rudens saulgriežos), vadoties pēc vasaras mēnešu kosmiskās situācijas rezultātiem, notika enerģētiskā pārvietošanās Zemes ap planētu esošajos slāņos, kas atklāja jaunas iespējas cilvēka garīgajai evolūcijai. Lielās Centrālās Saules enerģijas tagad piepilda visu Saules sistēmu, iedarbojoties uz tās [Saules sistēmas] planētu enerģētisko stāvokli. Tomēr šīs enerģijas darbība nav vienmērīga. Ja Merkurs un Venēra, kā arī planētas-giganti pilnībā harmoniski apgūst jaunās programmas, tad Zeme un Marss (un zināmā mērā arī Jupiters) ir izrādījušies pagaidām neesam spējīgi pilnībā pieņemt šīs programmas sakarā ar šo planētu iepriekšējā kosmiskajā vēsturē esošajiem izkropļojumiem.

Septembra beigās Zemes enerģētiskajā laukā sāka formēties starpdimensionāls portāls, kas savieno planētas augstākos slāņus, kas pieņem Lielās Centrālās Saules enerģijas, ar planētas kodolu. Vienlaikus izveidojās arī portāls, kas savieno Zemes kodolu ar Saules enerģētisko apvalku, kas sevī uzsūca jaunās programmas. Šāda enerģētiskā konfigurācija ļauj sabalansēt Saules un Galaktiskā centra enerģijas tādā pakāpē, kāda ir nepieciešama visefektīvākajai mūsu planētas attīstībai.

Zeme joprojām nevar pilnībā apgūt augstfrekvenču enerģijas, kas lielā mērā ir saistīts ar cilvēces apziņu, kas kopumā ievērojami "atpaliek no grafika". Lielākā cilvēces un tās egregoru daļa ir iestrēguši iekšējos, ar zemāko čakru darbību un to agresīvajām enerģijām saistītajos demontāžas procesos. Sabiedriskie/sociālie nemieri, nacionālā apspiestība Tuvajos Austrumos un Dienvidamerikā, politiskie protesti Eiropā - tas viss ir izpausme enerģijām, kas saistītas ar izdzīvošanu un pašnoteikšanos - kā cilvēkiem, tā arī viņu egregoriem. Tā kā šīm enerģijām piemīt ļoti zema frekvence (bailes, manipulācija, apspiešana, naids, utt.), tad to izpausmes forma arī ir ļoti negatīva un bīstama, līdz pat kara darbībai (vai tās draudiem).

Vienlaikus, jaunās enerģijas izdara uz mums savu (pagaidām vēl gandrīz nemanāmo) labvēlīgo ietekmi un cilvēce (tās progresīvākā daļa) tiecas atrast nestandarta lēmumus izejai no konfliktsituācijām, kas paver iespēju kopējai izdzīvošanai (situācijā ar Sīriju).

Notikumu Krievijā (masveida plūdi) arī krasi izpauda gan negatīvās, gan arī pozitīvās mūsu egregora puses. Negatīvās puses attiecas uz kopējiem pārvaldes principiem, kas balstās uz novecojušiem priekšstatiem un izkropļotām vērtībām. Taču pat šeit, no valsts augstāko amatpersonu puses mēs dzirdam aicinājumu pēc cieņas un humānas attieksmes pret cilvēkiem ("Cilvēki ir jāmīl". Protams, nav jāiekrīt radikālu pārmaiņu ilūzijā (septembris, pateicoties Melnajam Mēnesim, veicināja jaunu ilūziju radīšanu), taču arī neņemt vērā šīs mazās izmaiņas nevajadzētu. Bet Krievijas iedzīvotāji izpauda savas labākās īpašības, sniedzot cietušajiem - gan morālo, gan materiālo atbalstu.

Dažādi cilvēki dažādi reaģēja uz septembra situāciju. Kāds pavairoja savus blokus un ierobežojumus, kāds atrada mierinājumu jaunās ilūzijās attiecībā uz saviem sasniegumiem, daži cerēja uz mūsu kosmisko brāļu palīdzību, utt. Septembra situācijas sarežģītība ir tajā, ka - jaunās enerģijas atkal ir "pacēlušas latiņu augstāk" mūsu attīstības ziņā. Daži no tiem, kuri stingri stāvēja uz dievišķās ass, nevērīgi izturējās pret šo enerģiju iedarbību: vai nu pārstāja nodarboties (meditēt, sekot līdzi savam enerģētiskajam laukam, utt.) un iegremdējās "materiālajā" vai arī cerēja uz to, ka viņu augstākie aspekti "izvedīs viņus laukā no jebkuras situācijas", jeb arī izpauda jau kuru reizi savu patību (es pats zinu, kas man jādara!).

Septembra enerģijas izrādījās esam labvēlīgas tiem, kuri pastāvīgi sekoja līdzi savam stāvoklim, neiekrita lepnībā vai pašiznīcībā, analizēja savas reakcijas, domas un emocijas, lai atklātu to, kas pagaidām neatbilst uzliktajai attīstības latiņai. Tieši septembrī šādi cilvēki spēja nomest daudzus blokus, ierobežojumus, dziedināt izkropļojumus un sadzirdēt savu aicinājumu (vai apliecināt to).

Kas mūs sagaida oktobrī?

Oktobris, galvenajos vilcienos, turpinās izveidojušos septembra tendenci. Augstākās Centrālā Saules enerģijas turpinās "strādāt" ar Saules sistēmas planētām, īpaši ar Zemi, kā rezultātā mūsu planētas enerģētiskais līmenis ievērojami sāks paaugstināties mēneša otrajā pusē. Mūsu Saule "ies vienā līmenī" ar galaktiskā centra programmām. Spēcīgi uzliesmojumi uz saules nav gaidāmi, taču būs virkne vidēju un nelielu, diezgan regulāru uzliesmojumu. Marsa un Zemes programmu korekciju veiks komēta Aison, saules tuvumā esoša komēta, kura pirmo reizi tiek novērota Saules sistēmā. 1.oktobrī tā šķērso Marsa orbītu, bet 1.novembrī - Zemes orbītu. Interesanti, ka komētas trajektorija nav skārusi planētu-gigantu orbītas, kurām acīmredzot nav bijusi vajadzīga viņu smalko matēriju programmu korekcija. Aison - ir cēlusies no Oorta mākoņa (ilgperiodu komētu avota). Tieši no turienes nāk komētas, kuras koriģē Saules sistēmu planētu attīstību. Šis komētas vizītes mērķis ir - nodot Zemei jaunā "Dzīvības zieda" radīšanas programmu. Šī programma attiecas uz Zemes smalko matēriju slāņiem, kas saņems impulsu enerģētisko ziedgultņu radīšanai. Šīs ziedgultnes - ir jaunu enerģētisko matricu radīšanas avoti, kas tiks izmantoti, lai radītu jaunas dzīvības formas un transformētu šūnu barošanas avotus.

Blīvi-ēteriskais cilvēka ķermenis transformēsies. Atveramo ēterisko kanālu skaits palielināsies līdz 64 (dažiem pat līdz 72 un vairāk). Šo kanālu iekšienē atrodas enerģijas kustības princips - tas kļūs līdzīgs ziedgultnei. Citiem vārdiem sakot, blīvi-ēteriskais ķermenis izskatīsies kā vienota virpuļu sistēma, kas iedarbojas uz fizisko ķermeni. Nopietnas izmaiņas notiks trešās acs čakrā un čiekurveida dziedzerī, kuri kopā ar hipofīzi ir uzskatāmi par endokrīnās sistēmas "diriģentiem". Izmaiņas fiziskajā ķermenī notiks hormonālās vides izmaiņu ietekmē. Protams, šis process norisināsies diezgan lēnām un daudziem tiks novēroti endokrīnās sistēmas un imūnsistēmas traucējumi.

Cilvēka enerģētiskais lauks kosmisko programmu ietekmē paplašināsies. Čakrālā sistēma turpinās transformēties vienotās čakras radīšanas virzienā, kas aptver visas čakras (no pirmās līdz septītajai). Līdz vienotās čakras formēšanai, visas čakras pieņems sfērisku formu, bet šis vienotās čakras griešanās frekvence strauji paaugstināsies, kas ir nepieciešams nosacījums, lai saglabātu paplašināta enerģētiskā lauka noturīgumu.

Tā kā atcelt visas šīs pārmaiņas (uz planētas un cilvēkā) nav mūsu spēkos, iesakām atbildīgi un uzmanīgi izturēties pret notiekošajiem procesiem un uzņemt tos ar sirdi, mīlestību un izpratni.

 
Tatjana Zolotuhina
2013.gada septembris

 
Mīļie Gaismasbērni un visi pārējie, kas lasāt un, kuru kļūst aizvien vairāk - Grupas Metasintēze prognoze oktobrim liek apjaust, ka kaut tuvojas kaut tāds, kas laikam jau vēl nekas nav bijis. Un tikai no ikviena individuāli ir atkarīgs, kā tas tiks saņemts. Lai vislielākā un vistīrākā Beznosacījumu Mīlestība ir Klātesoša mūsu Sirdīs un mūsu domās, izdzīvojot šo laiku un situāciju. Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā, Sandra.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5065844