trešdiena, 2013. gada 9. oktobris

Klausieties savu Augstāko Es

Augstākais Es
Labdien!
Labdien, Vitālij!
Ko man vajadzētu zināt šodien?


Jūs atkal stāvat pie attīstības jaunas līnijas. Atkal no jums ir atkarīgs, kā un kurp jūs virzīsieties tālāk. Pa kādiem ceļiem vai kaktiņiem ritēs jūsu mūžīgā debesu un zemes dzīve. To visu nosaka katra jūsu brīža izvēle, rinda mazu soļu beigās, kuri formē visu garo mūžības ceļu. Tieši tas arī nosaka jūsu kustības trajektoriju. Šeit piedalās viss: gan noskaņojums, gan gara stāvoklis, mērķu, kuri tiek uzstādīti sasniegšanai, lielums. Jo tas viss rezultātā nosaka jūsu lēmumus, soļus un rīcību. Jo augstāks mērķis un jūsu iekšējā harmonija, jo vairāk īstenības pušu jūs cenšaties ņemt vērā un jo pareizāk pieņemat lēmumus. Jo mazāk jūs esat piesieti dogmām, lai kādas tās nebūtu, jo spilgtāks, savdabīgāks, interesantāks un bagātāks kļūst jūsu personīgais ceļš mūžīgajā “vienmēr”. Tieši tas arī nozīmē, ka visu, ko jūs sastopat un pārdzīvojat, nosakāt un formulējat jūs paši, nevis kāds cits, kurš uzspiež jums pašreizējās dzīves ārējos apstākļus. Jā, dzīve plūst un izmainās, un attīstās bezgalīgi, taču, kādu puzzli jūs parādīsiet pašreizējā brīža mozaīkā, kādu krāsu atspoguļosiet apkārtējās daudzkrāsainības bezgalīgajā varavīksnē, gala rezultātā nosakāt jūs paši jeb, pareizāk, jūsu soļu un mazo izvēļu virkne katru dienu un katrā dienas solī.

Tāpēc esiet bez aizspriedumiem pret visu. Atcerieties, ka jūsu dzīvē tieši jūs esat lēmumu centrs. Un neviena sveša pieredze jums par 100% nav etalons, jo jūs nezināt visus ceļus un argumentus, kuri ved citus pie tām izvēlēm un rīcības, kuras viņi ir izdarījuši un izdara. Iemācieties maksimāli klausīties un dzirdēt savu augstāko es, tā kā tikai viņš vispilnīgāk atspoguļo jūsu individuālo, nevienam neatkārtojamo un priekš jums pareizo attīstības ceļu. Un, jo pilnīgāk un smalkāk jūs viņu jutīsiet un ar mazākiem aizspriedumiem izvēlēsieties lēmumus, jo ātrāk un taisnāk formēsies jūsu taka uz virsotnēm mūžībā. Jo augstāks būs jūsu mierīgums un harmonija, jo labāk jūs jutīsiet savu augstāko es un viņa uzvednes.

Jo mazāk jūs padosieties paša un svešu emociju virpulim, jo tīrāka un viennozīmīgāka būs nākošā soļa izvēle mūžīgajā dzīvē, no kuriem veidojas dzīves ceļu virkne. Nebaidieties vēlēties daudz, bet godīgi sastopiet dzīves situācijas, saprotot, kā tās ir atnākušas pēc jūsu izvēles un jūsu attīstībai, un tieši tāpēc prasa jūsu lēmumu mūžīgajā “vienmēr”. Un no risinājuma paņēmiena būs atkarīga nākošo notikumu atnākšana jūsu dzīvē un mūžīgajā apmācībā. Bet par pareizas izvēles kritēriju kalpo prieks visās tā izpausmēs, jo nav jēgas izvēlēties pārāk sarežģītu ceļu, tāpat, kā arī vienkāršs neatnesīs uzvaras un sasnieguma prieku.

Viss ir individuāls. Viss ir neatkārtojams. Viss ir daudzveidīgs. Radiet savu dzīves skaistumu, pārmērīgi neatskatoties uz citiem un ticot sev un saviem spēkiem. Un lai ceļš atnes prieku un veiksmi jums un jūsu tuvajiem.

Namaste.
Jūsu augstākais es.


Pievienots 01.10.2013http://www.luciferslove.ru/soobscheniya/slushayte-vashe-vysshee-ya.html
Tulkoja Jānis Oppe