pirmdiena, 2013. gada 14. oktobris

Braco Dievišķo Enerģiju sesijas internetā




Braco. Lai gan viņš pats sevi nesauc par dziednieku, tūkstošiem cilvēku ir piedzīvojuši būtiskas pārmaiņas dzīvē un dziedināšanu pēc Braco sesijām.

Braco caur savu skatienu (gaze – angliski) nodot cilvēkiem Dievišķo Enerģiju, kura spēj klusi un uzreiz dziedināt.

Braco ir brīnumains cilvēks ar īpašu Dievišķu dāvanu, kurā viņš dalās ar tūkstošiem cilvēku visā pasaulē.


Braco sesijas ir iespējams piedzīvot piedaloties pasākumos (Live Events), kā arī internetā sesiju tiešraidēs (Live Streaming), kas notiek tikai no ASV.
Šogad ir plānota vēl tikai viena Braco sesiju tūre no 16.oktobra līdz 22.oktobrim, kurā būs interneta sesijas un mēs varam viegli piedalīties.
16.oktobrī pirmā sesija plkst. 23:00 (pēc Latvijas laika) visiem ir bez maksas.

Vairāk informācijas jūs atradīsiet www.braco-tv.com un www.bracoamerica.com Informācija ir pieejama angļu valodā. Iesaku paskatīties un izlasīt arī cilvēku atsauksmes.


Kā piedalīties sesijās www.braco-tv.com :

1.Interneta lapā www.braco-tv.com ir nepieciešams piereģistrēties izveidojot savu lietotājvārdu un paroli – Create Login

2.Ejiet uz sadaļu Support. Sekojot norādēm varēsiet pārliecināties vai jūsu dators un interneta ātrums ir atbilstošs lai varētu piedalīties sesijās. Sadaļā atradīsiet norādījumus, kas jādara, lai instalētu atbilstošās programmas.

3.Sadaļā Welcome atradīsiet visu sesiju sarakstu no 16.oktobra līdz 22.oktobrim. Iekavās ir norādīts sesiju norises laiks pēc Latvijas laika, ja vien reģistrējoties lapā būsiet norādījuši, ka esat no Latvijas.
Izvēlieties sesijas, kurās vēlaties piedalīties, un veiciet maksājumu.
Vienas sesijas cena ir 3 $ un maksa par transakciju ir 0,50 $ maksājot ar karti. Izdevīgāk ir samaksāt uzreiz par vairākām sesijām, jo tad transakcijas maksa tiek piemērota tikai vienreiz. No viena datora var piedalīties sesijās tik cilvēku, cik vien vēlaties.

16.oktobrī pirmā sesija plkst. 23:00 (pēc Latvijas laika) visiem ir bez maksas.

Tehnisku jautājumu gadījumā varat sazināties ar Braco komandas cilvēkiem un viņi jums palīdzēs.

4.Atbilstošajā laikā saskaņā ar iegādātajām biļetēm dodaties uz sadaļu Media Player. Sesijas sākas automātiski.
Ja ir kāda aizķeršanās, izmantojiet Refresh vai F5 datorā.

Iesaku izpētīt www.braco-tv.com mājas lapu un sagatavot savu datoru jau laicīgi, lai varat noskaņoties sesijai un piedalīties tajā ar mierīgu prātu.

Sesiju laikā ļaujieties Dievišķās Enerģijas plūdumam! Lai viss notiek tā kā tas ir vislabāk jums un jūsu mīļajiem!

Lai viss izdodas!
Dace