piektdiena, 2013. gada 25. oktobris

Saules aptumsums 3.novembrī

Sāc gatavoties 3.novembra Saules aptumsumam
Pieci soļi no Selacia
by Selacia
3.novembra Saules aptumsums, kas notiks Jaunā mēnesī, var būt viens no vistransformējošākajiem portāliem šajā gadā- tev un visai cilvēcei.
Aptumsumi notiek katru gadu, bet tāds, kā tas būs šogad, kad skorpiona zīmē notiek saules aptumsums, nenotiek pārāk bieži. Iepriekšējais bija 1994.gada novembrī, gandrīz pirms 20 gadiem; laikā, kad tik tikko aizsākās globālā garīgā atmoda.

Šis aptumsums solās mega izmēros būt intensīvs pastiprinātājs visām transformējošajām pārmaiņām. Gan jau sajutāt vismaz dažus „grūdienus” arī no tikko notikušā mēness aptumsuma- 18.oktobrī. Kādā līmenī vēl joprojām apstrādājat šīs haotiskās enerģijas- kaut ko pielabojot savā personīgajā dzīvē un sevī apjaušot, kas vēl ir maināms.

Laika periods starp aptumsumiem ir arī pielāgošanās- adaptēšanās process, kad jūs pielāgojaties jauno enerģiju plūsmai, kas izplatās visapkārt planētai un cilvēks vairāk sajūt nepatīkamās lietas. Šajā laikā visas lietas un notikumi ir īpaši sajūtami, caurredzami un šķiet neatliekami steidzami. Šī tendence turpināsies un izcels gaismā visu novecojušo un vairs nestrādājošo, pašķils tik lielu uguni zem problēmas, ka to nevarēs nodzēst, uzmetot paklāja gabalu.

Līdz nākamajam aptumsumam pievērsiet uzmanību enerģiju pārmaiņām, savām reakcijām un atbildēm nejaušos gadījumos. Tā kā intensificējas ārējās pasaules notikumi, jūsu pašu nesakārtotības un nepabeigtās lietas pacelsies virspusē un piesaistīs jūsu uzmanību.
Pamaniet tās un piestrādājiet pie tām jau tagad.



Kā sevi sagatavot Saules aptumsuma portālam
Pieci soļi

Pirmais, padomā, kas tavā dzīvē noticis kopš pēdējā šāda saules aptumsuma 1994.gada novembrī. Vai bijis kāds zīmīgs notikums, vai noslēdzies kāds process, vai iesākusies kāda jauna fāze?

Otrais, tā kā atlikušais periods līdz aptumsumam fokusēsies uz zīmīgiem noslēgumiem un iesākumiem, tad apsver, kam tavā dzīvē būtu pienācis noslēguma laiks vai sākums. Pameditē par fiziskajām lietām, saviem mentālajiem uzskatiem, darba attiecībām un savstarpējām attiecībām. Vērsies pie sava augstākā vieduma, lai atklātu tās lietas, kas būtu jāatbrīvo vai jāsalabo, lai varētu atvērties pilnīgi jauns sākums.

Trešais, izmantojot iepriekš gūto ieskatu sevī, izveido sarakstu ar to, kas tev jāatstāj, jāpārstrādā vai varbūt pilnībā jāpārveido par kaut ko citu. Dotajā brīdī nedomā par saraksta kārtību un lietu secību un to, kā tu to spēsi izdarīt. Svarīgākais ir pierakstīt šīs lietas uz papīra lapas, lai iezemētu tās savā apziņā.

Ceturtais, pieaicini augstākos spēkus un savus palīgus no garu pasaules, lai saņemtu skaidrību par šīm lietām līdz aptumsuma laikam. Atbildes var atnākt sapņos, pavisam nejauši vai brīžos, kad vienkārši plāno darāmos darbus.

Piektais, atlikušajā laikā līdz saules aptumsumam, piedomā par iepriekš atzīmētajām tēmām, padomā ko vari darīt, kā rīkoties. Atceries, lai ieietu jaunajā dzīvē, tu nevari nest sev līdzi vecās lietas vai notikumus, kas vairs nav dzīvotspējīgi (nedarbojas), tev jāatbrīvojas no lietām, kas kavē tevi būt tādam, kāds vari būt. Neļauj vecajai bagāžai pārņemt tevi. Vienkārši pievērs uzmanību tam, ko atklāj un sāc savu sagatavošanās/ atlaišanas procesu jau tagad pirms aptumsuma portāla.

Ja sāksi jau iepriekš un sakustināsi savu dzīvi, tad atvērsi jauna un daudz plašāka cikla durvis. Atgādini sev, ka esi to pelnījis. Zini, ka tu pats esi dievišķo pārmaiņu veicējs un esi gatavs ieiet nākamajā fāzē. Tici tam.

(Note from Selacia: You are welcome to participate with us at the 11/2 global meditation gateway event with The Council of 12. All officially registered at the link below will take part in an eclipse energy gateway healing, receiving spiritual fuel for transforming out of the old and into the new. Attend live or with mp3 at this link: REGISTRATION).
Copyright 2013 by Selacia - All Rights Reserved * www.Selacia.com

Tulkoja Māra Brante