ceturtdiena, 2013. gada 17. oktobris

Laiks 13.10.2013. līdz 25.10.2013.

KIB- Ik – LAMAT (13.10.2013. līdz 25.10.2013.)

Ir sācies jauns vilnis un jauns scenārijs, kuram iesim cauri nākamās 13 dienas. Šī scenārija galvenā tēma ir piedošana un atlaišana.

Šajā vilnī pati galvenā un svarīgākā lieta ir tā, ka mums katram ir jābūt „šeit un tagad”, jo šis kopumā ir rezultāta vilnis, kas mums atnesīs augļus no visa iepriekš saģenerētā. Tas gan nenozīmē, ka nekas nav jādara!! Pats būtiskākais šī viļņa uzdevums ir caur būšanu „šeit un tagad” sadedzināt, palaist vaļā un atbrīvot savu pagātni - visus tos notikumus, kas ir bijuši smagi un skumji, visus tos cilvēkus, kas mūs ir sāpinājuši un kuros esam vīlušies, visas tās situācijas, kas ir iesēdušās ar negatīvām emocijām un domām – mēs caur piedošanu atlaižam, lai kāds maģisks spēks mūs pavirzītu uz priekšu, līdz mēs radītu sev apkārt skaistu nākotni!

Scenārija režisors ir Kib enerģija, kura mums māca ieraudzīt patiesību un piedot pašiem sev un visiem, kurus uzskatām par saviem pāri darītājiem.

Piedodot un atlaižot, mēs kļūstam vieglāki, mēs atbrīvojamies no emocionālām piesaistēm, kuras velk mūs atpakaļ uz pagātni, līdz ar to atbrīvojamies no zemākām vibrācijām. Piedodot un atlaižot mēs spējam iet uz priekšu, kustēties cauri savai dzīvei ar lielāku ātrumu un saņemt lielāku prieku par visu, kas ar mums notiek.

Ja spēsim piedot un atlaist, tad šis vilnis mūs iekustinās un aizvedīs tur, kur vienmēr esam vēlējušies nokļūt, jo 7.pakāpienā šajā vilnī ir IK enerģija, kura spēj izkustināt un iekustināt jebko.

Augstākie spēki visu vilni mums mācīs palaist vaļā daudzas nevajadzīgas lietas!

Mācīs neturēties pie visa, kas mums ir un ko tik ļoti gribam, lai tas mums ir! Mācīs neturēties pie tā, kas slīd arā no rokām! Tas viss ir jālaiž vaļā, lai tas atgrieztos jaunā kvalitāte un pilnīgi citā līmenī.
Ja visu vilni aktīvi darbosimies ar sevis attīrīšanu no liekā, izgaismosim un ļausim sadegt visam, kas mums ir traucējis līdz šim! Mēs kļūsim par starojošiem un pievilcīgiem, mēs sāksim pievilkt visas labās un patīkamās lietas, kuras vienmēr esam gribējuši saņemt. Taču, lai tā notiktu, mums ir kārtīgi jāpastrādā ar sevi un jāatlaiž tas, ko neesam varējuši atlaist līdz šim.

Šis vilnis mums palīdzēs to izdarīt, jo gaisā virmos transformējošā un piedodošā KIB enerģija, kura ir tik ļoti maģiska, ka attīra visu mūsu dzīvi no tās tumšajām pusēm.

Katrs cilvēks, ja viņš ir laimīgs, var atrast to vietu, kurā tieši viņam ir jābūt! Un šo punktu, no kura tas viss veidojas, veidojam mēs paši. Mēs šad tad brīnāmies par to, ko mēs darām uz šīs zemes? Ja šobrīd nav atnākusi atbilde, izmantojiet šīs dienas, lai to atrastu. Mums katram ir sava misija, ja pat mēs to nezinām vai nenojaušam. Tamdēļ šajās 13mit dienās mums ir iespēja pietuvoties savam aicinājumam, jo tagadne ir tā, kas veido mūsu nākotni, tamdēļ atsvabinot visus sasietos mezglus mūsu pagātnē, mums priekšā parādās kristāla skaidrs redzējums – viss, kas pastāv noder enerģijas iegūšanai un viss, kas dod enerģiju kļūst skaists!
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni