sestdiena, 2013. gada 26. oktobris

26.oktobris

2013.gada 26.oktobris!
Austrumu vilnis – Austrumu diena – 1 Muluk – Ūdens, Zemapziņas un karmiskā informācija, Informācija.

Pirmā diena ir diena, kurā sākās procesi mūsos. Šī ir diena, kurā nomainās tēma - ja līdz šodienai darbojāmies ar ...piedošanas tēmu, tad šī diena iekustina karmas vai informācijas tēmu.

Tā ir tēma – kurā iepazīstam savu informāciju, kuru saturam no iepriekšējām dzīvēm.

Šodien mums ir sevi ļoti modri jāvēro ar visu redzošo aci, lai nepalaistu garām to, ko domājam. Šodien nāks ārā visas zemapziņas programmas, kuras esam gatavi izmainīt.

Muluk ir informācijas upe, kura plūst mūsos - caur mūsu zemapziņu, apziņu un virsapziņu. Tā atnes no virsapziņas informāciju – kā kam ir jābūt, no zemapziņas - kā tas ir un apziņa ir tā, kura šo informāciju savieno, lai to izmainītu - no tā, kā ir, uz to, kā vajag vai to, kas atbilst Dievišķajai realitātei.

Šodien mums ir jāvēro sevi un jātver tas, ko domājam un ko darām, un jāceļ ārā tās domas, kuras mums rada to, ko mēs patiesībā nevēlamies. Piemēram, mums gribās aizbraukt ceļojumā! Prāts uzreiz sāk analizēt, ka nepietiek nauda, ka ir jāmaksā rēķini, ka ja brauksim, tad mēnesi jāpavada būs badojoties, lai galus savilktu kopā.

Taču ja mēs apzināmies, ka esam savas dzīves radītāji, tad ko ar šādām domām radām savā dzīvē? To, ka nekad neaizbrauksim ceļojumā vai ja arī aizbrauksim, tad pēc tam galus nesavilksim. Šāda domāšana mums visiem ir iegājusies! Katram tās ir citas tēmas un citas lietas, ko neatļaujam sev radīt, taču domas mums visiem ir diezgan līdzīgas.

Tāpēc vērosim šodien savu gribu un domas no Dieva skatpunkta, un šajā vilnī centīsimies tās pielāgot savai patiesajai gribai, nevis nosacījuma refleksiem.

Būsim modri, veltīsim laiku sev un apzināsimies, ka upi, kurā plūstam, izvēlamies mēs paši! Baudīsim upes straumi un ļausimies – un ja nu ir vajadzība, mazliet pieairēsim, lai patīkamāks brauciens!

 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija