piektdiena, 2013. gada 25. oktobris

Šis ir interesants laiks mūsu Visumā un, it īpaši, uz šīs planētas

Šis ir interesants laiks mūsu Visumā un, it īpaši, uz šīs planētas. Šobrīd mūs vēro viss Visums, jo ejam cauri nebijušam procesam šajā Visumā. Pirmo reizi šī Visuma vēsturē mēs paceļamies pilnīgi citā līmenī, nepametot savus ķermeņus.

Tas ir ļoti sarežģīts un grūts process, jo mums ir apzināti jāatbrīvojas no visa liekā no pilnīgi visa, kas nerezonē ar beznosacījumu mīlestību, jo ejam uz to dimensiju, kur eksistē tikai šī beznosacījumu mīlestība.... Daudzi šo vietu sauc pat jauno pasauli vai 5D - tur neeksistē laiks un viss ir vienlaicīgi. Tur var eksistēt tikai mīlestība, jo viss cits mūs acumirklī iznīcinātu. Tā kā laika tur nav, tad viss materializējas vienā momentā.

Lai mēs tur nokļūtu, mums ir jāatbrīvojas no visa liekā. Tieši tas ir iemesls, kāpēc mums visiem ir sākušās transformācijas, kuras nav ļoti patīkamas. Nākas iet cauri situācijām, no kurām esam visvairāk baidījušies, nākas pieņemt to, ko gadsimtiem neesam spējuši pieņemt. Var teikt, ka ejam caur dzirnakmeņiem, kur visas mūsu zemās vibrācijas tiek samaltas un padarītas smalkākās.
Šis uzdevums būs jāpārvar visiem - liela daļa to izdarīs apzināti, jo apkopos spēkus un zināšanas, lai tiktu ar savu dzīvi galā. Daļa pāries caur nāvi uz Augstāku dimensiju, jo nebūs spēka to visu iztransformēt. Taču arī tas nav slikti. Jo nav nedz slikta vai laba, ir tikai mūsu izvēle. Mēs visi nākot šajā laikā uz Zemes šo zinājām un parakstījāmies iet caur šo procesu. Liela daļa no mums tikai dēļ šī procesa un šīs pieredzes ir šeit. Mēs parakstījāmies, jo šī iespēja ir unikāla un vienreizēja, tas katram no mums ir liels pārbaudījums un unikāla pieredze. Citi izturēs, citi ne, taču visi mēs pāriesim. Tie, kuri pāries pirmie, tie palīdzēs pārējiem. Tur mēs visi apzināmies, ka esam viens vesels un ka spēks ir kopībā, nevis individualitātē.

3D spēle ir beigusies un sākas jauna dzīve, daudzi vēl grib spēlēties šajā 3D smilšu kastē un viņiem to ļaus, jo darbojās brīvā griba. Taču, kad liela daļa pāries jaunā līmenī, smilšu kastē paliks garlaicīgi un arī viņiem gribēsies tikt tālāk un kļūt par radītājiem un sevis vadītājiem, nevis manipulēt ar citu resursiem. Šis process nav viegls nevienam, tāpēc sevi žēlot nav nekādas jēgas. Visiem mums ir viens ceļš ejams un kopā to paveikt ir vieglāk, jo jāpieredz mums visiem ir kas ļoti līdzīgs.
3D ir kā spēļu laukums, kur mācāmies to, ko var radīt no gaismas un ko var radīt ar gaismas palīdzību! Šo pieredzi esam izgājuši un tagad atkārtojot zināšanas, saliekam visus punktus uz “i” un savelkam kopainu, lai jau ar pilnu apziņu turpinātu to radīt ārpus spēļu laukuma.


Caur pēdējām atklāsmēm esam sapratuši, ka šīs zināšanas, kas ir ietvertas šajā lapā, soli pa solim atspoguļo visus radīšanas principus! Šī ir kā ābece radīšanā! Tieši tāda pati ir iepriekš cilvēku minētā bībele un citas zināšanas, kurās no sākuma ir jāiemācās interpretēt un tulkot šīs alegorijas, kuras tur minētas. Visas šīs zināšanas ir kā atslēga, kura atver mūsu durvis uz jaunu dzīvi! Uz dzīvi ārpus smilšu kastes. Apgūstot visu, kas šajās zināšanās ir un saprotot to, un izmantojot šo visu vienlaicīgi, mēs pārejam jaunā līmenī, kur laiks vairs neeksistē. Jo laiks ir bijis vajadzīgs, lai mēs izprastu kā, soli pa solim, rodas matērija un kā izpaužas materializācijas process.

Šīs zināšanas nav iespējams nodot ar interneta palīdzību, jo ļoti daudz kas notiek smalkajos līmeņos! Tas nenotiek tikai caur tiešu komunikāciju un caur vārdiem. Informācija kopējas no viena energo lauka otrā, tāpēc ir svarīgi satikties un kaut vai pabūt kopā ar tiem, kuri izgājuši cauri pieredzei, kurai jāiet cauri būs mums visiem.


Ar šo rakstu vēlamies pateikt, ka viss ir atrisināms un nav neatrisināmu situāciju vai lietu, ja esam gatavi tam visam iet cauri, iepazīt sevi un visu Visumu. Ja esam tam gatavi, tad viss notiek. Gribam iedrošināt iet cauri visām dzīves situācijām! Un iet tām cauri ar prieku un pateikties, ka mums ir tāda iespēja atrisināt savas problēmas un iepazīt sevi no jauna.
Gribam arī pateikt, ka esam atvērti ne tikai dalīties ar informāciju caur semināriem un konsultācijām par šo laika un telpas tēmu, bet arī jebkurā citā dzīves jomā, jo viss ir viens un viens ir viss. Mēs paši esam gājuši cauri ļoti interesantai un bagātai pieredzei gan attiecību, gan radīšanas jomā un vēl joprojām mēs turpinām to darīt! Un esam gatavi arī padalīties ar Jums savā pieredzē un kas zina, varbūt tieši tā būs atslēga, kuru meklējat. Ja esat gatavi iedziļināties sevī un risināt lietas, nevis tikai žēloties, tad labprāt padalīsimies pieredzē un zināšanās tajās lietās, kuras vajag atrisināt un sakārtot.
Sirdī ir sajūta, ka mēs viens otram varam dot kādu padomu, lai atrisinātu problēmas un paātrinātu ceļu uz jauno realitāti. Visiem, noteikti, nevaram dot atbildes, taču tiem, kas jūt, ka ir vēlme vērsties ar jautājumiem - droši to variet darīt. Ar ko varēsim, ar to palīdzēsim, jo arī mēs gribam, lai visi atrod savu sirds ceļu un nonāk tur, kur vēlās no sirds.
Kā jau mēs visi zinām, brīnumzāles neeksistē. It viss ir mūsu pieredze un zināšanas – tamdēļ mēs, tikai un vienīgi no savas pieredzes varam parādīt un palīdzēt saprast, uz ko jāvērš uzmanība, lai atrastu sevi no jauna.


Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni