otrdiena, 2013. gada 8. oktobris

Jestrais oktobris

By Andis Geste
Aiz neko darīt pētu oktobra debesjuma astroloģiskos laikapstākļus. Ir ko gaidīt!!! Atradu interesantu lietiņu, kura varētu arī paslīdēt garām un pazust aiz tiem milzu kardinālajiem krustiem, mega-opozīcijām, aptumsuma u.c. kosmosa blīkšķiem. Tur ir tādas niansētas enerģijas - atslēdziņas uz laimi. Heeeeijaaa!! Oktobris būs lielisks!!

Mjā, laiciņš (oktobris) mums būs jautrs. To varēs izmantot gan savā labā vai pret sevi. Labāk jau savā labā. Arī pats novembra sākums arī gaidāms jautrs (maigi izsakoties).

Viena kopīga rekomendācija: PAT NEINTERESĒTIES, kas notiek pasaulē. Ja mēs skatāmies ziņas par karu, mēs gribi to vai negribi, emocionāli nostājamies kādā pusē un tātad - piedalāmies karā. Mums tas karš ir vajadzīgs? Un mūsu bērniem, kas ēd vakariņas un ar vienu aci skatās to vai cita veida huiņu (piem., smadzeņu skalojošos seriālus vai realitātes šovus, kriminālās vai starptautiskās ziņas).

Oktobrī/novembrī un novembrī var viegli nonākt mūža mājās un nogādāt tur arī savus mīļos, bet var uzkāpt brīnišķīgos kalnos un paveikt tik skaistas lietas, kādas nekad nav paveiktas. Atslēga uz panākumiem ir aizrautīga interese par sev interesanto un skaisto. Darbs, hobiji, sekss, ceļojumi, radošie projekti, māksla, mūzika, teātris, sports, ģimene, mājas, bērni, vecāki, draugi un ballītes. Tās ir tikai dažas jaukas jomas, kur būt un kur veltīt sevi un savus spēkus. Kāds tur karš ar realitātes šoviem?

Nu jā, tā tikai tāda rekomendācija. Oktobrī ir jēga diezgan precīzi izpētīt taciņas, pa kurām iet un konsultēties arī ar citiem. Konsultēties, nevis akli klausīt. Tā ir starpība. Nāk pārmaiņu laiki, kurus ir iespējams izmantot savā labā. Reāli kruts laiks!

Lai visiem sekmes, lasiet horoskopus. Likšu tos, kā tikai uzrakstīšu. Komentējiet. Rakstiet savas domas, dalieties ar pieredzi. Raugi tas var palīdzēt kādam un kāds var palīdzēt jums. Esam aktīvi un ATBALSTAM VIENS OTRU LABĀS LIETĀS!!!


Visām horoskopa zīmēm. Izskatās, ka oktobra debesjuma vēji dažu labu jumtu aiznesuši. Kā jau rakstīju, jaunais mēness mums tāds bik jestrāks un agresīvāks kā parasti un šī enerģija kulminēsies līdz pilnmēnesim (18.10.)

Šī enerģija viegli var iedzīt pat pilnīgā grīdā, un man daudzi raksta, ka oktobris ir totāls sviests. Traumas, zaudējumi, ļoti nemierīgs prāts ar Tvaika ielas elementiem utt.

Šī enerģija var uznest pamatīgos augstumos. To es varu apliecināt. Te stāsts ir par to, ka ir oktobrī/novembrī ir jēga uz kko 'ieciklēties'. Var ieciklēties uz darbu, naudas pelnīšanu, sportu, diētām, remontu veikšanu, kādu projektu utt. Un tad var oktobra enerģiju pavērst šajā konkrētajā virzienā/jomā, citādi jūs dzirdēsiet ļaužu čīkstēšanu un smagāka rakstura ziņas. Bet ja tu esi ieciklējies uz kko, tad tā murdoņa bik mazāk traucē savu lietu realizēšanai.

Kā jau rakstīju, Vēžiem, par piemēru, ir labi ieciklēties uz darbu. Personīgi varu apliecināt, ka - jā. Oktobris atnesa tik fundamentālus atklājumus un formulējumus vecumposmu psiholoģijā un psihoterapijas zinātnē (ar ko pamatā nodarbojos), ka Freida piekritējiem bik būs jāsaņemas. Es jau nojautu, ka latvieši bieži iet pasaules domai pa priekšu, tagad varu klusi pačukstēt - TĀ ARĪ IR. :) :) Ā, starp citu, te ir kāds zinātnieks, kas darbojas neirozinātnes un/vai psihofarmakaloģijas jomās? Ja ir, plz, sakontaktējiet ar mani.

Oktobris ir super mēnesis, lai savestu veselību kārtībā. Sporta klubi mūs ļoti gaida un zobu dakterīši arī. Oktobrī ir jākustas!! Gaismas apkārt strauji paliek mazāk un serotonīna līmeņi krītas. Nāk virsū ziemas miegs ar depresiju, angīnām, iesnām un panīkumu. Bet mēs ziemas miegam pretī ar sportu, dejām, seksu un citām kulturālām izklaidēm. Tauta, sākam dzert asinszāles tēju, laiks tam ir pienācis, lai uzturētu labu bioķīmiju smadzenēs, darbā un gultā. :)

Oktobris ir biznesa mēnesis. Tagad var bīdīt uz priekšu projektus un uz tiem ieciklēties. Kontrakti gan jānoslēdz līdz 21.10., jo Merkurs aiziet retrogrādā (atpakaļ-kustībā) un tad neko dižu slēgt nevajadzētu (līdz kādam 14. novembrim).

Raugi, pareizi ieciklējoties un koncentrējoties, tagad var kalnus gāzt. Sanāk jau uzlikt i-poda austiņas uz ausīm un pagriezt skaļāk mūziku, lai nedzirdētu, kas apkārt čīkst, bet tas atmaksāsies!
Starp citu! Kā jums gāja oktobra sākumā? Vai izdevās noķert vienu interesantu sajūtu/noskaņu/enerģiju ap 02. oktobri? Sāka nākt visādas ziņas, kas rāva gaisā atmiņas. Bija tāda sajūta, ka kāds pilnīgi ar varu ceļ gaisā atmiņas un sien pagātni ar tagadni kopā. Tad aizvakar/vakar tās lietas salikās pa plauktiem. Hm, interesanti.

Oktobris tiešām ir mēnesis, kad vajag miega peli un iekšējo vecvectētiņu un vecvecmāmiņu triekt skriet maratonu un cilāt svara bumbas, nu vismaz pa dienu. Labi - pa nakti var arī gulēt, ja nu kas.
Mož padalāmies, kā mums oktobrī iet un kā un uz ko varam 'ieciklēties' un 'uzvārīties', kad pūš šie rudens vēji.

https://www.facebook.com/#!/andis.geste?hc_location=stream
By Andis Geste