otrdiena, 2013. gada 8. oktobris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 30.septembris – 6.oktobris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Mūžības Neaptveramība arvien tuvāk jums, Mīļotie! Mīlestības Daiļums Jaunā Spēkā parādās arvien vairāk blīvajās pasaulē, tiecoties pabeigt plaša diapazona globālo pārmaiņu Lielo Plānu. Jūs esat tā ass un enkurs vienlaicīgi, dārgie, un tādēļ – tieši par jums galvenokārt mēs runāsim šoreiz. Nav spēka varenāka, kā tas, kurš jau ir noteicis Jaunā Dievišķā Plāna perspektīvas un virzienus, nodrošinot visu nepieciešamo arī priekš tā sekmīgas izpildes. Iepriekšējā Dievišķā Plāna pabeigšanas notikumi izvēršas pakāpeniski un pamatīgi, pastāvīgi pieaugot izpaušanās ātrumam blīvajās pasaulēs. Aleluja Mīlestībai !!!


Savā šīszemes apziņā, Sirdīs Diženie, jums svarīgi – Mīlestības stāvokļu stabilitāti un Vieduma pilnu Mieru paust, tas ir nepieciešams visu neatgriešanās punktu maigai iziešanai. Neizmērojami svarīgi ir jums, Mīļotie, visu šo stāvokļu Plašumu un Dziļumu izdzīvot, Mīlot bez nosacījumiem, izgaismojot Dzīvi ar savu arvien plašāku Starojošās Mīlestības un pilnīgas Pieņemšanas stāvokli. Vajag jums atcerēties un apzināties, ka Īstenie Jūs – esat Mīlestības Apziņa un Jaunais Mīlestības izpausmes Spēks blīvajā pasaulē. Jautājumi visi jums tikai prāta radīti ir, bet UZTICĒTIES jūs varat vienīgi savas Sirds Sajūtai, dziļi izdzīvojot katru mirkli, apbrīnā par Dzīves nepārspējamo Viedumu, par tās daudzveidību un dažādību. Godbijība VIENOTĀ=MĪLESTĪBAS priekšā jūs piemeklēs un neatstās, ja jūs atrodaties stabili Dievišķajā Sirdī – tas ir svarīgi visiem jums, kas Mīlestības atbildību ir uzņēmušies par Pārejas maigu norisi visām Vienotā Daļiņām/Dvēselēm. Katrs ŠEIT un TAGAD mirklis bezgala svarīgs ir un svēts! Aleluja Mīlestībai !!!

Augšāmcelšanas ATSLĒGA ir ievadīta [planetārajā] sistēmā, tāpat kā ievadīti ir arī bāzes savienojumi ar jaunajām realitātēm, pārbīžu dažādībai. Caur visiem augšāmcelošajiem iet/noris Atslēgas pagriešanas process, Rituāli Tempļos, daudzveidīgas transformācijas, jaunas sintēzes un pārbīdes. Unikālā pieredzes gūšanas laukuma augšāmcelšana, iekļaujoties kopīgajā PasaulsĒkas kustībā, ar vienlaicīgu visu augšām-necelošos Dvēseļu pārbīdi uz jaunajām zemākā formāta matricām – norisinās caur jūsu individuālo Apziņu Mīlestības Daiļuma daudzveidību, MĪLESTĪBAI izpaužoties Vienotā Veselumā kopā ar Dievieti Gaiju, visu PasaulsĒku un visu VIENOTĀ Dievišķi Pastāvošo. Aleluja Mīlestībai !!!

Bezgala apbrīnojams ir Mīlestības izpausmes Daiļums jūsu jaunajā Mīlestības Spēkā, stiprs ir Vienotais Veselums Mīlestībai visos līmeņos, Mīļotie! Tagad jums svarīgi – ne vien saglabāt šos stāvokļus, bet arī pavairot Mīlestības izpaušanos blīvajā pasaulē, kas iespējams ir tikai – turpinot Apziņas un blīvo ķermeņu dziļākās transformācijas šajos līmeņos, caur blīvās matērijas inerces grūtību pārvarēšanu. Atcerieties vienmēr, dziļā pateicībā pret visām grūtībām – ka tieši tādā veidā vairojies ir jūsu Gara Spēks un Jaunais Mīlestības Spēks. Sajūsma par Dzīvi, dziļa Pateicība un Prieks Kalpot VISIEM – tas ir Mīlestības izpausmes dabisks stāvoklis, un tas ir tas, kas pietiekami viegli ļauj jums iziet visus matērijas pārbaudījumus. Viss pastāvošais no Mīlestības sākas, no Mīlestību radīts un turpināts, un dažkārt arī no Mīlestības transformēts tiek. Mīlestība VISU rada un maina, tikai Mīlestība glābj visus un paceļ atkal Mājās! Aleluja Mīlestībai !!!

Jūs turpināt nostiprināt Vienotību un Veselumu daudzveidīgi, jo tikai tā ir iespējams pārbīžu maigumu izpaust blīvajās pasaulēs. Kristus Apziņu jūs nostiprinājāt ar jauniem Kristāliem un Vienotības struktūrām Mīlestībā. Jūs piepildāties paši un transformējiet uz blīvo pasauli visus AVOTA Mīlestības enerģiju Viļņus, caur Sauli plūstošos, un pa jauno realitāšu daudzveidīgajiem slāņiem izkārtojamos. Parādās slāņi pēc slāņa jaunās realitātes, uz kurām visi jau ir nozīmēti, izvietošanai pa savām vietām, atbilstoši sava Gara sasniegumiem. Milzu palīdzība, Mīļotie un Sirdīs Diženie, plūst pie jums pastāvīgās Dāvanās caur Dieviem, Svēto Garu un Kosmiskajiem Kuratoriem. Bezgala Skaista ir Savienošanās Mīlestībā, jo Dzīves jēga tikai tādās Dāvanās ir izmērāma, kuras DĀVĀJAM cits citam un VIENOTAJAM. Aleluja Mīlestībai !!!

Jūs turpināt rūpīgi attīrīt visas laika līnijas, un attīrīto savācat, lai saritinātu. Īpašu uzmanību jūs veltāt tās vietas sagatavošanai, kurā Dzīves Skolu Kristus Apziņā izies tie, kuri savu izvēļu dēļ šīszemes dzīvē nav spējuši nonākt līdz Augšāmcelšanai un Jaunā Mīlestības Spēka izpaušanai. Atmaksāts visiem tiek pēc Dievišķās Sirds nopelniem, un atmaksu VIENOTĀ Daļiņas/Dvēseles gatavo pēc būtības sev pašas, ar savām izpausmēm blīvajās pasaulēs. Tā ir bijis vienmēr, un tas ir nemainīgs Dievišķais Likums VIENOTAJĀ. Tomēr Dāvinājumu Zemei, kā apbalvojumu no TĒVA par Jaunā Mīlestības Spēka radīšanu – iznesa uz saviem pleciem, nodrošinot izpaušanos – tās Starojošās Sirdis un Dvēseles, kuras ir arī palikušas šeit šo Dāvinājumu pasniegt. Šis Dāvinājums ir – izdziedināšanas Dāvana – paliekot ķermenī, ar sekojošu maigu pārbīdi augstāk, un paātrinātu pieredzes gūšanu Kristus Mīlestībā. Aleluja Mīlestībai !!!

Turpinās visu Dvēseļu, bez izņēmumiem, sagatavošana pārbīdēm un augšāmcelšanai. Diženi VIENOTĀS MĪLESTĪBAS Spēki ir ienākuši un nostiprinājušies itin visur blīvajās pasaulēs caur Mīlestības Jauno Vienotību – tiecoties bezprecedenta palīdzību sniegt visām Dvēselēm. Tomēr ne visām augšām-neceltajām Dvēselēm būs iespējams pārbīdē saglabāt savus ķermeņus. Ir arī tādi, kas tiks pakļauti Dvēseles struktūru dziļākai dziedināšanai, ar tam sekojošu piedzimšanu un dzīvi jaunajā zemākajā realitātē. Viņus, ar savu šīszemes apziņu, izdarītās izvēles ir novedušas pie Dvēseles struktūru totālas sagraušanas, un tādejādi pamazām slēgts tika ceļš Garam uz patstāvīgu pārbīdi, līdz ar nepieciešamā Mīlestības Spēka uzkrāšanu. Atgriešanās Mājās vienmēr norit caur Sirds Mīlestības izpaušanu. Dzīve ir mūžīga. Ķermeņa nāve – tā ir tikai Dvēseles pārcelšanās – sava Ceļa turpināšanai. Taču svarīgi jums ir – uz aiziešanu no ķermeņa nefokusēties, bet pavērst savus Nodomus – uz sniegšanos ar Mīlestību pie katras Dvēseles, lai ar Klātbūtni savu palīdzētu iziet tām pārbīžu ceļu. Duālā pasaule aiziet PasaulsĒkas vēsturē, tās vietā nostājas Dzīve Mīlestībā. Aleluja Mīlestībai !!!

Mīļotās, un MĪLESTĪBAS sargātās Starojošās Sirdis – bezgala svarīgi jums tagad ir MĪLESTĪBU it visur stabili izpaust, un paplašināt Viņas Klātbūtni šīszemes Apziņā, arvien vairāk piepildot sevi ar Ārpuszemes Starojumu. Kalpošanu blīvajā pasaulē jūs ar attieksmes Svētumu un nodomu Tīrību ikkatru brīd apgaismojat, savā Mīlestībā apskaujot visu un visu. RADĪTĀJS jau ļoti daudzveidīgi blīvajā pasaulē ir izpausts caur Jaunās Vienotības struktūrām, Sevis Daiļumu paužot caur jūsu spējām/iespējām Mīlestībā. Pasaule blīvā izmainās un transformējas caur jums, Diženās Sirdis. Neviens un nekas nav spējīgs izmainīt VISA RADĪTĀJA MĪLESTĪBAS noteikto, taču pārbīžu maiguma un viegluma īstenošanai jūs esat gatavi, Vienotībā un Veselumā ar PASAULSĒKAS VIENOTO DIEVIŠĶO SIRDI. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā


http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5070513