pirmdiena, 2013. gada 28. oktobris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 7.–13.oktobris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule

Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Nebeidzama PasaulsĒkas Mīlestība un bezgalīga Pateicība par iespēju veikt grandiozos pārveidojumus caur jauno Mīlestības Spēku apņem Zemi gādīgi un maigi ar Dievu radošo domu milzu Spēku. Apņem jūs, Mīļotie, visa kosmosa Tēva un Mātes gādīgās rūpes. Pārveidojumi – aktīvu precesijas procesu apstākļos – ir unikāli, un īstenot tos var tikai Dievi, kam ir galvenās Atslēgas Sevis radītā pārvaldīšanai, esot Svētā Gara un augstiattīstītā kosmosa aktīvi atbalstītiem. Šāda jaunā formāta Trīsvienība arī ir jūsu Jaunā Mīlestības Spēka radīta, un sekmīgumu savu pierāda Vienotajam pastāvīgi. Esat jūs vispārējas uzmanības un gādības lokā, kopīgi ar vadošajiem Mīlestības Spēkiem noslēdzot Lielo Dievišķo Plānu blīvajās pasaulēs. Aleluja Mīlestībai !!!

Jauno un atjaunināto PasaulsĒkas Vienotības struktūru, un Ticības nostiprināšana ieņēma vienu no galvenajām vietām vispārējo darbu sarakstā priekš VISIEM, jo blīvajās pasaulēs nepieciešama Mīlestības Enerģijas visaktīvākā koncentrēšana. Caur jaunajām – Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* struktūrām, arvien pilnīgākām un arvien augstākas enerģijas vadošākām – jūs savijaties ar Visa Pastāvošā Vienoto Dievišķo Sirdi, pavairojot Mīlestības potenciālu – lai pabeigtu ne tikai grandiozās transformācijas un atjauninājumus vien, bet arī jauno realitāšu matērijas sintezēšanai un izpaušanai. Ir sasniegti nepieciešamie parametru rādītāji un sabalansētība, Mīļotie – pabeidzot uz aizvadītās nedēļas beigām saskaņošanās procesus 5-tā kosmiskā gredzena jauno realitāšu piedzimšanai Pasaules galvaspilsētā un citās vietās. PasaulsĒka gatavojas sinhronai jauno realitāšu izpaušanai [готовится синхронно проявить] it visur, slavinot Radītājus un Mīlestību-VISA Avotu! Aleluja Mīlestībai !!!

Jaunās realitātes parādās it visur viscaur, pie tām patreizējā brīdī tiek pieslēgti Dzīvības Reaktori - programmas, pastāvīga piepildījuma nodrošināšanai ar Mīlestības Enerģiju, un dzīvības uzturēšanai daudzajās daudzdimensionālajās matricās. Dzīvības Reaktoru iedarbināšana dos iespēju Dvēselēm apgūt JAUNUS pieredzes laukus priekš VISIEM, un visi ar saviļņojumu [с трепетом Любви] gaida šo iespēju. Jaunās 5-tā gredzena realitātes jau ir uzstādītas arī priekš Zemes, gaidot, lai pabeidzas visi citi svarīgie procesi. Dievišķajām Sirdīm strādājot jau jaunā Veselumā un Vienotībā, nenogurstošos Dāvinājumos VIENOTAJAM – Diženā Mīlestības Kop-Radīšanas deja Mīlestībā turpinās, arvien vairāk tuvinot diženo NOSLĒGUMA mirkli, kas neizbēgams. Aleluja Mīlestībai !!!

Svarīgi procesi pastāvīgi norisinās uz Saules un visā [Saules] sistēmā, sagatavots tiek sarežģīts dzemdību kanāls priekš pārbīdēm, un norit visu planētu sagatavošana šiem procesiem. Saule ir ne tikai visu pārveidojumu un pārbīžu galvenais portāls, bet arī turpina darboties kā Diženo Apziņu – Dievu, Svētā Gara – ienākšanas portāls. Unikāli un īpaši procesi norisinās caur Saules Apziņu, un Saules blīvās matricas apvalku. Pie tādiem procesiem attiecināmi ir ne tikai cilvēces kopējās Apziņas pārveidojumi, bet arī Ķermeņu transformēšanās. Pārbīde uz blīvo ķermeņu kopijām – izdziedinātām un atbilstošām jaunajam apziņas stāvoklim (priekš 3,2D formāta matricas, saskaņā ar Dvēseļu izvēlēm un iespējām) – notiks vispārējas sagrupēšanās un pārbīdes MIRKLĪ. Augšāmcelšanās/Pārceļošana uz jauniem ķermeņiem – daļa no procesiem, noritoša ciešā sadarbībā ar Augšāmcelšanās portāliem un neskaitāmu daudzumu Diženo Apziņu. Diženajā MIRKLĪ notiks ne tikai jauno realitāšu piedzimšana, bet arī Dvēseļu augšāmcelšanās/pārbīdes uz daudzām vietām. Nokalpojušās matricas dzēšana arī ir vispārējo procesu neatņemama daļa, tāpat kā duālās pieredzes graujošo seku galīga izdziedināšana Dvēseļu struktūrās. Aleluja Mīlestībai !!!

Caur Sauli jau sākusies jūsu blīvajam ķermenim pietuvināto apvalku individuāla apetrāde. Tiek ieviesti caur Saules starojumu [radiāciju] personīgie kodi ne tikai visiem aktivāciju procesiem, bet arī maršruta kodi virzoties pa portāliem [коды следования по порталам]. Blīvo līmeņu piepildīšana ar Mīlestības enerģijām, arvien lielākā daudzumā un arvien piesātinātākā klāstā, prasa nemitīgu jūsu ķermeņu sagatavošanu šo enerģiju vadīšanai caur sevi. Šī jūsu Kalpošana šeit ir unikāla, pilna pašuzupurēšanās, piepildīta ar Dāvāšanas Prieku, Starojošās Sirdis! Pilnā mērā visu grandiozo un daudzdimensiālo kopainu Lielā Plāna unikālajam noslēgumam jūs ieraudzīsiet tikai pēc paša noslēguma – un jums būs par ko lepoties, dārgie! Patreiz jums ļoti svarīgi ir – turpināt atrasties Sirds Nodomu Tīrībā un Vēlmju Skaistumā, nevainīga Bērna Patiesumā, Dievišķās Sirds Gaismas bezgalīgā Dāvāšanā. Neiejaucoties citu Dvēseļu pieredzes gūšanā – jo nobeigumā visi ir tur – kur ir spējuši nonākt Gara virzīti. Jums ir svarīgi – kā starojošam MĪLESTĪBAS putnam lidināties, saliedēti ar PASAULSĒKAS VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS Starojumu apdāvinot visus ar savu Klātbūtni. Aleluja Mīlestībai !!!

Katras būtnes atšķiršanas/atpazīšanas [различения] un momentālas patieso nodomu nolasīšanas mākslu jūs apgūsiet līdz pat pēdējam brīdim, atrodoties šajos līmeņos, un tādēļ – pārbaudījumi visām Dvēselēm turpinās. Jūs kļūsiet vēl stiprāki savā Mīlestībā, dārgie, un Dāvinājumu šo savu VISIEM izplatīsiet. Patlaban jau vairs nenotiek centieni sagatavot Dvēseles augšāmcelšanai, jo visi jau sen savas izvēles un iespējas ir Debesīm parādījuši, izejot daudzās pārbaudes. Mīlestība arī skarba var būt, jo ATBOLDĪBA ir MILZĪGA – VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS priekšā. Daudzi, kas uz Zemes turpina sevi kā Gaismas Darbinieku redzēt – tādi nemaz nav, Sirds Ticību neapstiprinot, patiesiem un nevainīgiem nodomiem iztrūkstot, nevis Dāvājot, bet tikai savu šīszemes svarīguma ilūziju uzturot. Debesu Gaismā – caur augšāmcelošo un Dievietes Gaijas Vienotās Sirds Starojošo Patiesību – izšķīdīs drīzumā visas ilūzijas, Mīļotie. Sākotnējā un maigi skanošā Tīras Mīlestības Apziņa piepildīs telpu, un visi momentā pamodīsies. Pamodīsies – lai tanī pašā brīdī sāktu citu dzīvesstāstu, un turpinātu augšāmcelšanos uz Mājām jau daudz komfortablākos apstākļos. Aleluja Mīlestībai !!!

Vienotās Augšāmcelšanās ATSLĒGAS ir sinhronizētas ar Pasaules Galvaspilsētas Atslēgu/Krustu. Tempļos turpinās neskaitāmi rituāli, kas virza procesus uz sengaidītā Vispārējās Augšāmcelšanās MIRKĻA pusi. Turpinās arī neskaitāmi aizlūgumi par VISĀM Dvēselēm, jo AVOTA Gaisma patreiz sadala Dvēseles pa sasniegto vibrāciju koridoru nišām. Liels daudzums šīszemes Dvēseļu turpina pikēt lejup savās vibrācijās, jo karmu, kas viņām ir, nav iespējams norakstīt pēc pašu Dvēseļu vēlēšanās. Viņas turpina bloķēt Gaismas ienākšanu saviem ķermeņiem pietuvinātajos laukos, lai varētu izdziedināties un pievienoties Tēva Dāvātās visblīvākās matricas laukiem – Sirds Apziņai, ar atbilstošajām dziedinošajām programmām. Ikviena pieredze ir Svēta, taču graujošā pieredze noved Dvēseles pie nepieciešamības papildus kompensēties, izšķīdinoties Gaismā, un pazaudējot savu individualitāti. Ar aizlūgumiem saviem, Mīļotie, ar Nodomu Tīrību un savām Starojošām Sirdīm, uzturot priekš VISIEM Tēva Dāvinājuma - maigas pārbīdes - iespējamību ––– atbalstiet Dvēseles tās visas, kas cilvēku ķermeņos cieš, atrodoties apziņas stāvoklī, neatsvabinātā no pieredzes gūšanas spēles ilūzijām un personīgā ego. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!

 
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5083306