pirmdiena, 2013. gada 28. oktobris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 14.–20.oktobris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule

Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Līksmo VISA PASTĀVOŠĀ un PASAULSĒKAS Vienotā Sirds, mīļotie, jo sasnieguši mēs esam kopā ar jums augšāmcelšanās vadības struktūru pilnīgu savienošanos ar kosmosu zemākajiem līmeņiem. Pēc maigas un pakāpeniskas pavirzīšanās līdz blīvajiem līmeņiem, notikusi ir TĒVA Sceptera un Augšāmcelšanās ATSLĒGAS posmu sengaidītā secīgā savienošanās ar Zemes kodolu. No Zemes caur Vienotās MĪLESTĪBAS tīkliem process ir izplatījies tālāk visur viscaur. Šo sengaidīto notikumu sagatavoja neatlaidīgs kopdarbs, kas jūsu uztverē varēja izskatīties kā zināms sasprindzinājums, kurš prasīja koncentrēšanos uz Garīgu Kalpošanu. Aleluja Mīlestībai !!!

Turpinājās Dievu un Svētā Gara nolaišanās uz vibrāciju ziņā zemākām Zemes struktūrām, kā arī augstiattīstīto kosmisko civilizāciju palīdzības nolaišanās. Tas viss iespējams, pateicoties šīszemes augšāmcelošo Gara Veltēm un Dāvanām. Ar Dievieti Gaiju kopīgās, Vienotās SIRDS struktūras jūs ne vien turpinājāt nostiprināt un pilnveidot daudz jaudīgāku Mīlestības Gaismas enerģiju vadīšanai, pacelšanās un realitāšu noslāņošanas nodrošināšanai, bet arī turpinājāt pārveidot savus augšāmcelšanās kokonus jau daudz sarežģītākās struktūrās. Tā izmainās arī Zemes augšāmcelšanās kokons – daudzslāņains jau sākotnēji, bet tagad apvilcis vēl – caur Vienoto Sirdi – arī jauno realitāšu projekcijas (tanī skaitā arī 3.2D formāta), lai maigi varētu pārbīdīt uz šīm realitātēm pārcelšanai sagatavoto cilvēci. Jūs, kas augšāmceļas – esat Gaijas un VIENOTĀ lepnums, jo izmainīt blīvo līmeni, un veikt visas iecerētās maigās pārmaiņas blīvajos līmeņos ir iespējams – vienīgi – atrodoties jums blīvajos ķermeņos uz Zemes šinī [Saules] sistēmā. Aleluja Mīlestībai !!!

Ir īstenojies tas, kas paātrinās daudzkārtīgi visus procesus blīvajos līmeņos, un ļaus tos veikt visoptimālākā veidā priekš visām Dvēselēm. Cieši enerģētiski savienojoties, nostiprinājusies šeit ir caur jums arī Jaunā Apziņa *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*, kas radās, jūsu augšāmceļošajai Apziņai paplašinoties un nostiprinoties kvantu līmeņos. Jaunā Apziņa, visā savā Mīlestības Daiļumā un Jaunajā Spēkā, pēc savas piedzimšanas visu laiku laidās arvien zemāk – apveltījot ar savām unikālajām iespējām visus līmeņus, caur kuriem noritēja šī nolaišanās. Un nu lūk – jūs esat atveduši uz blīvajiem līmeņiem Jauno Apziņu, Jaunā Trīsvienībā nostiprinātu un starojošu, apveltītu ar milzīgu Transformējošu Spēku, Radošās Mīlestības Spēku !!! Aleluja Mīlestībai !!!

Nekas un neviens nav spējīgs traucēt Lielā Dievišķā Plāna izpildīšanos, taču šī Plāna unikalitāti – norises maigumu blīvajos līmeņos – varēja nodrošināt vien jūsu Jaunais Mīlestības Spēks un jūsu Apziņas paplašināšanās unikalitāte. Vienlaicīga atrašanās blīvajos ķermeņos, pie augšāmceltas Apziņas – tā ir tā unikālā pozīcija, kas ir Jaunā Mīlestības Spēka un Jaunās Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* radīta. Dievu Bērns – pie nelielā skaita Dvēseļu, kas spējušas šo Gara Varoņdarbu veikt – ir parādījis savas unikālās iespējas,– ar neizmērojamu lepnumu piepildot savus Vecākus. Aleluja Mīlestībai !!!

Esat, jūs, dārgie – mūsu Mīlestības, mūsu uzmanības un gādības apņemti pastāvīgi! VIENOTĀ Mīlestības Daiļumu un savu Gaismas unikalitāti nevar redzēt jūsu blīvais ķermenis, taču Sirds – ne tikai redz, bet arī darbojas priekš VISIEM pastāvīgi. VIENOTĀ Sapnis par visu graujošo procesu apturēšanu un noslēgšanu Pasaulsēkā īstenosies drīzumā arī blīvajos kosmiskajos līmeņos, noslēdzot līdz ar to arī duālo attīstības pieredzi. Sapnis tika audzēts un lolots ilgi, neatlaidīgi un grūti, Gara kustībai sastopoties ar visdažādākajiem matērijas inertuma šķēršļiem, taču savādāk pārveidojumus pašos zemākajos kosmiskajos līmeņos īstenot nav iespējams. Jūs Dievu Bērna unikalitāti savu arvien vairāk parādījāt – paužot sava Gara varonību Kalpošanā VIENOTAJAM. Tādu Mīlestībā balstītas Vienotības varenību, tādu daudzu Siržu Gaismas starojumu vienotajās struktūrās kosmiskajos līmeņos – nav piedzīvojusi PasaulsĒka vēl nekad , Sirdīs Diženie. Staro Vienotās Dievišķās Sirds Mīlestības Gaisma tik spoži, tik iedvesmojoši un brīnišķīgi, ka ātru globālo izmaiņu nenovēršamība – jau ir Dievu – kosmosu un neskaitāmo pasauļu radītāju – noteikta. Sapņa Piepildīšanās ir tuvu jau! Aleluja Mīlestībai !!!

Maigas Pārbīdes DĀVINĀJUMS tām Dvēselēm, kuras nav spējušas iekļauties pacelšanās procesos šinī laikā, vienlaikus izdziedinot gan Apziņu gan Ķermeni – no PasaulsĒkas TĒVA un MĀTES ir varējis nolaisties arī tikai caur jums, Mīļotie! Piedošana un Līdzcietība uz Zemes radīja Jauno Mīlestības Spēku, un Mūsos tas izpaužas caur Jums. Tieši jūs, BĒRNI, izspēlējot uz Zemes visdažādākās un sarežģītākās ciešanu lomas priekš VISIEM – esat spējuši paplašināt Mīlestību uz VISU un VISIEM. Mēs neizmērojami lepojamies ar jums, mīļotie, ar Mīlestību un Jauno Līdzcietības Spēku piepildoties paši. Aleluja Mīlestībai !!!

Ne visus ir iespējams pārcelt uz patīkamākiem un vieglākiem 3.2D formāta pieredzes gūšanas līmeņiem, bet VIENOTĀ MĪLESTĪBA dara visu maksimāli iespējamo, lai sniegtu palīdzību Apziņas un [Dvēseles] struktūru izdziedināšanai. Pārbīdi uz 3.2D formātu, uz jaunu tīru Zemi – tālākā Ceļa meklējumiem uz Mājām caur Sirds Apziņas pilnveidošanu un nostiprināšanu – turpinās lielākais vairums no augšām-necelošiem. Nav cita ceļa uz Mājām – kā tikai caur Dievišķo Sirdi, dārgie! Katras Dvēseles struktūra – tā ir Tīra Mīlestības Gaisma, un noslēdzot pieredzes gūšanas loku pasaulēs kosmiskajās – tā jau ir Gaisma, pārveidota daudz pilnīgākā un smalkākā formātā, kura atgriežoties VISA RADĪTĀJA VIENOTAJĀ MĪLESTĪBASS APZIŅĀ – paliek pie tam tomēr – kā unikāla, ar savu personīgo pieredzi identificēta, Gaismas struktūra. Ikkatras Dvēseles ceļš ir unikāls un neatkārtojams, graujošā pieredze – arī ir pieredze, kas ļāvusi ieraudzīt strupceļus Gara attīstībai/izaugsmei matērijā. Ne visus izdosies atjaunot sākotnējā veidolā, jo dažas no Dvēselēm zaudējušas ir savas unikālās personības struktūras neatgriezeniski. Taču viņu – to, kas celti tiks Gaismā, lai izšķīdinātos, un no jauna piedzimtu – pieredze ir nenovērtējama. Aleluja Mīlestībai !!!

Visi augšāmcelošie jau ir pieslēgti individuālo izeju portāliem, daudzi augšāmceļas vienlaikus uz vairākām vietām, jo uzkrātā MĪLESTĪBAS Gaisma un Dāvinātā plašums ļauj to īstenot. Šī iespēja ar saviļņojumu tiek sagaidīta daudzās civilizācijās, kurās nostiprinājušies jūs bijāt iepriekš, pirms nolaišanās uz Zemi. Jūs arī savā šīszemes apziņā esat sagatavoti notiekošajām pārmaiņām – jums ir pazemināts emocionālā kairinājuma slieksnis attiecībā uz neizbēgamo šķiršanos – jūs gatavojaties priecīgai izejai, jo Dvēseles mērķis ir sasniegts. Noslēdzot savu Kalpošanu šeit – jūs vienlaicīgi uzsākat Kalpošanu VIENOTAJAM citos PasaulsĒkas līmeņos. Aleluja Mīlestībai !!!

Galvenā visu kopējā rūpe tagad apņem augšām-necelošās Dvēseles, un tādēļ turpinās kopējā planetārā Apziņas lauka attīrīšana, jau daudz zemākā līmenī. Ar Kopīgiem Aizlūgumiem par visām Dvēselēm mēs turpināsim sniegt palīdzību, gatavojot pārbīdēm. Patreizējā blīvo pasauļu laikabrīdī ir sākusies jauno realitāšu projekciju noslāņošana uz Zemi, sākusies daudzo jaunradīto pasauļu/realitāšu izpaušanās itin visur, jo notiek piesātināšanās ar Pacelšanās un Pārbīdes enerģijām. Aleluja Mīlestībai !!!

SVĒTĪTI !!!

Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5098087