piektdiena, 2013. gada 25. oktobris

25.oktobris

2013.gada 25.oktobris
Dienvidu vilnis - Dienvidu diena – 13 Lamat - Zvaigzne, Pievilkšanās spēks, Gravitācija, Magnētisms.

Trīspadsmitā diena ir diena, kurā uzņemam enerģiju jaunam 13 dienu vilnim. Kā arī diena, kura parāda, uz ko viss ...šis vilnis ir vedis.

Šodien aktīva ir Lamat enerģija. Lamat ir mūsu domu magnētisms un pievilkšanas spēks. Viss, ko mēs nodomājam katru mirkli, akumulējās un pievelkas. Šī enerģija mums māca domu tīrību un apzinātu domāšanu.

Ir jādomā ko domājam, jo visas domas materializējas.
Kāpēc nav tik viegli kaut ko materializēt? Tāpēc, ka katrai pozitīvajai un vēlamajai domai palaižam līdzi veselu kaudzi ar nevēlamajām domām! Un tā kā piepildās pilnīgi visas domas, tad tas, ko nodomājam kā vēlamo, apaug ar nevēlamo un materializējas viss kopā.

Padomāsim paši, kas sanāk, ja padomājam - es gribētu savā dzīvē kaut ko, bet es to nevaru atļauties.
Piepildās abas domas - es gribu, bet nevaru.
Domāsim līdzi tam, ko mēs domājam. Domāsim tikai to, ko vēlamies! Būsim modri un nedomāsim to, ko negribam.

Šī ir Lamat diena - Dienvidu diena, kurā dzīve ir jābauda, jāpriecājās par visu, kas notiek. Par visu, kas mums ir pievilcies. Priecājoties mēs ģenerējam pozitīvas domas. Pasakot paldies, mēs apstiprinām, ka to, ko esam saņēmuši, gribam saņemt arī turpmāk. Dzīve ir jābauda “šeit un tagad”, nedomājot par skarbo pagātni vai iespējamo nākotni. Dzīvojot “šeit un tagad”, baudot un priecājoties par to, kas jau notiek, mēs ģenerējam to, ko patiesi gribam un piepildām to ar pozitīvām emocijām.

Šī diena ir tam, lai mēs pabūtu ar sevi, palūgtu Dieviņam enerģiju jaunam trīspadsmit dienu vilnim un pameditētu uz to, ko vēlamies. Šodien ir jācenšas ieraudzīt rezultāts tam, ko vēlamies - rezultātu, kādu gribam ieraudzīt savā dzīvē, kādu apkārtējā pasaulē, kādu darbībā un visās citās jomās.

Pafantazēsim par to, ko mēs gribam, ja noņemam visus 3D liegumus, ierobežojumus un uzskatus.
Un patiesībā tie nemaz neeksistē un mēs varam gribēt pilnīgi visu, ko vien spējam un pat nespējam iedomāties. Ierobežojumu nav! Mūs ierobežo mūsu prāts, kuram ir iestāstīts, ka viss ir ierobežots, jo tad to prātu ir vieglāk kontrolēt.


Atbrīvojiet savu prātu un domas un pavērojiet, kur tās lido, ja noņem tām atsvarus no kājām un attaisa būri, kurā tās ir ieslodzītas.

Mums visiem ir bezgalīga brīvība un caur šādu skatpunktu mums vajadzētu domāt un ģenerēt savu nākotni. Nav ierobežojumu, nav robežu un nav nekādu uzstādījumu, ir tikai brīvā griba un mīlestība kā radošais spēks. Mēs varam domāt un ģenerēt ko vien vēlamies, piepildot to ar bezgalīgu beznosacījumu mīlestību. Kāpēc mīlestību? Tāpēc ka mīlestība ietver sevī visas emocijas un emocijas ir būvmateriāls mūsu realitātei. Domas izveido karkasu un emocijas piepilda to, un impulss ir tas, kas palaiž to uz materializāciju. Mēs varam piepildīt domas ar bailēm, taču tad tās materializēsies tikai kopā ar bailēm un tas jau ir noiets etaps. Bailes nekur neved, tās liek sastingt un trīcēt, taču neko labu tās nerada. Bailes rada bailes. Savukārt mīlestība piepilda mūsu dzīvi ar visu patīkamo, skaisto, gaišo un silto. Un kurš gan grib dzīvot aukstumā un bailēs? Tāpēc ir jācenšās visu, it īpaši pašu nepatīkamāko, piepildīt ar mīlestību, jo mīlestība ir gaisma un gaisma visu izgaismo, tādā veidā transformējot visu to, kas mums ir nepatīkams.

Domāsim par visu skaisto un patīkamo - par to, ko gribās visvairāk pieredzēt. Piepildīsim to ar mīlestību. Piepildot ar mīlestību mēs esam radītāji! Piepildot ar gaidīšanu mēs turpinām mūžīgi gaidīt un tas mūs padara par ieslodzītajiem pašiem savās domās, jo gaidīt ir pats grūtākais un to dara ieslodzītie piespiedu kārtā! Neieslodzīsim sevi gaidīšanā. Piepildīsim visu ar mīlestību un katru reizi, atceroties par to, ko gribam, turpināsim to visu piepildīt. Tas ir tāpat kā ar mājas būvniecību - mēs varam gaidīt, kad tā būs gatava, taču lielāka iespēja to ieraudzīt gatavu ir tad, ja mēs to būvējam un būvējot laiks rit daudz ātrāk un rezultāts pievelkas tuvāk ik mirkli.

Būsim gravitācijas centri savā dzīvē un pievilksim to, kas mums ir vajadzīgs, ar domām un emocijām – piepildot it visu ar mīlestību.


Visuma laika un telpas radošā alķīmija