pirmdiena, 2013. gada 28. oktobris

Ilarions 27.oktobris- 3.novembris

Viedas Meistars Ilarions

27.oktobris- 3.novembris/2013

Mīļie!

Jūsu pasaule ir piepildīta ar daudzām izklaidēm, kas prasīt prasa jūsu uzmanību. Ļoti viegli ir iesaistīties piedāvātajās galējību spēlēs, tāpēc Gaismas Nesējiem ir ļoti svarīgi saglabāt savu stabilitāti. Piekritīsiet taču, ka laikrakstu un žurnālu virsraksti radīti tādi, lai piesaistītu jūsu uzmanību. Atcerieties, kādas un, kur ir jūsu domas un fokuss, to arī īstenojat savā dzīvē. Tāpēc iesakām domāt un koncentrēties uz to, ko vēlaties pieredzēt un piedzīvot savā pasaulē nevis uz to, kas augstākās frekvencēs izgaist, šķīst un pazūd. Vecie pasaules uzskati vairs nedarbojas, kaut arī tiek pieliktas neprātīgas pūles to visu pagriezt atpakaļ.

Šis vēstījums lūdz jums koncentrēties uz to, lai jūs ar vēl lielāku atdevi izstarotu no sevis gaismu. Iedomājieties planētu, kas apņemta zeltītā gaismā, un staro šo gaismu visumā. Vizualizējiet savu paša gaismu lielā mīlestībā un intensitātē starojam un izplešamies ap sevi savas iedarbības un ietekmes laukā. Cilvēcei kā vienotam veselumam ir jāpārkāpj saviem individuālajiem uzskatiem un jānonāk pie tādiem, kas nes augstāko labumu visiem. Sāciet sev uzdot šādu jautājumu: ko jūsu augstākais Es vai Kristus Es darītu šajā vai citā situācijā. Jums JĀBŪT gaismai un, ja savos personīgajos pārdzīvojumos, jūs atslīdat atpakaļ nevis paužat mīlestības pilnu atbildi, piedodiet sev un citiem un turpiniet savas ikdienas nodarbes. Katrs jauns brīdis ir jauna iespēja darīt citādāk, mainīties un atjaunināt savu fokusēšanos uz sevi kā Gaismas Nesēju.

Notiekošās pārmaiņas pieprasa elastību un pielāgošanos, jāļauj aiziet tam, ko agrāk esat vēlējušies vai sagaidījuši no dzīves- visam, kas vairs neatbilst jūsu izvēlētajam ceļam. Jums jādara viss, lai paliktu uz ceļa. Ik dienu būs kādi notikumi, kas centīsies novirzīt jūs no ceļa, tāpēc jums lieliski palīdzētu sekojošs ieteikums- uzrakstiet savus mērķus uz papīra lapas un katru savu dienu plānojiet kā Gaismas Nesējs uz šīs planētas; tad gadījumos, kad jāatgūst spēki, pārlasiet uzrakstīto un tā sev palīdzēsiet brīdī, kad ceļš šķiet satumsis, apmācies un pazudis. Jaunās enerģijas turpina paātrināt cilvēces atmodu un sākotnēji daudzos cilvēkos rada disonansi un nesaskaņu pašiem ar sevi, bet tā nu notiek atmošanās patiesībai par to, kas notiek uz Zemes. Sākotnēji atmoda nes šādas tādas neērtības, bet kopumā atbrīvo katru indivīdu, lai tas spētu atbrīvoties no pagātnes ilūzijām un redzētu, kā viss patiesībā pasaulē notiek.

Valdošā tēma vai caurvijošā noskaņa, ieejot jaunā mēnesī, ir veltīta Gaismai. Esot Gaisma, varat paveikt vairāk nekā apzināti apzināties un uztverat, bet esiet droši, ka jūsu augstākie aspekti ļoti labi zina šo vajadzību. Uz planētas jūs visi ar domu un darbu palīdzību mācaties būt savas dzīves veidotāji. Lai kļūtu kādā lietā par lietpratēju-meistaru, ir jābūt neatlaidīgam un konsekventam. Jūsu rīcībā ir visi vajadzīgie instrumenti un viss vajadzīgais ir zināšana un sapratne, ka tieši tā jūs maināt sev un saviem mīļajiem pasauli.

Gaismas spēki uz šīs planētas klusītiņām dara savu darbu un visbiežāk paliek nemanāmi, strādājot visu augstākajam labumam. Tie skaļi nepauž savu vārdu un tieši tāpēc arī var darboties bez salīdzinoši lielas pretestības no iespējamo oponentu puses. Viņu darbs un ciešā apņemšanās veicina gaismas daudzumu šai pasaulē un tādējādi atbrīvo no žņaugiem, kas apņēmuši cilvēci un tur zemākajās vibrācijās jau daudz, daudz par ilgu laiku. Katra Gaismas Nesēja padarītais vairojas augstākajās pasaulēs un dimensijās. Jūs nekad neesat vieni savos centienos pacelt planētu un cilvēci uz augstākām dimensijām. Tie ir apvienoti centieni, kas vienmēr tiek atbalstīti.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante