trešdiena, 2013. gada 9. oktobris

Eņģeļu vēstījums oktobrim 2013

MESSAGE from the ANGELS - OCTOBER 2013

Eņģeļu vēstījums

Šajā laikā uz planētas zeme un patiesībā arī katrā savas dzīves momentā jāizdara izvēle. Kas būs jūsu Dievs? Vai Dievs būs jūsu bailes, vai arī jūsu Dievs būs visas dzīves radītājs un avots? Vai savu ticību un spēku atdosiet iestādēm, naudai, darbavietai, priekšniekiem, kolēģiem, ģimenei, draugiem, laulātajiem un/vai vēl tik daudziem citiem, kuri tik ļoti ietekmē jūsu dzīvi, bet kuriem nevajadzētu to kontrolēt? Bet varbūt jūs savu ticību virzīsiet uz mīlestības piepildīto Radītāju, uz dzīves deju pat vistumšāko lēmumu vai apstākļu laikā?


Dievs cilvēcei piešķīra brīvo gribu. Protams, jūs ietekmē arī citu cilvēku pieņemtie lēmumi. Ja kāds jūs apzog, tad kādu laiku jums ir mazāk naudas. Ja jūs atlaiž no darba, tad kādu laiku paliekat bez darba. Tomēr, jau tajā pašā brīdī varat izdarīt izvēli. Jūs varat šīm dvēselēm raidīt (atdot) savu Dieva doto spēku vai arī varat pagriezties uz mīlošo Dievu. Jūs varat teikt:„Mīļais Dievs, mani ļoti sāpināja šis gadījums un šis cilvēks, un es zinu, ka tu esi daudz varenāks! Tavā ziņā ir neskaitāmi risinājumi. Tevī ir vairāk mīlestības, pārpilnības, skaistuma un dievišķības, nekā es varu iedomāties. Ar mani tā notika, bet es zinu, ka tu mani mīli. Vadi mani, sargā mani, apmierini manas vajadzības. Es ticu tavai mīlestībai.”


Un tad mīļie, visu laiku sev atkārtojiet, ka Dievs ir Dievs un lai arī citas dvēseles, tāpat kā jūs, ir saistītas ar gaismu, viņu personības var būt arī šķirtas no tās. Tie var jūs ietekmēt pat ļoti negatīvi. Galu galā tiem nav kontroles pār jūsu dzīvi, ja vien tos neesat padarījuši par saviem Dieviem. Ja mīlošā Dieva rokās atdodiet savu ticību, uzticēšanos un sirdi, tad jau atrodaties uz sevis dziedināšanas ceļa un dziedināt savu dzīvi, radot labāku realitāti, un kā paši sakāt ”nospodriniet kurpes” pirms ejat tālāk.

Jums var nodarīt pāri, mīļie, bet izvēlieties nepalikt par upuriem.

Atkal, atkal un atkal lūdziet Dievam būt par jūsu avotu, jūsu apgādātāju, vadītāju, palīgu, draugu un to, kurš izlemj un pieņem lēmumus, ļaujiet Dievam uzņemties atbildību par jūsu labsajūtu un prieku! Šajā realitātē citi cilvēki kādu laiku spēj jūs ietekmēt, bet tie var tikai ielikt savu roku jūsu dzīves plūsmā, bet patiesībā tie nespēj saraut šo spēkpilno un mīlošo straumi.

Anna Albēra

Tulkoja Māra Brante
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com