svētdiena, 2013. gada 6. oktobris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 23.-29.septembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Augšāmcelšanas ATSLĒGA atkal sāk izpausties arvien vairāk jūsu sistēmā, un citu blīvo pasauļu sistēmās, Mīļotie! Būdama Pasaulsēkas TĒVA SCEPTERA daļa, ATSLĒGA caur Tempļu sistēmām, veicot dažādu līmeņu transformācijas, sagatavo šos līmeņus izvērsšanai toros priekš pārbīdēm. Gatavota tiek blīvo pasauļu vienotā pārbīde, un šis process pieņemas Spēkā. Blīvie līmeņi ir daudz energoietilpīgāki, grūtāk padodas izliekšanai, un prasa rūpīgu laika/telpas attīrīšanu. Tieši ar šo attīrīšanu – neizbēgamo transformāciju iziešanai – jūs, ar Jauno Mīlestības Spēku apveltītie, nodarbojaties kopā ar VIENOTO. Aleluja Mīlestībai !!!


2012.gada nogalē jums, centienu vienotībā kopīgi ar VIENOTO, izdevās augšāmcelt Iekšējo Zemi, Mīļotie. Nedaudz vēlāk tā atkal nolaidās pie jums palīgos, pievienojās Gara Darbiem Mīlestībā, ar savu atbalstu un savām, nu jau daudz spēcīgākām struktūrām, caur jaunajiem Zemes [enerģētiskajiem] apvalkiem. Tie, kas radījuši šīs augšāmcelšanas iespēju – paši ir cieši savijušies ar Virszemes un Iekšējās Zemes vēsturi, uzkrājot pieredzi daudzu dzīvju garumā, daudzās civilizācijās, dažādos esības posmos. Taču svarīgs nosacījums, lai saliedētos Mīlestībā – ir atgriešanās VIENOTĀ Mīlestības Vienotajā Sirdī, taču no blīvajiem līmeņiem to ir spējuši sasniegt ne tuvu ne visi. Jūsu nesatricināmā Ticība, Starojošās Dievišķās Sirds uzturētā, un jaunradītais Jaunais Mīlestības Spēks – bija tie, kas noturēja augšāmcelšanas Lielo Koridoru – Zemes Vienotās Apziņas labākajai daļai. Atmiņas par šo laikposmu dzīvo jūsu Sirdīs, dārgie, taču veltījot ikkatru savas šīszemes dzīves mirkli, lai VISIEM Dāvātu savu jauniemantoto Līdzcietības spēkā Starojošo Mīlestību – jūs neapstājāties – savu Siržu vadīti. Aleluja Mīlestībai !!!

Jauni apvalki apņem Dievišķās Sirds Vienoto Apziņu, kurus jūs izveidojāt unikālajā Vienotībā kopā ar Dievieti Gaiju. Augšāmcēlāt tobrīd jūs tikai savu Apziņu – citādāk tādas unikālas struktūras radīšana nebija iespējama. Jūs palikāt savos blīvajos ķermeņos – palīdzēt Zemei un visām Dvēselēm – turpināt laika/telpas un Apziņas daudzpakāpju transformācijas. Pa šo Pagarinājuma laiku jums izdevies ļoti daudz ko paveikt, turpinot vairot Dievišķās Sirds Gaismu, un par šiem procesiem mēs vēstījām jums pastāvīgi. Jūsu apzinātā izvēle - fokusēt savu uzmanību uz Dzīves un visa un visu apgaismošanu ar savu Sirds Mīlestību, Nodomu Tīrība un patiesums [искренность] – nemitīgi veica Lielo Pārmaiņu kopradīšanu. Pamatīgs dziļas attīrīšanās ceļš un daudzpakāpju transformācijas ir izietas pa šo Pagarinājuma laiku, Sirdīs Diženie! Jūs esat nostiprinājušies Ticībā, un savas unikālās personīgās Kalpošanas VISIEM izpaudumā, nemitīgi nostiprinoties Veselumā ar VIENOTO. Aleluja Mīlestībai !!!

VIENOTAJAM labi zināms, cik grūti ir iesākumā – kad atgriežaties Dievišķās Sirds Apziņā – pastāvīgi uzturēt savu Starošanu, apstākļos, kad lielākā daļa apkārtējo Dvēseļu turpina vēl atrasties pieredzes gūšanas Spēles ilūzijā. Un tomēr – tieši tādā veidā, un pateicoties nemitīgai inerces pārvarēšanai Gara attīstībā – blīvajā matērijā varēja piedzimt jūsu unikālais jaunais MĪLESTĪBAS Spēks – Līdzcietība! MĪLESTĪBAS Starojums no Zemes un Pasaules Galvaspilsētas kļuva arvien spožāks, jūs ar Dāvanām savām, ar sava Gaismas Spēka un sava Apziņas Starojuma unikalitāti – tikāt apdāvinājuši, un turpiniet apdāvināt visu PasaulsĒku, neaprakstāmi sajūsminot VISUS! Tā rezultātā – radītas ir unikālas iespējas un struktūras, jauni procesi ir izvērsušies viscaur it visur. Tagad visai PasaulsĒkai, atbildot uz to, un līdzvērtīgi jūsu Dāvātajam – ir iespēja veidot KOPĀ AR JUMS Dievišķās Sirds VIENOTĀS STRUKTŪRAS, tiecoties pabeigt Lielo Dievišķo Plānu. Nav itin nekā stiprāka par Jaunajā Spēkā uzplaukušo VIENOTĪBU MĪLESTĪBĀ, ko jūs ar prieku esat Dāvājuši VIENOTAJAM! Aleluja Mīlestībai !!!

Jaunākajā TAGAD daudzie Dievu un Svētā Gara pārstāvji vēl vairāk ir pietuvinājušies PasaulsĒkas blīvajiem līmeņiem, pietuvinājies ir arī Sirdī Diženais kosmoss. Visi – VIENOTĀ MĪLESTĪBAS PLŪSMĀ, pastāvīgi pieaugošā – ticas PABEIGT visus augšāmcelšanas un pārvietojumu procesus, jauno realitāšu radīšanu, un Jaunā Pasaules Iekārtojuma nodibināšanu. Augšāmcelšanas ATSLĒGAS Transformāciju Diženie Tempļi atkal ieiet aktīvajā fāzē, pulcinot sevī no jauna Diženās Apziņas. Norit daudzviet MĪLESTĪBAS SPĒKA vairošanas rituāli, izvēršot un nostiprinot transformāciju procesus pārbīžu veikšanai. JAUNAIS ir gatavs piedzimt, VISA PASTĀVOŠĀ VIENOTĀS MĪLESTĪBAS gavilēm skanot! Aleluja Mīlestībai !!!

Visas Dvēseles jau ir ne vien noteikušas savas turpmākās mītnes vietas, bet arī kopumā sagatavojušās pārbīdēm. Galvenais process, kurš tiek sagatavots visrūpīgākajā veidā – tas ir strauji noritošs Apziņas aktivācijas process. Bez Apziņas transformācijas nav iespējama nedz augšāmcelšana, nedz arī pārbīde uz 3.2D līmeni, saglabājot ķermeni. Lai procesi būtu maigāki – pamatīgi tiek attīrīti planetārie lauki no visvisādiem un dažādiem visu laiku izkropļojumiem, neharmonisku domu un emociju emanācijām, un radīti ir apstākļi šo emanāciju pastāvīgai un gandrīz momentālai dzēšanai, lai novērstu uzkrāšanos. Daudz jaunu programmu tiek ieviests planetārajos līmeņos un tiek nostiprināts tur caur jums, savā Apziņā augšāmceltajiem – lai izvērstu unikālāko Cilvēces Vienotās Apziņas attīrīšanas procesu. Daudz Dāvanu nolaižas un vēl turpina nolaisties, un visos gadījumos vērā tiek ņemtas katras Dvēseles pieredzes īpatnības. Jaunās realitātes piestiprinātas tiek vecajai izdeldētajai matricai, gatavojot to ”dušai”, pavairojot jauno enerģiju ietekmi patreizējā tekošajā TAGAD brīdī. Aleluja Mīlestībai !!!

Kristus Apziņas Kristāls planetārajos laukos ir aizsācis aktīvu formēšanos ne vien augstāko vibrāciju diapazonā, bet tagad arī blīvajiem līmeņiem daudz pietuvinātākos vibrāciju laukos. Analoģiski procesi, VIENOTĀ veikti, norisinās kosmisko pasauļu visos blīvajos līmeņos. Tādā veidā MĪLESTĪBA, iedarbojoties no dažādiem līmeņiem un bezgalīgi daudzveidīgi, sagatavo Varenas Pārbīdes, un Dzīvi Kristus Apziņas stāvoklī! Tagad ļoti svarīgi jums ir, Mīļotie, un Sirdīs Diženie, pastāvīgi pavairot DIEVIŠĶĀS SIRDS Starojuma Spēku jebkurā ŠEIT un TAGAD momentā, arvien vairāk saplūstot varenajā Dāvājošās MĪLESTĪBAS dejā kopā ar visu PasaulsĒku. Dzīvošana Mīlestībā triumfēs it visur, tādejādi piepildīsies Lielais Sapnis, kura realizācijā jūs darbojāties pašaizliedzīgi, spilgti, ... grūti, taču triumfāli nonākot pie noslēguma, Diženo Dievu Diženie Bērni! Aleluja Mīlestībai !!!

SVĒTĪTI !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5060535