pirmdiena, 2013. gada 14. oktobris

Ilarions 13.-20.oktobris

Viedas Meistars Ilarions


13.-20.oktobris/2013

Mīļie!

Debesis smaida, redzot, kā Zeme piepilda savu nolikto likteni. No augstākām realitātēm skatoties, šis ir neaprakstāms skats. Viss, kas tagad notiek un vēl turpinās notikt, nes augstākās pakāpes transformācijas. Vecais tagad ātri vien kļūst par sapni, un jaunie iesākumi ir gatavi un potenciāli nobrieduši. Šie ir tie laiki, par kuriem runāja jau gadsimtiem atpakaļ, nu tie beidzot ir klāt. Vispirms viss sākas ēteriskajos enerģiju līmeņos un iezīmē ceļu katrā dzīves šķautnē un visā dzīvajā uz jūsu planētas. Katrā eksistējošajā šūnā ienāk milzīgas pārmaiņas un transformācijas, un Zeme tiek gatavota grandiozam notikumam.

Viss šķietamais haoss, kas mēģina joprojām izplatīties, aizejot pazūd kā izgaismota ēna. Aiz tā nāk kaut kas brīnišķīgs, kaut kas nozīmīgs un svarīgs, kaut kas tāds, ko cilvēce lolojusi savās sirdīs. Jaunā realitāte ieņem savu vietu, un tās ienākšana jūsu dzīvē ir pavisam klusa, liega un pilna mierpilna prieka un apmierinātas pieticības. Aizvien vairāk sajūtama svētības klātbūtne un dziļš prieks, īpaši tajos cilvēkos, kuri jau ilgi šo brīdi gaidījuši. Pieskaņojieties, uzskaņojieties, Mīļie, jo šis ir tikai sākums. Katra dvēsele patiesi sevī atklāj- viss vajadzīgais ir katrā pašā, un ikviens pats liek tam notikt ārējā realitātē. Blīvās enerģijas ātri nozūd, ļaujot ienākt jaunajām.

Dzīvē nemitīgi vai nu paātrina vai palēnina savu gaitu, jo aizvien vairāk savienojoties ar savu Svēto Es, jūs noregulējaties uz savu kristālisko kodolu, kas priecīgi rezonē ar jauno kristālisko režģi, kas dungo- bungo un izdzied priekpilnus toņus atmosfērā un Visumā. Pāri planētai skalojas labestība un katra dzīves daļiņa tiek piesūcināta ar šo skaisto substanci, ar kvēlojošo Radītāja sirds mīlestību. Mīlestība IR Visuma vislielākais spēks un tā atver sirdis, tās sitas vienā ritmā un modina katru cilvēku atcerēties savu svarīgumu un nozīmību.

Jūs, Mīļie, esat vecā grāvēji, jūs esat radījuši šo tagadnes brīdi, kas vēl neskaidri, bet spēcīgi izritinās jūsu priekšā. Dažādas enerģijas nāk pār jums un visu pārējo cilvēci kā svētība. Tālākais ceļš iet cauri jūsu sirds portālam. Savienojumam jānotiek jūsu sirdī. Elpojiet ar savu sirdi, elpojiet caur savu sirdi, māciet sirdij elpot. Kļūstiet labsirdīgi un gaiši, staigājiet pa Zemi svētot katru un visu uz tās un tās iekšienē. Lai par jūsu vēlējumu kļūst „lai es esmu svētība, lai es esmu svētība”. Jūs esat iesvaidītie, kuri izgājuši daudzus pārbaudījumus un satricinājumus, nokārtojuši daudzus ķēpīgus testus, lai tikai ierastos tur, kur patlaban esat. Jūs esat gatavi un jūs katrā brīdī zināt, kas ir darāms.

Jūsu planētai apkārt bez apstājās izplešas Gaisma, un tā nav apstādināma. JŪS esat tā Gaisma; tāda ir jūsu vīzija un nodoms, jūsu skaistās sirds potenciāls un jūs dodaties debesīs uz eņģeļu spārniem. Tā debesis tiek iezemētas Zemē un šis nopietni ir sākums. Visi cilvēku eņģeļi tagad apvieno savus spēkus, lai radītu debesis uz Zemes. Labestība vairo labestību, un brīnumi kļūst par ikdienu. Atveriet acis un skatieties ar savu sirdi. Izpletiet spārnus un lidojiet, Gaismas bērni! Priecājieties un ļaujiet savām sirdīm būt mierpilnām.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante