ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Melhisedeks 8.-15.februāris/2011

Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Šajā mēnesī piedzīvosiet daudzas garastāvokļa maiņas, savas enerģijas plūsmas pacēlumus un kritumus. Ļaujiet enerģijas plūsmai iet/ritēt jums cauri pēc iespējas vieglāk un raitāk, jo tad tas jaunais, ko skatāt savos nākotnes redzējumos, sāks jums arī manifestēties. Šobrīd jāļauj visam notikt, neiesaistot prātu. Mēs saprotam, ka tas varētu būt grūti, jo esat raduši lietot jūsu personības es neaprimstošo balsi, kas bez apstājas un nepagurstoši atgādina jums par visiem ‘tā vajag’ un ‘tā jādara’.
 
Lai ļautu savam Augstākajam Es izpausties caur jums un jūsu būtības iekšienē, jums jāiemācās pieļaušanas (atļaušanas) māksla. Tas nozīmē, lai kādas situācijas vai notikumi ienāktu jūsu dzīvē, jūs ļaujaties tiem un priekā tos izdzīvojiet. Iemācieties priecāties par katru dzīves brīdi, tad daudz ātrāk sasniegsit mērķi nekā paliekot stīvi nekustīgi pie iecerētā un vecajiem uzvedības modeļiem. Tagad jāsāk mācīties pa jaunam, jāmācās būt par vērotāju, par šamani, par Skolotāju. Kad nepretojaties notiekošajam un jums piedāvātajām iespējām, tad sākat valdīt pār savas būtības dziļuma personīgo spēku un viegli un ātri virzāties uz priekšu attīstībā.
 
Mēs, kas atrodamies Hierarhijā, strādājam unisonā ar Kosmiskajām un Galaktiskajām Padomēm un saskaņojam savu rīcību ar mērķi- apvienot Pasaules Gaismasdarbiniekus un tādējādi visi varētu ķerties vēl pie lielākiem darbiem un jūsu dzīvēs ienāktu brīnumi. Jūs visi soļojat uz priekšu un patlaban pabeidzat savus iepriekšējos līgumus un saistības un sākat lūkoties pēc citiem brīvprātīgiem uzdevumiem, kas palīdzētu Zemes un ikvienam uz tās un tās iekšienē mītošajam Augšāmcelties. Daudz darba jau padarīts ēteriskajos līmeņos, kā arī Zemes plāna līmeņos. Mēs strādājam saskaņā, kā Vienība, visu augstākajam labumam.
 
Ļoti svarīgi visu laiku būt un palikt iezemētiem, jo pavisam viegli ir lidināties augstākajās pasaulēs un to apziņās un ceļot cauri dzīvei neko tajā nemainot. Jums jākoncentrējas uz savu Zemes eksistenci, jo tas bija viens no iemesliem, kāpēc izvēlējāties inkarnēties šajos Kosmisko notikumu apstākļos. Šis darbs ir padarāms lai kur jūs dzīvotu vai atrastos un lielākā tā daļa veicama enerģētiskajā līmenī. Iemācieties lietot prātu, lai radītu labākas pasaules redzējumus, tas ir nākamais solis un nesīs brīnumainas pārvērtības un izpausmes.
 
Palieciet gaidīšanas režīmā, brīnumu, mistisku brīnumu un sinhronitāšu gaidās, tad tās arī varēs parādīties un ienākt jūsu dzīvēs. Ik dienas jums ir iespējas izvēlēties- kā uzsākt dienu, kā to pavadīt- vai nu pozitīvi un paceļoši vai negatīvi un neproduktīvi. Ļaujiet caur sevi plūst konstantai jaunrades plūsmai, tad radīsiet aizraujoši iespaidīgus darbus.
 
Turpiniet vizualizēt savu Gaismas Ķermeni, kas pārklāj jūsu fizisko ķermeni un koncentrējieties uz pulsējošo Sirds čakru. Mēs esam jums blakus, mīļie, un darbs turpinās.
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message


Tulkoja Māra Brante