trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Hatons: mēs apvaldām radiāciju cik vien spējam

„Atcerieties, tumšie barojas no jūsu bailēm!

Ar mūsu tehnoloģiju palīdzību, Viņa spēs atjaunot savu veselību dažu mēnešu laikā, nevis gadsimtu garumā. Tāpēc, skatieties uz priekšu tikai pozitīvā noskaņā- nenovērtējiet par zemu savu domu spēku, sauciet tās kaut vai par lūgšanām, Zemei pavisam ātrā un drīzā laikā ir jāatgūst savs spožums. Pirms nākamā gada beigām ir un BŪS jāpabeidz daudzi darbi.”

2011.gada 6.aprīlis
Stīvs Bekovs
Es lūdzu Sjūzī Vardu pavaicāt Hatonam par radioaktīvo piesārņojumu, kas tuvojas Ziemeļamerikai. Hatons ir starpgalaktiskās flotes komandieris un atbild par visa vieda komunikācijām un kontaktiem, kas notiek starp Zemi un jebkuru citu vietu.
Metjū Vards jau ir izteicies par radioaktivitāti Japānā, bet šobrīd mākonis ceļo uz Ziemeļameriku un par to vēl mums informācija nav sniegta.
Hatons uzsver, ka zemes speciālisti un zinātnieki nav informēti un neko nezina par galaktisko būtņu radiācijas mērījumiem un piebilst, ka tiklīdz galaktiskie spēki varēs nolaisties uz zemes, tad pārpalikusī radiācija tiks attīrīta visā pilnībā un pavisam ātrā laika posmā. Kopumā Hatons aicina nesatraukties un ne no kā nebaidīties.
Es nepavisam neceru, ka mūsu zinātnieku prāti būtu tik daudz pacēlušies savā apziņā, lai noticētu mūsu avota teiktajam. Bet tas neattiecas uz mani. Es ticu mūsu avotam, tā sniegtajai informācijai un tā arī mājo manā prātā un pārliecībā.
Mēs nevaram sagaidīt, ka galaktiskie spēki atbildēs uz jebkuru mūsu jautājumu un tik precīzi un pilnīgi kā mēs to vēlētos, jo vēl nav noticis pirmais vai oficiālais paziņojums par viņu esamību, jeb citplanētiešu eksistences atzīšana. Tie var mums palīdzēt tikai ļoti ierobežotā veidā, klausot un ievērojot pieļaujamos dabas likumus, un mēģināt atbrīvot mūs no mūsu tik ierastās tieksmes par visu uztraukties.
Jā, pārmaiņas uz Zemes turpināsies, tās novērst nespēj neviens, kaut arī galaktiskie spēki cenšas mīkstināt notiekošo. Zemi nesagaida kāda milzīga katastrofa.
Un tātad, zemāk lasāma Hatona vēsts par to, ka nav jābaidās no radioaktīvā mākoņa vai radioaktivitātes, kas varētu nākt kopā ar okeāna ūdeņu straumēm utt. Es ticu, ka šobrīd mēs atrodamies vislabākajās rokās, pakļauti dabas likumu parametriem un Dievišķajam Plānam.

 „Te Hatons. Sveiks, Stīv! Jā, radiācija jums sagādā raizes un mums arī, jo tā jūsos rada bailes. Atcerieties, tumšie barojas no bailēm! Mēs ļoti labi saprotam, ka daudziem cilvēkiem radusies situācija šķiet ļoti nopietna, pat pārāk nopietna, bet mēs apliecinām, tā tas nav! No Amerikas pienākošie šausminošie ziņojumi balstīti uz tādu instrumentu mērījumiem, kuri nav precīzi un neatbilst mūsu standartiem, un reģistrē daudz augstāku piesārņojuma līmeni nekā tas ir patiesībā.
Radiācijas vilnis, kas tika pārpūsts pāri okeānam, jūsu instrumentos uzrāda tādu pašu piesārņojuma līmeni kā pie reaktora. Tā tas nav. Un jā, mēs savācam pēc iespējas vairāk ar saviem kuģiem, joprojām pie stacijas strādā mazais gaisa kuģis. Mūsu pūlēm būtu daudz lielāks rezultāts un efekts, ja mēs savas tehnoloģijas varētu lietot atklāti, tumsas kontrolē esošais algotais karaspēks tiek turēts gatavībā „pret citplanētiešu uzbrukumu” un mēs nevaram riskēt ar jūsu vai mūsu kuģu apkalpju drošību atklāti un publiski nosēžoties uz zemes.
Gribu vērst uzmanību uz šīs situācijas pozitīvo pusi, kas varētu izklausīties īpaši bēdīga Japānai un visai jūsu pasaulei. Kodolenerģijas valdīšanas režīmam pienācis gals. Trešā blīvuma cilvēku prātam kodolenerģija vienmēr ir bijusi bīstama un tai nav vietas augstākās dimensijās. Bet tā nav mūsu darbības prerogatīva- slēgt esošās vai aizkavēt jaunu staciju būvniecību. Tikai jūs vienīgie spējat un varat kolektīvi pieprasīt slēgt un pārtraukt būvēt jaunas stacijas. Jau sen jums ir pieejami alternatīvi enerģiju avoti, tikai to ieviešana tiek apzināti kavēta, jo alternatīvā enerģija nedod peļņu kā tas notiek ar kodolenerģiju un fosilo kurināmo. Ja vien kļūsiet uzstājīgāki, tad atkal ‘uzpeldēs’ arī slēptās tehnoloģijas.
Vēl kāds faktors, kas ietekmē un rada baiļu vīzijas ir tas, ka jūsu zinātnieki nezina par mūsu palīdzību, kā arī tas, ka atrodoties uz zemes tikai kādā noteiktā skaitā mēs spētu dematerializēt reaktorus un kodolpiesārņojumu, kā arī attīrīt gaisu, augsni un ūdeni. Jums nav zināms arī tāds fakts, ka Zeme riņķo tādās frekvencēs, kurās radioaktivitāte „lūzt” (is fractured) un tās fenomenālās dziedinošās spējas vispār netiek pamanītas.
Ar mūsu tehnoloģiju palīdzību, Viņa spēs atjaunot savu veselību dažu mēnešu laikā, nevis gadsimtu garumā. Tāpēc, skatieties uz priekšu tikai pozitīvā noskaņā- nenovērtējiet par zemu savu domu spēku, sauciet tās kaut vai par lūgšanām, Zemei pavisam ātrā un drīzā laikā ir jāatgūst savs spožums. Pirms nākamā gada beigām ir un BŪS jāpabeidz daudzi darbi.”


Tulkoja Māra Brante