trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Planētu pacelšanās ir sākusies

Planeetu pacelshanäs ir säkusies.
Tulkoja: Iveta Stepe
Informäcija no meedija Sabine Sangitar, 16.03.2011
Planeetas Landras pacelshanäsun ietekme uz Zemi.

Pirms apmeeram 2 nedeeljäm pacelshanäs procesu ir veikusi planeeta Landras, pirmä no 389(kuras atrodas dualitätee).

Jau vairäkas dienas esmu cieshä kontaktä ar 36 Augstajäm  Padomeem un meediju no Landras.

Shii pacelshanäs ietekmee arii visas päreejäs planeetas.Pie mums uz Zemes var noveerot jau kas notiek,tapeec veelos jums sniegt papildus informäciju.

Kryons man veestija, ka planetärajä rezhgjii ir notikusi liela atlädeeshanäs(attiiriishana).Tas noziimee,ka Landras vibräciju tonis izgäja cauri visam planetärajam rezhgjim.Liidz ar to arii uz müsu planeetas bija lieläks skaits( vairäk)  vibräcijas un atlädeeshana(Entladungen).

Planeetas Landras pacelshanäs.(09.03.2011.)

Pirms Lucifera krishanas eksisteeja milziigs lauks,kurä darbojäs daudzas gaismas.Milziigäs eksplozijas iespaidä,kad  Lucifers "krita" un deelj  komeetu krusas shis lauks tika "ierauts" dziljumä. Dalja shii lauka palika IIsteniibä,realitätee (Wirklichkeit) .Viss päreejais tika no magneetiskajäm liinijäm attiiriits, atbriivots.Galu galä izveidojäs 389 planeetas,katra ar savu energiju un tomeer visas sevii vienotas. Bütiibä shiis planeetas ir viens milziigs lauks.Tapeec uz citäm planeetäm miitoshäs bütnes ir mums visai liidziigas.

Visäm 389 planeetäm atkal ir jäpaceljäs,lai vareetu izskaneet pilniigais(vollkommene) tonis.Visäm 389 planeetäm ir jäatgriezhäs magneetiskajos laukos.Pirmäs 12 planeetas,kuras paceljäs ir ljoti svariigas.Kad täs ir paceelushäs,veidosies kjeedes reakcija un pacelsies arii päreejäs.

Planeeta Landras.

Pirmä no 389 planeetäm pacelshanos ir veikusi.Shii planeeta saucäs Landras un atrodäs pashlaik pielägoshanäs fäzee. Landras saules sisteeema atrodas netälu no mums.Paredzeetais pacelshnäs "laika rämis" bij 2007. 2011.gadä shis process norisinäjäs.

Uz planeetas Landras ir daudz kas liidziigi, ko mees paziistam.Arii "likumu" liidziibas.Shiim bütneem ir orgäni un  izveidojushies kjermenji.Vinji paziist Lemüriju, solijumu,vecäko frekvenci, dazhädäs frekvences un dazhädäs laika epohas.Uz katras planeetas tika kas nosütiits, ko mees paziistam kä Kristus vai Jeezus, nosaukts par Dieva deelu.Uz planeetas Landras tas tiek saukts Dieva Peerle.

Landras bütnes ir mums ljoti liidziigas.Dazhas speejas vinjiem ir augstäk attiistiitas kä mums citas zemäk (mazäk).Bütnes tur tika arii apmäciitas und skolotas liidziigi kä mees.

Ar mediju Norina  no Landras un citäm bütneem runäju ljoti ljoti daudz par vinju planeetas pacelshanos.Norina pieder pie tur esoshajäm vecäkajäm frekvenceem.Tas ljoti interesanti,kas man tiek stästiits.Veelos ar jums padaliities.

Pacelshanäs.(Der Aufstieg..The ascension)

Pirms pacelshanäs Landras bütnes,täpat kä mees, sajuta, ka laiks äträk iet. Kas agräk likäs kä stunda,tagad liekäs kä pusstunda.Sajüta, ka viss noris ljoti ätri, viss manifesteejas ljoti ätri,täpat kä pie mums.

Nora man stästija, ka  laika rämii no 2007.gada kaut kas iipashi mainijäs un vinji visam pieveersäs daudz nopietnäk. Kopsh 2007. palielinäjäs bütnju skaits, kuras pieveersäs gariigumam(spirituality).Landras bütneem jau tobriid bija ljoti attiistiita apzinja.Lai sagatavotos uz pacelshanos,jau pirms tam vinji bij mainijushi dziives,( dziivesvietu) situäcijas, nodibinot lielas kopeejas dziivoshanas grupas(Wohngemeinschaft,communities).Tas vinjiem ljoti paliidzeeja.Vinju planeeta nav tik apdziivota kä müsu. Daudzi tä saucamie runätji,runu-personas, dziednieki apvienojäs, lai dziivotu un darbotot kopä.

Pacelshanäs  tika inicieeta ar perfekto(visaptverosho) skanju toni un uz Landras izraisijäs milziiga zemestriice tieshi täpat kä notiks sheit.Tur nav vulkänu tapeec ari nebija vulkänu izvirdumi un iespeejamäs tumsas ,kura iestätos no pelniem.Ar perfekto (visaptverosho)skanjas toni Lucifera energija tika transformeeta.Viss, kas bija veel nepiecieshams tika transformeets.Gandriiz visas vecäs struktüras sabruka sevii, kolapseeja.Nekas vairs nav kä bija ieprieksh.

Katras personas, bütnes "atmoshanäs" notika negaidiiti, strauji.Kad noskaneeja perfektais skanjas tonis, preteeji tam kädu bij iedomäjushies ,tas izraisij nepatiikamas sajütas.Tä säka vibreet un kljuva skaljäka un skaljäka.Skanja palika tik ekstreema, ka planeetas bütnes vairs nespeeja nostäveet un nokrita celjos kameer tas turpinäjäs.Tai pat laikä vinji iekrita dziljä transä kursh ilga 9 min.müsu laikä.Shinii laika briidii,katra bütne, spirituäla vai nee piedziivoja tä teikt savu ieksheejo ieskatu (pärskatu).katrs vareeja redzeet sevi no pasha radiishanas säkuma,caur visäm inkarnäcijas un laiku epohäm.Tädejädi katram bija iespeeja sajust dzilju atmoshanos,pat ja ieprieksh bija veel gulosh.Peec transa beigshanäs nebija aizmirshan, katra bütne apzinäjäs notikusho.Nu  vinji nes realizäciju(atzinju) un pamoshanos sevii.

Interesantu atbilde ir arii par to,kä beerni sho pacelshanos piedziivoja.dazhas naktis pirms pacelshanäs ziidainji neguleeja.Beerniem tas bija viegläk.Arii vinji piedziivoja ieksheejo pärskatu, bet kä jau ar daudzi jaunäs laika beerni,vinji par to ljoti priecäjäs.

Uz Landras arii ir gaismas pionieri täpat kä pie mums.Vinji sevi sauc par "celja- sagatavotäji"  (Wegbereiter).Täpat kä müs arii vinjus ieprieksh apmäcija un sagatavoja.Pat vinji pashi bij pärsteigti, ka pacelshanäs norisinäjäs tik ärti kaut arii vinji ieprieksh juta,ka kaut kas notiks.Dazhädas bütnes man pastästija, ka pat vislabäk apmäciitäm bütneem bija probleemas ar energjeetiskajäm parädiibäm un gaismas bütneem,kuras peekshnji bij speejiigi redzeet.Visa kä  tik daudz notika vienä iisä laika briidii.

Adaptäcijas(piemeeroshanäs) fäze.

Peec "ieksheejä ieskata" izveersäs totälais haoss.Planeeta paceeläs un visas bütnes ne-briivprätiigi bij atmodushäs.Tachu daudziem veel trüka iezemeetie musturi, kurus iegüst caur gariigo attiistiibu.Kad käda bütne ir pieredzeejusi "ieksheejo iekatu" un peekshnji zin, ka viss, ko par spiritualitäti (gariigumu) un pacelshanos ir dzirdeejis izrädäs  taisniiba,tad peec iespeejas äträk veeläs tikt apmäciits vinja apzinäshanäs esiibä. Shii tur ir pashlaik  lieläkä probleema, jo trükst apzinjas apmäciibas "personäls". Tas ir liels izaicinäjums Landras "celja-sagatavotäjiem".Par cik pacelshanäs näca tik negaidiiti un satricinäjums, (pieprasiijums) ir liels, vinji tika pärcelti uz Adonai Ashtar Sheran gaismas kugji.Tur vinji tiks veelreiz sagatavoti un apmäciiti un atkal atgrieziisies uz planeetas,lai paliidzeetu visäm bütneem sakarä ar apzinäshanos(apzinjas procesiem) (dawning of consciousness).

Tapeec var iedomäties, ko noziimee, ja gariigä pasaule saka: Peec pacelshanäs säkas patiesais darbs, mums pionieriem.Piemeeroshanäs fäzee,kurä vinji pashlaik atrodäs,katrai bütnei ir iespeejams izplesties(apzinjau vai energiju laikam),piemeeroties un pamoshanos stabilizeet. Laika izjüta tur nav mainijusies, tachu vinjiem ir cita apzinja attieciibä uz visu.Peec pacelshanäs laiks kä täds vinjiem vairs nav tik svariigs.Vinji atrodäs pashlaik piemeeroshanäs fäzee un ir fokuseeti visäm bütneem pacelt un izplest energiju un dariit vinju darbus.

Tagad tiek meegjinäts visu nostabilizeet uz Landras un  izmeegjina(pielieto) jaunas tehnologjijas.Daudzi  "celja-sagatavotäji"(vai forerunners anglju val.pie mums tä saucamie gaismas pionieri) biezhi celjo uz Ashatar gaismas kugjii saglabät(iegüt) informäciju par zinäshanäm un jauno tehniku .Arii pie mums ir daudzi pionieri,kuri to dara.Kad Landras kä planeeta bij "pamodusies" shii jaunä tehnologjija bija pieejama.Vinji pashlaik strädä arii pie jaunu tehnologjiju izgudroshanas ,( radiishanas ).Par cik vinji ir skoloti un zinoshi tas notiek diezgan ätri tachu mums tas nav iisti iedomäjams.Norina daudz stästija par jaunajäm tehnologjijäm un sik tas ir svariigi täs iezemeet??(embedding) un savienot visus aspektus.Peec notikushä vinji uzskata to par savriigäko lietu: iezemeet energijas no iisteniibas, realitätes (divine reality,Wirklichkeit).Tikai tagad vinji zin cik tas bija svariigi.Tai briidii, kad izskanees perfektäs skanjas tonis,tiks atbriivotas zinäshanas un viss notiks milziigä ätrumä.

Pashlaik 80% Arkturiänji, kuri parasti strädä uz Mätes  Zemes,ir devushie uz Landras,lai tur veiktu savu darbu.büs vajadziibas bütnes, kuras var celjot planeetas iekshienee ,lai stabilizeetu energijas un apzinju.Vienlaiciigi shii energjija tiks savenota ar planetäro rezhgji,lai Landras vairs neiekriit atpakalj tajäs energijäs.

Ja käda bütne säktu  shaubiities  par to, ko piedziivoja transä,tas nekaveejoties tiek transformeets.Neapzinäti vairs nenotiek nekas.Shiis bütnes vairs nekriit atpakalj  intelektä,saprätä.Apgaismiibas, pamoshanäs briidii dveeseles aspekts tika savienots ar citu aspektu. Visu noteicoshä ir dveesele.uz shiis planeetas tagad eksistee ljoti augsta miilestiibas vibräcija.

Bütnes uz landras elpo vairäk  pranu un uzskata to par pashsaprotamu, jo arii pirms pacelshanäs to jau dariija.

Ko Landras pacelshanäs noziimee müsu planeetai(mums)?

Bütnes no Landras saka, ka visas päreejäs planeetas un arii mees izjuta pacelshanos.Fiziski tas var izpausties kä ekstreemi reibonji un pärgurums vai "sajukums", (samulsums).var arii büt, ka izjuta dziljas "atkalredzeeshanäs" skumjas vai eiforiju.Katrä gadiijumä mees to izjutäm.Tikai nevareejämpieliidzinät vai savienot ar notiekosho jo vienkärshi to nezinäjäm.

Pirmäs planeetas pacelshanäs izraisa sekas visiem päreejiem.Pirmais solis ir pats svariigäkais.

pashlaik mees ar Zemi atrodamies 11 vietä pacelshanäs procesä(izlasot veeläku informäcijupazinjoja,ja müsu apzinjas liimenis esot tik ljoti paaugstinäjies ,ka esam jau 4.!!!!!!!) Norina  saka,ta kä pie mums pashlaik tik daudz kas notiek arii sakarä ar Lentos värtu atveershanu, Eleuaenergiju, Prosonodogaismu ((saistiita laikam bij ar Kristus energiju, neatceros)) var büt, ka  ätri vien esam 4. vai 5. vietä.Vinja saka, ka mees pärvietojam müsu apzinju ljoti, ljoti ätri tapeec laika rämis(timefenster) tiks noteikts atkariibä no apzinjas stävoklja. Vinjiem tas bij 2007.mums tas ir 2012. citäm planeetäm ir noteikts laiks 2019.Tachu atkariibä no tä kä mainäs apzinja tä tiek mainiits arii noteiktais pacelshanäs laiks.



Atvainojos par nelatviskajiem burtiem un varbüt mazliet samudzinäto tulkojumu, ceru ka jeega büs saprotama njemiet par labu.
Iveta Stepe