piektdiena, 2011. gada 20. maijs

Melhisedeks 22.-28.februāris/2011

Mīļie!
 
Daudzus jo daudzus gadus esat cīnījušies pret šķietami nepārvaramām nesaskaņām, pret dažādiem apgrūtinājumiem, pret apspiešanu un represijām, sāpēm un bēdām, dusmām, greizsirdību, naidu un spītu un visbeidzot to visu sevī esat transmutējuši daudz lielākā Gaismā, un tagad mirdzat Mīlestības un Gaismas spožumā. Vai uz brīdi varat apstāties un nosvinēt šo sasniegumu? Vai apjaušat to brīnumaino darbu, ko esat paveikuši, vientulīgi ejot garīgo ceļu, mācoties un izaugot pie katra spertā soļa?
 
Tikai tagad sākat apzināt gūtās pieredzes vērtību, tieši šī pieredze veido jūs par varenām Būtnēm par kādām nu esat kļuvuši. Neizejot šos pārbaudījumus un grūtības, jūs nekad neuzzinātu par to vareno spēku, kas patlaban ‘sakustas’ jūsu būtībā. Nezinot pretējo- to, kas jūs neesat- jūs tagad nespētu tik spoži mirdzēt. Šajā Pasaulē tagad nebūtu iespējams iezemēt jūsu viedumu, mīlestību, Gaismu, līdzjūtību, sapratni, piedošanu un lielo labestību; bet jūs te esat, stāvat Gaismā, savā spēkā, patiesībā, labestībā un veidojat Jaunās Pasaules skaistumu un brīnumus.
 
Ar katru brīdi pietuvojas Jaunā Pasaule, tā sāk īstenoties un izpausties. Rekordlielā ātrumā pazūd un atkrīt vecie uzskati un rīcība, to vietā nāk daudz labāki, daudz mīlošāki uzskati; jūs ikviens savā apkārtnē izstarojat jaunās vīzijas- nekas tāds nekad agrāk nav bijis un nav noticis. Pilnīgi katru brīdi notiek jaunas pārmaiņas ne tikai jūsu ķermeņu šūnās, bet arī jūsu sabiedriskajās struktūrās. Lai kur skatītos, ja vien vēlaties tās ieraudzīt, pārmaiņas notiek. Viss, kas šobrīd ir vajadzīgs- saglabāt Gaismu, uzturēt labākas pasaules redzējumu un būt pacietīgiem.
 
Pienācis brieduma laiks; jūsu ķermeņu un planētas nākošais Augšāmcelšanās procesa solis ir līdzsvarota gaidīšana. Šis ir atspulga laiks, svinību laiks, kad jāizbauda prieka un pateicības jūtas par veiksmīgi izpildītiem uzdevumiem, vienlaikus atverot sevi jauniem piedzīvojumiem, kas jau sāk iezīmēties jūsu turpmākajā ceļā. Tā tas vienmēr ir bijis, mīļie, tā kā esat daudz dimensiju Būtnes, tad jūsu uzdevumi tieši tāpat tiek izpildīti daudzās dimensijās un līmeņos. Sāksiet apzināti izprast un izjust lielāku frekvenču stāvokļus, un vienlaikus arī izdzīvosiet tos ar vieglākām pašsajūtām. Mūsu savstarpējā komunicēšanās kļūs sajūtamāka un pamanāmāka, jūs pieķersit sevi sarunājamies ar mums un elpu aizturējuši brīnīsities, tas taču bija jūsu sapnis un beidzot tas ir īstenojies.
 
Saņemieties un ziniet, ka mūsu dimensijas tuvojas viena otrai, aizmirstības plīvuri kļūst plānāki un pie jums atgriežas atcerēšanās. Lietojiet šos laiku viedi, mani mīļie, un nodibiniet spēcīgas saites ar mums, lai vienmēr zinātu savu nākamo soli. Mēs visu laiku esam kopā ar jums, mēs esam tikai domas attālumā no jums. Piesauciet mūs, jums šis darbs nav jādara vieniem. Mēs atkal atkārtojam- šī ir brīvās gribas planēta un, ja vien jūs mūs nesaucat, vai nu klusiņām vai skaļi, mēs nedrīkstam jums palīdzēt. Kad tiekam saukti un lūgti, tad mēs varam paātrināt daudzas mūsu darbības un gājienus, lai radītu labākus apstākļus un labākus risinājumus. Atcerieties- mes te esam tāpēc, lai jums kalpotu šajos pārmaiņu laikos, lai viegli un ātri ievestu jūs jaunajos apstākļos, priekā un brīnumos. Notiek ļoti daudz brīnumainu lietu.
 
Un tā tas ir!
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message

Tulkoja Māra Brante