trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Kīšas Krauteres uzstāšanās radio

Pateicos Rolandam par aktuālas informācijas sagādāšanu:)))!!!
http://www.blogtalkradio.com/rainbowvisions/2011/04/16/little-grandmother-answers-your-questions

Kīšas Krauteres uzstāšanās radio 2011. gada 16.aprīlī.
Noklausījos un šo to pierakstīju.
Raidījuma sākumā tiek runāts par tenkām un pret Kīšu izteiktajiem apmelojumiem... negribu neko no tā atkārtot un vairot tādas enerģijas. :) tikai par labajām lietām. Secinājums viens- otra puse nepadodas, bet spirinās...:)bet Kīša iet uz priekšu. Tā ir viņas misija un sirds darbs, ko viņa dara, runā, stāsta. Manuprāt, viņa ir  Mīlestība pret Zemi, cilvēci un Visu Kas Ir.
Māra

16.aprīlis/2011
šobrīd ceļoju pa visu pasauli. Esmu ļoti aizņemta. Palikuši tikai 2 gadi, bet vēl daudz kas jāpadara un jāizdara. Vienmēr esmu koncentrējusies uz labo, bet bijuši arī cilvēki, kuri domā un runā citādāk, tādi, kuri velta savu enerģiju negatīvajam. Visur, kur vien esmu uzstājusies, runājusi, bijusi, tas viss vienmēr ir bijis par brīvu, bez maksas. Neviena ceremonija nav bijusi maksas pasākums. Man nav sponsoru, visas ceļojumu izmaksas ir manas. Man ir bērni, maksa par māju utt. Varbūt tagad saprotat, es esmu tāda pati kā jūs....

Mēs esam šīs planētas bērni. Planētas, kura tagad cieš. Ja mēs tai tagad nepalīdzēsim, mūs no tās aizvāks. Mana vispilnīgākā pārliecība- ja esi te dzimis, tad tev ir jāatbild par savu planētu, jaāpalīdz tai, jārada cita dzīve. Mēs to varam, tas ir mūsu pienākums. Esam Vienas Mātes Bērni. Nav tā, ka tikai dažiem cilvēkiem tas jādara- VISIEM un KATRAM.

Mēs visi esam vienlīdzīgi. Mums visiem ir vienādas tiesības un pienākumi pret planētu un tās dzīves uzlabošanu. Lai uzlabotu šo pasauli, ir jādzīvo no Mīlestības. Tikai tā radīsim labāku pasauli. Es atbalstu ļoti daudzus, kas dara labu, ļoti daudzas grupas, vēstītājus utt. Man nav ar visiem jāsatiekas, bet es atbalstu visu labo.

Šobrīd, patlaban, tagad- mēs ejam cauri pārejai (shift). Mēs JAU EJAM CAURI PĀREJAI uz augstāko. Esiet gatavi un gatavojieties. Tā ir sākusies, tā patlaban notiek. Savienojieties un iezemējieties ar savu Augstāko Es un Māti Zemi. Zemes Māte pāriet, ieiet savā Augstākajā Es. Viņa pārdzimst par kaut ko ļoti skaistu. Arī mēs pārdzimstam par kaut ko lielāku un varenāku. Patlaban ejam cauri vētrai, bet pēc tās būs varavīksne. Tagad notiekošajās dabas katastrofās attīrās pasaule, lai spētu iet uz priekšu un kļūt daudz skaistāka. Patlaban kaut kam tādam iziet cauri KATRA planēta.
Poli turpina pārbīdīties, būs vēl dabas katastrofas. Ar citiem Vieduma Sargātājiem mēs to pārrunājam.
Jā, mums pietuvojas Nibiru, bet šī planēta nav vainīga. Polu pārbīde rada šīs pārmaiņas.

Esiet kopā ar savu Augstāko Es, dzīvojiet ar to, tad nav baiļu.!!! Jūs nevarat nomirt, jūs varat savienoties ar savu Augstāko Es. Ja arī zaudējat savu fizisko ķermeni, tad vienalga esat kopā ar savu Augstāko Es. Bailēm nav vietas. Un atcerieties, pilnīgi viss, kas ar jums notiek, ir jūsu Augstākā Es izvēle. un viss notiek saskaņā ar to.

Ja runājam par 2012.gada 21.decembri. Vadoties pēc tās informācijas, ko esmu saņēmusi no smalkajiem pļāniem, es personīgi neticu kādam konkrētam un noteiktam datumam. JO- mums ir brīva izvēle par visu kas notiek, par katru brīdi, ko nodzīvojam... viss mainās, mēs to mainām katrā mīļā brīdī, katru dienu mēs mainām rītdienas realitāti. Un patlaban NEVIENS nezina, kas notiks un kā var notikt. Bet vienu zinu- kaut kam mēs TAD IESIM cauri. Pārbīde notiek jau tagad. Viss notiek jau tagad. Pārvērtiet bailes skaistajā.

11-11-11 arī cipari un datumi par kuriem aktīvi runā. Šie vieninieki ir garīgais pamats, kaut kas jauns, mūsu enerģiju pārkārtošanās, spēcīgs laiks. Vēl jāpaiet pāris gadiem, lai poli ieņemtu savu jauno atrašanās vietu. JA CILVĒKI PĀRSLĒGSIES NO EGO UZ SIRDI, tad viss noritēs gludi un labi.

Vai būs 2-3 dienu tumsa?
Es ticu, ka būs vairākas tumsas stundas, no 30 minūtēm līdz 3 dienām. Kad poli beigs savu pārbīdi, tad jāmainās un jābeidzas arī mūsu apziņas maiņai. Tad notiks tas tumsas laiks.
Esiet drošās vietās, nost no krastiem. Es esmu saņēmusi šādu informāciju- NOST NO KRASTIEM!!! Ūdeņi celsies. Apdraudēta ir Manhetena, Kalifornijas krasti, Džoedžijas un Floridas krasti. Tās nav drošas vietas. Nāks vēl zemestrīces un cunami. Arī Dienvidamerikas Lielo ezeru reģions nav droša vieta. Esmu vīzijās redzējusi tur plūstam lielus ūdeņus. Droši ir kalnos. Bet nevaru atbildēt katram, ieklausieties savā sirdī, savā Augs'takjā Es, dariet to, ko jums liek jūsu sajūtas.

Atcerieties un ziniet- jums ir Augstākais Es, kurš visu Zina un savieno jūs ar Kosmosu. Ticiet tam un uzticieties. Atcerieties par to visu laiku. Augstākais Es mūs vada.

Otra lieta- attiecības ar Zemes Māti. Tā dod jums visu- ēdienu, ūdeni, gaisu- katru elpas vilcienu. Viņa mūs vada. Viņa cenšas izdzīvot pēc visa tā, ko esam tai nodarījuši. Iedomājieties lielu āmuru, kas sit, sit, sit.... Mēs, viņas bērni, esam darījuši visu, dzīvojuši uz visu, tikai aizmirsuši par Zemes 'Māti. Viņa šobrīd cenšas izdzīvot. Kā gan mēs varam dusmoties uz Viņu par to, ka Viņa cenšas izdzīvot??? Zemes Māte mūs mīl, viņa eksistē tikai tāpēc, lai mēs te varētu būt un dzīvot. Viņa cenšas paŗiet jaunā attīstības pakāpē un mums ir iespējas to izdarīt kopā ar Zemi, ja vien mēs atcerēsimies- kas ir Zeme, to, ka tā ir DZĪVA BŪTNE. Ja mīlēsim viens otru. Neskatoties uz ādas krāsu vai piederību rasei vai tautai.

Zeme runā ar mums visu laiku. Viņa mūs mīl. Tā kā mums ir brīvā griba, tad katra diena ir jaunas dzīves uzsākums, viss atkarīgs no tā- kā mēs dzīvojam, kā uzvedamies. Tas nosaka mūsu rītdienu.
Ja izvēlamies dzīvot no mīlestības un sirds, tad notiks augšupejošas paŗmaiņas. Mīlestība rada un ir radījusi visu. Tā maina arī rītdienu. Mēs maināmies no zemākajām īpašībām uz augstākām. Tad izdzīvosim.
Ja visi būsim Mīlestībā, tad rītdiena būs burvīga, skaista, varena.

Mums palikuši 2 gadi, lai mainītu savu apziņu. Laiks tuvojas beigām, iztek...
citādi mums neatļaus te palikt- ja nemainīsim savu apziņu. Planētai ir jāizdzīvo. Tas ir vienīgais, kas mūs glābs- Mūsu apziņas mainā. Zeme izies savu pāreju ar vai bez mums. Tādi, kā mēs esam tagad, tādi mēs nevaram dzīvot kopā ar Zemi augstākās vibŗacijās. Vēl pāris gadi mums ir. Nekas cits mūs neglābs.

Mums vēlas palīdzēt ļoti daudzi- no ārpasaules. BET APZIŅA JĀPĀRVEIDO IR MUMS PAŠIEM. Mūsu vietā neviens to nevar. Viņi vēlas mācīt mūs, palīdzēt mums. Mums savukārt it JĀLŪDZ.
Daudzi jau atrodas te. Daudzi jau te ir. Bet nevar atkla'ti parādīties, jo mūsu apziņa nav tam gatava. Vienīgā atbilde-DZĪVOT CAUR SIRDI, MĪLESTĪBĀ.

Tagad uz planētas sāk virszemē iznākt cilvēki, kuri mituši tās iekšienē. Meksikā. Meksikas valdība tos atzīst. Iekšzemieši vēlas un grib palīdzēt!!! Tie runā ar cilvēkiem, raida viarāki TV kanāli 20 stundas dienā un stāsta, runā par notiekošo, runā un stāsta par Mīlestību. Tie nosaukti par plazmas būtnēm- jo ir daudz gaišāki, vieglāki, gaisīgāki. Iekšzemē mīt arī vēl citas varenas un lielas civilizācijas. Daudzas civilizācijas Zemes vēstures gaitā ir "pazudušas", daudzas no tām ir devušās uz iekšzemi, lai turpinātu savu garīgo attīstību. Zemē ir dzīvība. Zemē ir dzīve. Tur atrodas daudzas civilizācijas. Un patlaban tās nāk virszemē. Un ļoti atkla'ti runā. Tādi gadījumi būs vēl.

Arī zvaigžņu būtnes vēlas mums pal''idzēt. Bet vispirms mums jādzīvo no sirds. No prāta jāpāriet uz sirdi, jāpaŗslēdzas uz sirdi. Arī reptiļveidīgie, pelēkie un daudzas citas ne tik labas būtnes tomēr ir būtnes; un arī tie tikai vēlas izdzīvot, tāpat kā mēs, bet TAGAD MĒS ESAM AIZSARGĀTI. Visi sliktie zēni ir apstādināti. Vairs netiek pie mūsu planētas. V ISUMA PADOME tiem ir aizliegusi ienākt mūsu telpā un tuvumā, tos vairs neielaiž. Mēs esam aizsarga'ti. Tagad nāk citi, kuri vēlas mums palīdzēt.
Man labāk patīk teikt Zvaigžņu būtnes(star beings) nevis citplanētieši (extra terresials); tie mūs aizsargā.

Par dārziem un siltumnīcām.
Dabas katastrofas vēl būs, arī iespējama radiācija... Jāzina, kā sevi un ģimeni pabarot. To mācēja mūsu senči. Ir jāzina- kā aug augs.  Ir jāzina, kas ir tīrs ūdens, kur tas pieejams. No plastmasas pudelēm var uztaisīt siltumnīcu, pie viena attīrot arī planētu no PET pudelēm. Jāēd ir veselīga, organiska barība. (Kīša solās ielikt internetā info par plastmasas pudeļu siltumnīcām. cik saprotu, tā nav Kīšas privātā informācija, bet atrodama tīmeklī. Ja kāds atrod, tad lūdzu, dalieties šajā informācijā).

Par kristāliem un ceremonijām.
Tas ir ļoti svarīgi. Esam ņēmuši, tagad atdodam! Paturiet lielos kristālus, tos, ko lietojiet dziedināšanā, bet mazos- atdodiet. Zemes Mātes zināšanas un enerģija atrodas šajos kristālos. Tas ir kas vairāk nekā mēs šobrīd saprotam. Kristāli mūs savieno ar Zemes Māti; nēsājiet ap kaklu KVARCA KRISTĀLU!!! tieši kvarca. Nekādu citu. Tā mēs savienojamies viens ar otru, ar lielajiem Zemes kristāliem ,ar Atlantīdas laiku kristāliem. Dzīvniekiem tie nav vajadzīgi, tie vienmēr ir bijuši un ir savienojumā ar Zemes Garu. Viņu savienojums vienmēr bijis- pa tiešo. Tikai mēs, cilvēki, esam to aizmirsuši. Kristāli atver šūnu atmiņu. Zemei, Zemes ūdeņiem atdot jūs varat jebkuru kristālu- paturiet kristālu rokās, izsakiet lūgšanu, paudiet mīlestību, tad iemetiet ūdenī, dabīgā ūdens krātuvē vai straumē. ūdens ir visātrākais enerģijas pārvietotājs. Kristāls attīra ūdeni. Ūdens izgaro, paceļas gaisā, veido mākoņus, nolīst pār zemi. Un tā jūsu lūgšanas cirkulē un pārklāj visu zemi. Ja mēs tā darīsim visi, tad izdziedināsim PLANĒTU!!!!!

iesaku kristālus meklēt http://www.mamasminerals.com/  (vēl nepārbaudīju adreses atbilstību- Māra). Sieviete, kas piedāvā kristālus ir no mūsu cilts. es viņu pazīstu, viņa tos dāvina bez atlīdzības. Ļoti labs cilvēks. (domāju, ka tas vairāk attiecas uz Ameriku).

Kvarcu nēsājiet ap kaklu, bet Zemei atdodiet jebkuru kristālu. Ko lietojat, to arī turpiniet lietot, bet citus- atdodiet. Pienācis laiks.

Atlicis īss laika sprīdis. Mīlestība ir atbilde. Visam. Esiet pārmaiņas. Mēs visi esam pārmaiņas, mums jāmainās. Esiet Mīlestība. Mēs visi esam vienlīdzīgi, katrs atrodamies savā vietā, ar savu mācību, ar savām stundām, ko sagatavojis mūsu Augstākais Es.

Par mentāli (garīgi) atpalikušajiem.
Tie ir eņģeļi uz mūsu planētas. Nāk no ļoti augstu vibrāciju vietām un nes augstas frekvences visai planētai. Lai apgaismotu mūs. Viņi glābj mūs, neko neprasot pretim. Tiem NAV EGO. Viņi vibrē tik augstu. Ja satiekat tādus, tad smaidiet, cieniet, godājiet- visi tie atrodas te, lai palīdzētu mums.

Visi tagad dzimstošie bērni ir īpašas būtnes. Stiprākie un gudrākie no gudrākajiem. Pat "mākslīgie" bērni.

Dzīvojot no sirds, atgriežas visas sievišķās, zaudētās, zudušās īpašības- līdzjūtība, līdzcietība, mātišķās jūtas utt. Tas mums visiem tagad vajadzīgs, arī Zemei. un tieši tā tiek dziedinātas arī vīrišķās īpašības. Tā abi tiks LĪDZSVAROTI.

Un noslēgumā Kīša stāsta par savu grāmatu, kas iznāks 15.jūlijā. Izsakot pateicību visiem, kas palīdzējuši tās tapšanā.

(gaidīsim arī mēs Kīšas Krauteres grāmatu, tur būšot visa viņas mācība, zināšanas, stāstījums par šobrīd notiekošo utt. tātad par to, kas ir Kīša un kurp mēs kopā visi dodamies)

Ar labākajiem novēlējumiem,
Māra Brante


 

From:rolands hermanis
 
http://www.blogtalkradio.com/rainbowvisions/2011/04/16/little-grandmother-answers-your-questions