trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Imūnsistēmas stiprināšana

Imūnsistēmas stiprināšana aktivizējot DNS savienojumu

Vēlamies sniegt kādas ļoti svarīgas un efektīvas zināšanas par imūnsistēmas spēcināšanu. Lai sasniegtu šo mērķi, ļoti svarīgi ir pilnīgi visiem strādāt kopā un saskaņā.
Šobrīd izejam cauri daudziem un dažādiem izaicinājumiem un pārbaudījumiem, tie skar mūsu fizisko ķermeni, un nebūt ne visas cilvēku būtnes spēs tos pārdzīvot. Tas ir visumā notiekošs dabīgās atlases process.
Laikmeta pāreja jau ir sākusies un būs tādas dvēseles, kuras izvēlēsies iziet šo pieredzi ārpus sava fiziskā ķermeņa- „pakāpties”, izejot pareizo attīstības procesu, un uzlabotas un pilnveidotas atgriezīsies atpakaļ jaunajā laikmetā. Un te nav par ko baidīties vai skumt. Šis ir lielu notikumu laiks, tāpat arī priekpilns laiks- tuvojas jauni un brīnumaini laiki.
Tiem, kuri ir izvēlējušies iziet cauri šiem laikiem, paliekot savos ķermeņos, tiem ir jādarbojas ar saviem ķermeņiem un tie jāspēcina. Stiprs un vesels fiziskais ķermenis zinās, kā tikt galā šajā neskaidrību pilnajā laikā un pratīs izdzīvot.
Pastāv daudzas dažādas metodes, kas spēcina imūnsistēmas savienošanos. Mēs, protams, runājam par enerģētisko spēcināšanu. Ikkatrs var izvēlēties savu darbības veidu. Piemēram, homeopātijai ir daudz priekšrocību, un tā var palīdzēt, bet tikai ar to vien nepietiek. Jums jāpalīdz jūsu ēteriskajam ķermenim. Ēteriskais ķermenis ir viens no smalkajiem ķermeņiem, kas aptver jūsu fizisko ķermeni, tā uzdevums ir filtrēt no ārpuses nākošo elementu plūsmu. Jo spēcīgāks mehānisms- jo labāka aizsardzība!

Imūnās savienības stiprināšanas process- fiziskā dimensija
1.  Ieej meditatīvā stāvoklī. Iedomājies, ka atrodies milzīga kristāla iekšienē, tas aptver tavu ķermeni. Iedomājies daudzās kristāla krāsas, sajūti ap sevi kristāla sienas.
2.  Ieskaties ķermeņa iekšienē un atrodi savu DNS ķēdi. Apskati to, saskati tās krāsas un mirdzošo spirālveida formu.
3.  Izsaki savam DNS pavisam īsu un skaidru pavēli - strādāt tā, lai tas spēcinātu tavu imūno sistēmu. Tādā veidā tu dod „programmējošu komandu” šim mehānismam. Tagad iedomājies, kā šī pavēle darbojas un īstenojas tavā DNS ķēdē, un iedomājies kustīgas krāsas, kas pārvietojas ķēdes iekšienē.
4.  Turpini, izsakot, skaidru un gaišu nodomu- pašaizsargāties pret jebkādu iespējamo objektu, kas varētu uzbrukt ķermenim vai dvēselei: baktērijām, vīrusiem, kaitēm, slimībām vai cita veida destruktīviem elementiem.
5.  Iedomājies, ka DNS ķēde griežas ap savu viru (asi) un piesaista baltos asins ķermenīšus. Tie iekļūst iekšā, dubulto un trīskāršo sevi, un tad miljoniem caur tavu zemāko DNS ķēdes daļu, iekļūst tieši tavā asinsritē.
6.  Iedomājies, kā baltie asins ķermenīši, asinīm cirkulējot, izplatās pa visu tava ķermeņa iekšieni no galvas līdz kāju pēdām- tagad tevī ir vesela balto asins ķermenīšu armija, kas gatava „kaujai”.


Atkārto šo procesu katru dienu veselas nedēļas garumā jebkurā laikā, kad jūti, ka tavas sistēmas pavājinās. Pastāsti pēc iespējas vairāk cilvēkiem par šo meditāciju. Ļoti svarīgi ir uzsākt šo procesu tieši tagad un gatavot savu ķermeni, neskatoties uz to, kas notiks.


Nākamais solis:








Imūnās savienības spēcināšanas process- ēteriskā ķermeņa aizsargāšana
Šī darbības fāze uzstrāvos tavu auru, aizvērs auras caurumus un spēcinās tās krāsas.
Iedomājies sevi kristāla iekšienē. No kristāla augšējās daļas lejup nāk sarkanas krāsas stars. Tas riņķo ap tavu ķermeni, uzstrāvo tavu auru un līdzsvaro auras krāsu. Un tieši tāpat dari arī ar citām auras krāsām:
·        sarkano
·        oranžo
·        dzelteno
·        rozā un zaļo
·        indigo zilo
·        purpura
·        zeltīti balto


Iedomājies, kā katrs slānis rada jaunu aizsardzību ap tavu ķermeni. Tiek novērsta naidīgu objektu iekļūšana tavā telpā. Lai izvairītos no jebkādām kaitēm, kas varētu iekļūt tavā ķermenī, aurai jābūt pilnīgi noslēgtai.
Un visbeidzot- iedomājies, tavu ķermeni apņem kristāla tīkls. Tas ir enerģētisks aizsardzības tīkls, kas ļoti labi zina, kā filtrēt nevēlamas būtības un novērst to iekļūšanu tevī.
Mīļais draugs, mums priekšā ir īpašs laiks. Tev ir vajadzīgie instrumenti, lai izietu šo laiku un pēc iespējas palīdzētu citiem. Nebaidies un nedarbojies baiļu ietekmē, tevī atrodas varenas iekšējās zināšanas.

Uzrakstīja: Galita Bāra- Jozefa                                                 

Angļu valodā tulkoja: Ronita Hehema
Tulkoja: Māra Brante