sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Sananda "Atcerieties, kas esat..." maijs/2011

Caur Rev. Mišeli Kotantu
Atcerieties, kas esat un integrējiet Tagad viedumu”
Mīļie!
Atcerieties, kas esat, atcerieties- kas esat- katrā tagad momentā. Mēs zinām, tas ir izaicinājums un pārbaudījums, bet tas palīdz jums palikt un būt koncentrētiem tagad momentā, lai paliktu pie sava pildāmā uzdevuma, pie tām varenajām un lielajām zināšanām par visas jūsu būtības kopumu. Par to mīļie ir runa. Tāpēc, esat te, lai izzinātu sevi, lai līdz galam izzinātu sevi, lai būtu, eksistētu un iepazītu savu Dievu Es. Jūsu ikdiena ir ceļš, lai piekļūtu pie savām dāvanām, apgūtu mācības un nokārtotu pārbaudījumus, lai iepazītu savu patieso Es. Iepazīstot sevi, jūs izstarojat Dieva gaismu. Jūs to izstarojat visām Zemes būtnēm, visām dzīvības formām un pašai zemei. Jūs palīdzat visai dzīvei pacelties uz piektās dimensijas vibrācijām, uz debesbraukšanas vibrācijām.
Mīļie, mēs zinām, ka lasāt ne tikai šī kanāla vēstījumus un sakāt „ Visi runā vienu un to pašu. Nekā jauna, tas jau viss ir dzirdēts. Kāpēc kanāli visu laiku atkārto vienu un to pašu? Vai tad nespēj dot kādu jaunu informāciju? Mēs gribam ko jaunu.”
Mīļie, mēs sakām, ka turpināsiet dzirdēt to pašu atkal un atkal līdz integrēsiet teikto un pāriesiet uz jaunu līmeni. Vēstījumi tiek izteikti dažādos veidos, caur dažādiem kanāliem, jo ikkatrs rezonējat ar citiem vārdiem, kaut arī doma ir viena un tā pati. Jūs piekrītoši mājat ar galvu, sakot „jā”, tad, kad esat sadzirdējuši īstos vārdus- to pasniegšanas veidu, kas rezonē ar jums.
Tikai retajam cilvēkam nevajag atkal un atkal atkārtot vienas un tās pašas domu formas. Tāds ir cilvēka ego būtība- vest jūs pretim aizvien jaunām sāpēm un ciešanām. Vieni tic, ka ir meistari un vairs nekas personīgajā plānā nav attīrāms. Tie domā, ka zinu visu, kas jāzina un pacietīgi vai arī ne pārāk pacietīgi, gaida pacelšanu uz augstākām realitātēm. Tieši tiem visvairāk būtu vajadzīga atkārtošana.
Attopieties, mīļie. Atgriezieties pie pazemības, iecietības, tīrības un skaidrības, pie savas iekšējās zināšanas par to, ka vēl daudz kas jāizdara iekšējos plānos un katram no jums. Vēl jāattīra daudz zemo vibrāciju; ego ir jāpakļauj Dieva Es vadībai, un tas jāizdara katram. Tikai daži cilvēki ir spējuši integrēt savu Dievu Es līdz tādai pakāpei, kad to vada Dievs Es, tikai dažiem ir izdevies savienot savas zemapziņas, apziņas un virsapziņas prātus, liekot tiem darboties kā vienam, līdzsvarā un harmonijā. Pabeidziet distanci, mīļie. Pabeidziet to. Noejiet distanci. Lasiet un pārlasiet, meditējiet un integrējiet saņemtos vēstījumus ar jūsos rezonējošo viedumu. Mēs lūdzam jums apstiprināt un pieņemt to savā svētajā sirdī. Lai pavisam noteikti kādā lietā gūtu skaidrību, tad lūdziet 3 apstiprinājumus. Ieklausieties savā iekšējā viedumā un visam pāri- atcerieties to, ka jūsu iekšējā vadība ir labākais padomdevējs un tā nekad netiksiet maldināts.
Viss, kas nāk no dievišķā ir darināts no mīlestības, tas ir pacilājošs, iedvesmojošs un aizvien izplešas. No nedievišķā nāk bailes, limiti, ierobežojumi, negatīvas emocijas un negatīvas domu formas.
Patlaban ikviens esat vajadzīgi vairāk kā jebkad agrāk, jums jāpaliek uz šaurās un taisnās takas. Ceļā atpakaļ uz Vienoto ir daudz noviržu, daudz sānceļu, bet mēs lūdzam jūs palikt patiesiem un iet šauro taisno ceļu. Zinām, ka tas nav viegli un atgādinām jums, jo lielāki pārbaudījumi, jo lielākas dāvanas. Esiet patiesi pret sevi un ieklausieties savā iekšējā viedumā, ar mīlestību integrējiet iemācīto, esiet pacietīgi, saprotoši un piedodiet sev un citiem. Un tad, kad esat gatavi, ejiet atkal uz priekšu, ar lielāku spēku un drosmi, nekad nepadodoties, mīļie. Nepadodieties, neatlaidīgi virzieties uz priekšu mīlestībā un priekā, zinot, ka visums vienmēr jūs atbalsta, tāpat kā mēs no augstākajām pasaulēm. Piesauciet mūs, lai vieglāk un ātrāk varam palīdzēt iziet cauri, lai varam jūs ieskaut beznosacījumu mīlestībā.
Nekad neesat vieni, mīļie. Nekad neesat bijuši vieni. Vienmēr esam bijuši kopā ar jums un tā tas būs arī turpmāk, jo tagad atgriežaties pie varenās un dievišķās Dieva gaismas un mirdzat visā savā spožumā.
Es esmu ar jums katrā tagad momentā jūsu svētās sirds mīlestībā.
Es esmu Sananda.
You may copy and share, with Love and Blessings.  Please copy the message in its entirety, giving credit to Sananda through Rev. Michelle Coutant, and provide a link to: www.transformingradiance.com.
Visit Michelle’s website at:  www.transformingradiance.com
Mana mīlestība un svētība,
Mišele

Sveicināti, Mīļie!

Ceru, ka jums patika vēstījums no Sīriusa kunga. Šajā sakarā esmu saņēmusi vairākus e-pastus, kuros lūgta vēl papildus informācija par svētajām vietām. Lūdzu, meklējiet internetā, tur atradīsiet plašu informāciju. Un, ieklausieties savā iekšējā viedumā, zinot, ka šīs svētvietas palīdzēs jums atgūt pilnu apziņu.

Svētvietas atrodas ap mums, ap mūsu dzīves vietām, tām vajadzīga mūsu gaisma, tās nav atrodamas oficiālos sarakstos. Svētvietas var būt dabīgas zemes vai ūdens formācijas, bet tieši tāpat arī cilvēka radītas vietas. Šīs jaunās svētvietas tagad tiek aktivizētas, jo tajās nav blīvo uzkrāto enerģiju un zemo vibrāciju, ar kurām cilvēce ir piepildījusi visu zemi. Aktivizācija ir daļa no debesbraukšanas procesa. Lūdzu, lietojiet savu iekšējo viedumu un palīdziet tuvumā esošajām svētvietām.

Siriusa vēstījums lasāms: http://transformingradiance.com/cosmicblog/

Lielā mīlestībā,
Mišele

Tulkoja Māra Brante