sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Ilarions 8.-15. maijs/2011

Mīļie!
 
Pēdējā laikā aizvien spožāk un spožāk pār planētu mirdz jūsu skaistās Gaismas. Daudzi jūtaties noguruši un jums nepieciešams lielāks laiks atpūtai, un to mēs arī jums silti iesakām. Gribam teikt, ka jūsu īpašais un pastiprinātais nogurums vai pagurums var nozīmēt arī to, ka fiziskā ķermeņa atpūtas laikā, jūs dodaties uz daudz dimensiju pasaulēm un piedalāties tur dažādās sapulcēs un konsultācijās. Šis ir aizraujošs laiks un patlaban noris ļoti daudzas un dažādas konsultācijas, lai tikai nodrošinātu to, ka viss ir kārtībā un process turpinās.
 
Lai dzīvotu no sirds, ir jāatver sirds čakra; un tas savukārt mēdz radīt vārīgumu un neērtības. Daudzi to neapjaušat, tāpēc ikdienā rodas spriedzes sajūta. Spriedze veidojas no tā, ka ap jūsu sirds čakru vairs nav aizsargājošais lauks un tā izskaidrojamas arī pieaugošās emocionālās reakcijas, kas bieži vien noved jūs līdz pat asarām. Tagad spēcinās jūsu empātiskās* izjūtas, lai ietvertu pilnīgi visus dzīves aspektus, pat tos no kuriem agrāk bijāt norobežojušies.
 
Tā kā palielinās jūsu empātija pret visu notiekošo uz pasaules, tad parādās arī lielāka līdzjūtība, piedošana un žēlastība, un visas šīs īpašības kļūst par jūsu otro dabu. Ar katru dienu intensīvākas kļūst Mīlestības Kosmiskās enerģijas, tās rada un palielina jūsu Gaismas Pīlāru; jums ļoti palīdzēs sekojošs nodoms un lūgums, lai ik dienas jūsu Gaismas Pīlārs vai Stabs izplestos līdz 12 pēdu (3,60 metri) diametram. Pēdējā gada laikā jūs ievērojami esat palielinājuši savu enerģētisko lauku, tāpēc šāds lūgums ir pilnīgi iespējams.
 
Patlaban attīrās un pielāgojas arī jūsu saules pinuma apvidus, tādēļ šī procesa laikā varētu sajust arī dusmas, spriedzi un citas neērtības. Turpinās attīrīšanās, atjaunošanās un šķīstīšanās process, jūs peldaties Gaismā, un jūsu ķermeņi pamazām kļūst mirdzoši. Kad nokļūstat tumsas radītās situācijās, tad pilnīgi noteikti zināt, ka esat Gaisma. Ļoti daudzas lietas mainās lēnām un pamazām, bet citas transformējas pavisam ātri. Tas atkarīgs no cilvēka individuālā ceļa un jau iepriekš paveiktā darba, tāpēc nav noteiktu un vienādu likumu, kā visam būtu jānotiek. Šī katram no jums ir absolūti dažāda un individuāla pieredze, tomēr dažas parādības ir diezgan universālas un visus cilvēkus aptverošas.
 
Turpiniet neatlaidīgu kalpošanu un nodošanos izvēlētajam mērķim, pildiet izvēlētās lomas, un ziniet, ka visu laiku esam kopā ar jums, vairāk pat kā agrāk. Mēs regulāri komunicējamies un mūsu savstarpējā kontaktēšanās kļūst aizvien vieglāka, jo jūs sākat pamanīt mūsu klātbūtni. Turpiniet pulcēties vispasaules meditācijās, lai pievienotu savu Gaismu un Mīlestības enerģijas visam uz planētas un Zemei ar tās visām valstībām. Jūs jau zināt, ka tas šobrīd ir vissvarīgākais.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff  Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 


*empātija- spēja iejusties citas personas emocionālajā stāvoklī, izjust to pašu pārdzīvojumu.

Tulkoja Māra Brante