trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Kīša Krautere: meditācija par Zemes Māti

Labdien!
Vakar vakarā (pēc Latvijas laika) Kīša vadīja 20 minūšu garu meditāciju. Ieraksts atrodams Kīšas mājas lapā
http://www.littlegrandomteher.net/   sadaļā Webcasts. Pavisam nedaudz saīsināts meditācijas tulkojums lasāms pielikumā un tepat zemāk.
ērti iekārtojieties...pieklustiet...nomierinieties...un lasiet meditāciju...

26.marts/2011
Kīša Krautere
 
 
Meditācija par Zemes Māti
(20 minūšu garas filmiņas- Kīšas uzrunas- konspektīvs tulkojums un meditācija)
 
Viss tas, kas šobrīd notiek, notiek planētas Zeme augstākajam labumam.
Sūtiet Zemei un japāņiem labas domas, gaismu, lūgšanas un Mīlestību nevis ciešanu pilnas domas, kādas rodas ieklausoties ziņās teiktajā.
Centieties saglabāt sevī augstākās iespējamās vibrācijas.
Radiācija skārusi ūdeni, pārtiku, augsni, gaisu- viss tas ir saindēts. Ja mēs apvienojam savu enerģiju Mīlestības frekvencēs, tad varam mainīt pasauli, mainīt notiekošo.
Pirms meditācijas, pēc iespējas, paaugstiniet savas vibrācijas, domājot par to, kas dara jūs laimīgus, priecīgus. Paaugstiniet savas vibrācijas pēc iespējas augstāk.
 
Tad kādas pāris minūtes iezemējieties. Iezemējoties- novelciet apavus, novietojiet pēdas uz grīdas.
 
Lai paaugstinātu vibrācijas, ieejiet pateicības izjūtās. Pateicība ir veids (atslēga), kā ieiet augstākajās vibrācijās, kādas vispār eksistē visumā. Izjūtiet pateicību par skaisto planētu Zeme... par visu dzīvi un dzīvo...par cilvēces skaistumu...par mums piešķirtajiem ķermeņiem...par dzīvniekiem...par dabu... Izjūtot pateicību, ceļas vibrācijas.
 
Tagad vizualizējiet Japānā notiekošo. Tas nav viegli- tās ciešanas, kādas tur šobrīd valda (ģimenes ir pazaudējušas savus mīļos, bērni meklē vecākus, vecāki- bērnus, tūkstošiem palikuši bez pajumtes, nav elektrības, aukstumā...)
Māte Zeme šajā reģionā ir ļoti slima. Zeme pati cenšas sevi dziedināt. Bet tie bija cilvēki, kuri novietoja tur, tajā vietā, atomstaciju un nodarīja pāri Zemei. Tagad paaugstiniet sevī Mīlestības vibrācijas. Zeme ir tā būtne, kas nodrošina mūs ar enerģiju, ar dzīvības enerģiju. Redziet planētas dziedināšanu...redziet mātes un tēvus, kuri atkal sastop savus bērnus...tiem atkal ir mājas, pajumte, siltums. Redziet tīrus ūdeņus...koncentrējieties uz pozitīvo.
 
Vizualizēšana ir ļoti spēcīgs un iedarbīgs līdzeklis, tādēļ vizualizējiet veselu Zemi, augsni, ūdeņus, augus, dzīvniekus, cilvēkus. Vizualizējiet Mīlestības enerģiju, tā ieiet ūdeņos...ūdeņi kļūst tīri...dzīvnieki un zivis atkal ir veseli un tīri no radiācijas. Redziet tīru augsni...lauksaimniecībā apstrādājamos laukus, ražu, izaudzēto...Valdība liek iznīcināt lauksaimniecībā izaudzēto, jo tas ir saindēts. Vizualizējiet visu veselu un tīru.
 
Dariet šādi jebkurā brīvā brīdī un laikā.
Bērni satiek vecākus...vīri- sievas...brāļi un māsas sastop savas ģimenes, tiek atrasti drupās izdzīvojušie... sasildās aukstumā salstošie...paēd izsalkušie...cilvēki ir siltās pajumtēs, paēduši...
 
Jums varbūt šķiet, ka esat viens un vienatnē un tādēļ nav lielas jēgas šādiem redzējumiem...ka viens neko nevarat izdarīt... Jā, jūs esat viens, bet mēs visi esam VIENS. Un varam mainīt notiekošo- katrs VIENS. Apvienojoties vienā nodomā- mūsu enerģija kļūst stipra, varena un spēcīga. Jūs neesat tikai viens, tie ir tūkstoši un miljoni, kas lūdz un sūta Mīlestību. Mēs esam tie, kuri mainīs dzīvi uz planētas. Mēs neesam maziņi un niecīgi. Esot Mīlestībā, mēs neesam apstādināmi. Mēs esam radīti no tās pašas enerģijas, no kā rādīti Visumi. Jūs esat dievi un dievietes.
 
Sūtiet Mīlestību Zemei, mēs varam mainīt notiekošo. Caur līdzcietību un Mīlestību, dodiet savu enerģiju Zemei. „Vētra” ir tādēļ, lai aizmazgātu prom visu veco un negatīvo. To, ko mēs cilvēkbūtnes paši esam radījuši- radiāciju, ķīmisko piesārņojumu... Pēc vētras parādās varavīksne...
Zeme cenšas sevi attīrīt, lai būtu un kļūtu par to skaisto būtni, kas tā ir patiesībā. Zeme neiznīcina savus bērnus, viņa tikai cenšas attīrīt to, ko esam izdarījuši mēs- viņas bērni. Dzīve nav tik grūta, esiet un palieciet savā sirdī, atbalstiet viens otru, mīliet viens otru, uzturiet cerību par savu Zemes Māti.
 
Es mīlu jūs. Dziediniet un veiciet šo meditāciju, kad vien varat.
 
Kīša Krautere
 
 
 
(tulkoja un pierakstīja Māra Brante)