ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Ilarions 6.-13.februāris/2011

Mīļie!
 
Šajā laikā jūsu ķermeņos notiek daudzas pārmaiņas un dienas laikā jūs izejat cauri daudzām dīvainām un īpatnējām izjūtām. Mērķis ir viens- lielāka savienība ar jūsu Augstāko Es. Un ļoti bieži jums varētu rasties sajūta, ka jūsu nervi ir pilnīgi sabeigti; jums varētu uznākt īgnuma un aizkaitinājuma periodi, kam nav sakara ar apkārtējā pasaulē notiekošo- drīzāk gan tas ir pieaugošo frekvenču līmeņu simptoms un te ir vajadzīgs tikai laiks.
 
Mēs iesakām turpināt savas ikdienas disciplīnas, ik dienas pastaigājieties svaigā gaisā un kontaktējieties ar Dabu, izdzeriet vismaz 8 glāzes ūdens un praktizējiet dziļās elpošanas vingrinājumus. Tas viss palīdzēs savienoties, noskaņoties un integrēties, kā arī daudz vieglāk un ātrāk ļaus tikt galā ar lielajām pārmaiņām. Šobrīd ļoti svarīgi ir sekot līdzi sev, savai audzināšanai, tādēļ lielu labumu dotu ikdienas ieiešana sevī (introspekcija), meditācija vai apceres un pārdomas. Ja būsiet pret sevi labi un uzmanīgi, tad spēsiet saglabāt un palikt prieka un laimes sajūtās. Atalgojiet sevi ar jaunu grāmatu, ieejiet jūras sāls vannā. Jūs to esat pelnījuši.
 
Uz planētas turpinās jaunu Dvēseļu Atmošanās, pavisam drīz aizvien vairāk cilvēku sāks saprast, kas tie IR un kādas ir tās pārmaiņas, ko tie vēlētos redzēt savā Pasaulē. Pagājuši laiki, kad darbojās uzskats- kāds cits var kaut ko izdarīt jūsu vietā; tagad kļūst pavisam skaidrs, lai notiktu mierpilnas pārmaiņas, ir jāapvienojas, jo spēks ir vienotībā- katrai Dvēselei godājot savu brāli un māsu nevis naidojoties.
 
Pieaugot enerģijām, pieaugs arī impulss risināt iekšējos konfliktus, tie pacelsies virspusē un sagādās pārsteigumu pilnus brīžus; jūs būsiet apstulbuši par to, kas nāk no jums ārā, cik tas ir savādāks un svešādāks nekā paši par sevi esat domājuši. Ļaujiet tam visam iziet jums cauri; tas, kas NEESAT paceļas un atstāj jūsu enerģētisko sistēmu. Neiesaistieties aizejošo enerģiju drāmās, vienkārši vērojiet un nošķirieties. Visu aizejošo aizstājiet ar Kristus Tīro Balto Gaismu un tā jūs sevī ielaidīsiet un iezemēsiet Kristus Es.
 
Esiet pacietīgi pret sevi un citiem, atcerieties- aizejošais neesat jūs un tieši tādos brīžos jūsu būtībā var ienākt vairāk REĀLĀS būtības, lai īstenotu jūsu garīgo likteni. Tāda bija jūsu vēlēšanās pirms inkarnējāties un tagad tas notiek. Mīlestība, līdzjūtība un iejūtība pret sevi un visiem saviem Mīļajiem palīdzēs palikt saliedētā stāvoklī nepārtraukti un nepagurstoši notiekošo daudzo līmeņu pārmaiņās.
 
Lai sasniegtu meistarību, jums jāiziet daudzas mācības un pārbaudījumi un sekmīgi izkuģojot tām cauri, jūs izjutīsiet lielāku piepildījumu un gandarījumu, prieks kļūs par noteicošo jūsu būtības emociju. ĪSTAIS- REĀLAIS jūs ir labā un pozitīvā, laimi un prieku, humoru un jautrību mīloša Būtne, tā ir talantīga un radoša, pacietīga un laipna, līdzjūtīga un līdzcietīga. Ļaujiet parādīties jūsu REĀLAJAM Es, ļaujiet mirdzēt jūsu skaistajai Gaismai, tieši tāpēc arī te atrodaties.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 


Tulkoja Māra Brante