trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Melhisedeks 22.-29.marts/2011

Mīļie!
 
Tagad notiekošais tika pareģots jau daudzus gadsimtus atpakaļ, un patiesība ir tāda, ka Zeme šobrīd pāriet augstākā izpausmes oktāvā un tieši tādēļ ar Viņu un visiem uz Tās, gan zināmajiem, gan jums nezināmajiem, tagad notiek tik daudzas pārmaiņas. Pārmaiņas turpināsies, tās nav apstādināmas; Zemi spēcina un atbalsta jūsu siržu Mīlestība, ko ik dienas tai sūtāt. Jau esam teikuši daudzas reizes- Mīlestība IR vislielākais spēks- ļaujiet tai tagad valdīt.
 
Kopradot jauno realitāti, uzlūkojiet vislielākajā Mīlestībā un līdzcietībā visus savā tuvumā esošos. Ikviens cilvēks šobrīd iziet lielas iekšējas pārmaiņas- vai nu tās ir redzamas vai nē, bet ziniet to, ka pārmaiņas un transformācijas notiek katrā cilvēkā, un tieši tāpēc, ka izvēlējāties atrasties šobrīd priekšgalā, viņu- sekotāju- ceļš ir daudz vieglāks nekā tas, ko gājāt jūs. Tas bija jūsu lielais ieguldījums Augšāmcelšanās sagatavošanā, lai jūsu brāļi un māsas tagad varētu izturēt transformāciju spiedienu.
 
Jau ilgi esat nesuši un vēl tagad nesat sevī Dieva bezgalīgo Gaismu un patlaban tā staro un apmirdz jūsu pasauli lielos un varenos koncentriskos apļos. Jūsu Gaisma veicina šķēršļu izkliedēšanu ikkatrā dzīves jomā, ienesot svētlaimi un labestību tur, kur agrāk tās nebija. Patiesi, šis ir visbrīnumainākais laiks, lai atrastos uz planētas inkarnācijā, šobrīd pieejams varens pieredzes apjoms un diapazons, tas ir pārbagāts ar visvisādām iespējām. Viss kļūst pamazām zināms, jo cilvēce pēkšņi visu „zina”, un vēl turpinās uzzinās visas agrāk slēptās patiesības; cilvēki redzēs cauri ilūzijai, kurā darbojušies lielākajā savu dzīvju laikā, tas viss atkritīs un tālākās pārmaiņas noritēs viegli un gludi.
 
Mīliet viens otru, cieniet un godājiet, visi esat izvēlējušies te atrasties, lai ierosinātu lielās pārmaiņas un tas nu tagad kļūst redzams. Jums tikai ar vajadzīgo izvērtējumu jāklausās ziņu mēdijos, lai redzētu, ka cilvēkus vairs nevarēs apmuļķot un likt tiem akli noticēt. Viss, kas tiek teikts, tiek tūlīt pat arī apstrīdēts un pārbaudīts, pat reportieri atļaujas uzdot tādus jautājumus, kādus nekad agrāk neatļāvās uzdot. Viss ir labi un tieši tā notiek mierīgas pārmaiņas. Tie, kuri valdīja agrāk, un aiz slēgtām durvīm pieņēma lēmumus, izdarot izvēles masu vietā, tiem tagad ir īpaši grūti turpināt savu darbību, jo viss tiek pētīts, pacelts Gaismā un kļūst visiem apskatāms un pieejams.
 
Pat tie, kuri vergo no deviņiem līdz pieciem pēcpusdienā, pat tie ik dienas atrod laiku padomāt par notiekošo visā pasaulē un pieņem lēmumus iet citu ceļu un rīkoties savādāk. Te ir runa par prātu un uztveri un šīs abas lietas patlaban mainās rekordlielā ātrumā, tieši tā notiek Atmoda, par kuru tik ilgu laiku jau runājam. Un tā pieaug apziņa visā kopējā apziņas laukā un dzīve mainās ar katru brīdi.
 
Tuvākajā laikā pieredzēsiet jauno tehnoloģiju eksploziju, kas nāks kā jauni risinājumi vecajām dilemmām, šie risinājumi tiek doti no agrāk bloķētām un nepieejamām perspektīvām. Būsiet pārsteigti par to, kas atklājas, par to, kas notiek un tiek darīs, lai tikai padarītu vieglāku jūsu ikdienu. Šādi jaunie brīnumi parādās vienlaikus ar veco struktūru un veco biznesa modeļu sabrukšanu, viss tiek reformēts jaunā un labākā sistēmā. Paplašināšanās nāk pēc šķietamas saraušanās, jo kad kaut kas atkrīt, tas tiek ātri aizstāts ar kaut ko labāku. Tāds ir Visuma Likums un tas tagad darbojas uz jūsu planētas un jūsos. Esiet vērīgi un apķērīgi, mīļie, un turpiniet!
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 
Tulkoja Māra Brante