ceturtdiena, 2011. gada 26. maijs

Melhisedeks 19.-26.aprīlis/2011

Mīļie!
 
Nākotne var būt vai nu visa labā un gribētā manifestācija vai arī tas var būt visīstākais pārbaužu laiks. Tas atkarīgs no tā- par ko domājat un, kur kavējas jūsu domas un uzmanība, to sev arī piesaistīsit. Jūsu ticība visām labajām lietām iet cauri visam, ja vien redzat labo savā priekšā. Tur, kur jau ir kaut kas, tur būs arī vēl kaut kas, un katra situācija un notikums nozīmē tikai to, ka atveras brīnumainu iespēju durvis.
 
Šobrīd vissvarīgākā ir ticība un sevis audzināšana jeb pilnveidošana; ja sekosiet savas intuīcijas čukstiem, tad tie sniegs daudz negaidītas un apbrīnojamas svētības. Ja sekosit savai sirdij, nevis loģikai, tad tiksiet nogādāti varenu potenciālu vietās- par kādām agrāk pat nezinājāt un neticējāt, ka turp varētu reiz nokļūt. Jūs šobrīd pārņem vēlme atbrīvoties no iepriekšējiem standartiem un uzskatiem, jūs vēlaties atrasties un būt tajā kas jau ir vai šķiet atveras jūsu priekšā, un tā sākat uzkrāt milzīgu garīgo sapratņu un iekšējo redzējumu apjomu.
 
Paļaušanās sniedz dziļu atbrīvošanos, kā arī visa tā, kas jūs ilglaicīgi apgrūtinājis, atlaišanu. Tas nozīmē- pilnīgi atlaist visas bailes un šaubas, kas paceļas no iekšienes dziļumiem un pat vēlēties ar tām sastapties, atsakoties no tā, kas iepriekš šķita neiespējams. Tā kā pamazām atkrīt jūsu pieķeršanās lietām, cilvēkiem un notikumiem, tad dzīve piepildās ar mīlošu plūsmu un labvēlīgām sinhronitātēm, kas „atnāk” pie jums bez pūlēm vai stresa. Ja mācaties ik dienu dzīvot šādā veidā, tas ļauj jūsu iedzimtajam Garam „ienest” ikdienā augstāko labumu un svētību. Viss tas, kam reiz pretojāties, sāk mainīties un pārvēršas lielos brīnumos un svētībā.
 
Ļaujoties Gara vadībai un vēlme pakļauties, sakot „ne mana, bet Tava griba, lai notiek ar mani un caur mani” var izklausīties vienkārši un tā tas ir; bet aiz tā „stāv” princips, kas ļauj lielākam spēkam un lielākai Gaismai atrasties, būt un darboties jūsu iekšienē un cauri jums bez pretestības tam labajam, ko Gars vēlas priekš jums. Ikviens esat pelnījuši priekpilnu, atalgojošu, veiksmīgu un laimīgu dzīvi, vajag tikai- ļaut iet- un ļaut Dievam. Meklējiet zīmes tam, ka Gars strādā ar jums; vienmēr tiek dotas zīmes. Jums teiks priekšā, kur jābūt kādā noteiktā laikā vai arī saņemsiet vairākkārtīgu kādu vārdu atkārtošanu no dažādiem cilvēkiem pēc kārtas vai, iespējams, atrodoties internetā, pēkšņi būsiet tajā mājas lapā, kurā atrodat atbildi meklētajam.
 
Strādājiet ar šīm labajām un mīlošajām enerģijām, jo tās maigi un liegi virzīs jūs augstāka un lielāka labuma virzienā. Viss labais jūsu dzīvē plauks un zels un viss, kas kavējis izbālēs kā nekad nebijis. Ticība un uzticēšanās prasa ticību par to, ka Radītājs vēlas dot jums visas Radītāja Valstības bagātības un prieks, laime un piepildījums ir jūsu Dievišķās tiesības. Ticiet, mīļie, labi dzīvotas dzīves labestībā, ticiet godam un augstākajai integritātei, jo tad tā arī notiks un tas viss tiks manifestēts.
 
Mēs jums atkal atgādinām, ka jūsu domas ir spēkpilnas un rūpīgi kultivējot pozitīvas emocijas un domājot par to, ka vēlaties iegūt vislabvēlīgāko un augstāko iespējamo iznākumu, tad sāksiet pieredzēt to piepildīšanos. Vērojiet tās savas domas, kas regulāri atkārtojas un centieties tās izanalizēt un pierakstīt, tad arī sāksiet ievērot jaunu lietu parādīšanos. Kļūstiet par vērīgu vērotāju visos savas dzīves aspektos un praktizējiet pacietību, tā jūs ļoti daudz iemācīsieties paši par sevi, kas savukārt sniegs papildus spēcinājumu tālākajam ceļam.
 
Esiet ļoti labi pret sevi un saviem mīļajiem. Praktizējiet Zelta Likumu* līdz tas kļūst par jūsu otro dabu, jo tas ir Visuma Likums- ko dodat, to saņemat. Un vēl- nekad, nekad nepadodieties vai neļaujiet sev zaudēt drosmi, lai neieietu lejupslīdošajā spirālē; jums vienmēr jāatceras, ka izaicinājumu brīžos varat ļauties apceru periodam vai pat labam un kārtīgam miegam, šie miera brīži nesīs citādāku un bieži vien pat daudz paceļošāku nākotni. Lūdziet eņģeļiem un saviem pavadoņiem sniegt vajadzīgos redzējumus un lūdziet tiem pat pacelt jūsu garu, kad jūtaties noguruši vai sanīkuši. Palīdzība jums jau tagad atrodas visapkārt un katrs lūgums tiek ļoti labprātīgi izpildīts.
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 

*nedari otram to, ko negribi, lai dara tev.(vai arī- dari otram to, ko gribi, lai dara tev).
Tulkoja Māra Brante