sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Ilarions 24.aprīlis-1.maijs/2011

Mīļie!
 
Tā kā šobrīd notiek ļoti intensīvu enerģiju plūsma, jūs pieredzēsiet daudzas daudz-dimensiju spēles, kas šķiet notiekam vienlaicīgi ar jūsu normālajām ikdienas aktivitātēm. Pēkšņi pamanīsiet, ka esat bijuši kaut kur ‘prom’ un tikai tagad atgriežaties atpakaļ. Tā ir pazīme tam, ka pārstrādājat augstākas enerģijas un vairojat šo enerģiju savienošanos ar jūsu fizisko trauku. Šajos laikos ļoti svarīgi ir saglabāt līdzsvaru, bet pats svarīgākais jūsu uzdevums- ir koncentrēties uz savienošanos ar Zemes Debesbraukšanas laika līniju. Jo vairāk cilvēku ik dienas savienosies ar Debesbraukšanas laika līniju, jo stiprākas enerģijas ienāks katra cilvēka realitātē; un jūsu apvienotās enerģijas rada telpu un iespējas pamosties lielākam Dvēseļu skaitam un meklēt Gaismu.
 
Jūsu visi esat augstāko Kosmisko enerģiju izstarojuma kanāli, tās iziet cauri jūsu fiziskajam ķermenim un ieiet Zemes kristāliskajā kodolā. Starp jums un Zemi pastāv sinerģiska plūsma un Māte Zeme/Gaija dziļi novērtē jūsu pūles Jaunās Zemes realitātes piesaukšanā un tuvināšanā. Esiet mierīgi, mīloši, priecīgi un harmoniski, šīs ir vissvarīgākās lietas, kas jāturpina iezemēt Zemē. Ik dienas lasiet afirmācijas, dekrētus, piesaukumus, pavēles un lūdziet pāriet augstākas apziņas dimensijās, lūdziet vairoties Gaismai. Tas ir pats svarīgākais darbs.
 
Turpinās savienošanās ar jūsu Augstāko Es, tā ir ļoti veiksmīga. Ļoti svarīgi ir saglabāt fokusu uz sava Augstākā Es un Varenās ES ESMU Klātbūtnes tuvināšanu. Lūdziet, lai jūsu ķermenis būtu gatavs saņemt lielāku Kristus Mīlestības devu, kad šīs enerģijas spirālveidīgi plūst uz Zemi. Atveriet sevi šādai pieredzei un izjūtiet visa vienotības prieku, integrāciju un labklājību. Kad iespējams, tad skaļā balsī sarunājieties ar savu Augstāko Es; katru dienu centieties attīstīt šo komunikāciju aizvien Augstākos līmeņos, jo tieši tāpat kā ar visu citu, jums ir jākultivē un jātrenē savs prāts un ķermeņa elementālis, lai tie izpildītu jūsu pavēles.
 
Mēs lūdzam šajā nedēļā 9x ik dienas lasīt „Lielo Invokāciju”. Tas atvieglos un paātrinās jauno enerģiju iezemēšanu. Ziniet, ka jūsu pūles tiek tūkstoškārt vairotas un mēs, no Augstākajām realitātēm, pievienojamies jums, eņģeļi dzied un tā tiek veicināta savienošanās ar Galaktisko Centru. Izbaudiet un pieredziet šo pārmaiņu laika svētību un turpiniet sevis tīrīšanu un transmutēšanu. Viss ir Dievišķā Kārtībā, mīļie, Lielais Darbs turpinās.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 
Tulkoja Māra Brante

Lielā invokācija

No Gaismas Avota, kas Dieva Prātā
Gaisma plūst cilvēku prātos.
Nāk Gaisma uz Zemi.

No Mīlestības Avota, kas Dieva Sirdī
Mīlestība plūst cilvēku sirdīs.
Atgriežas Kristus uz Zemes.

No centra, kur Dieva Griba zināma,
Mērķis virza mazās cilvēku gribas-
Tas mērķis, ko Meistari zina un kam kalpo.

No centra, kuru par cilvēci saucam,
Īstenojas Mīlestības un Gaismas plāns,
Un slēgtas ir durvis uz ļauno.

Gaisma un Mīlestība un Spēks
Atjauno Plānu uz Zemes.