svētdiena, 2011. gada 22. maijs

Ilarions 6.-13.marts/2011

Mīļie!
 
Tuvāko nedēļu laikā palielināsies Kosmisko enerģiju plūsma, kas griežoties un vērpjoties, cauri Zemes atmosfērai ienāks un uzsūksies cilvēces auras laukos; ik pa brīdim dodot atelpu, lai cilvēki spētu pielāgoties jaunajām un augstajām frekvencēm. Enerģiju lejupielādes ārēji izpaudīsies kā pārmaiņas uztverē, attieksmē pret lietām un domāšanā, ļoti daudzi ierobežojoši un novecojuši uzskati vienkārši atmirs un pazudīs it kā nekad nebūtu vispār bijuši. Ieejot augstākā vibrāciju ātrumā, sāksies pārmaiņas cilvēces savstarpējās attiecībās, tuvinoties harmonijai un sadarbībai.
 
Laika ziņu diktoriem aizvien grūtāk būs paredzēt nākamās dienas laikapstākļus, jo arī elementāļu pasaulei vajadzīgs laiks, lai pielāgotos jaunajiem Gaismas viļņiem. Viss atrodas plūsmā, tikai viena lieta ir konstanta- pārmaiņas. Ļoti svarīgi ir visu laiku būt un atrasties savā sirdī, praktizēt laipnību un lielu pacietību, jo cilvēki izjutīs aizkaitinājumu, nervu sistēmas nestabilitāti- tieši tā uz jauno enerģiju ienākšanu var reaģēt fiziskais ķermenis. Atcerieties, ka pārmaiņas skar itin visus, visi esat ieguvēji, visi tiekat virzīti pareizajā ceļā, un tos, kurus šīs izmaiņas skar īpaši sāpīgi- tiem lielākoties nav sapratnes par notiekošo.
 
Labākais palīdzības veids ir konstanti un neatlaidīgi palikt augstās frekvencēs, saglabāt mieru un līdzsvaru domās, vārdos, rīcībā un darbos; šobrīd vienkāršs smaids spēj uzlabot noskaņojumu un pacelt jebkuru cilvēku. Jūs esat Gaismas Vēstneši, visā jaunā Veidotāji, jaunā uzvedības modeļa radītāji, tāpēc ir ļoti svarīgi saglabāt mieru, vienlaikus atceroties, ka arī paši atrodaties attīrīšanās procesā. Atpūtieties pēc iespējas vairāk, dzeriet tīru ūdeni, lai jūsu ķermenis būtu pietiekoši hidratēts.
 
Ik dienas uzturiet sevī nodomu būt par Kristus augstāko iespējamo apziņu uz planētas Zeme, ik dienas apstipriniet savu neatkarību, tā sev atgādinot par to, kas esat patiesībā, šāda rīcība pacels cilvēces frekvences un apziņu uz Augšāmcelšanās līmeņiem. Tāds ir pašreizējā brīža uzdevums un ar katru dienu jūs kļūstat aizvien lielāki lietpratēji šajā jomā, tomēr ir kāds darbības lauks, kurā vēl jāpilnveidojas- mācieties un praktizējiet aizsargāt un pārklāt savu enerģētisko lauku, neielaižot sevī citu domas un enerģiju svārstības. Katru rītu lūdziet saviem Pavadoņiem un Eņģeļiem aizsargāt jūsu enerģētisko lauku un neielaist tajā svešas enerģijas. Ļoti bieži jūs ciešat tāpēc, ka pašiem nezinot, esat paņēmuši (savākuši) kāda cita raizes, rūpes un uzskatus, tā jūs kavējat savu attīstību un neļaujat ienākt jūsu dzīvēs priekam, mieram, laimei un vieglumam- ko tik ļoti vēlaties un piesaucat.
 
Mieriniet sevi- laika gaitā, turpinot darbu frekvenču paaugstināšanā, jūs sasniegsit Būtības stāvokli, kurā jūsu enerģiju laukā neielauzīsies citi, apzināti vai neapzināti. Tas pienāks tad, kad pilnībā apjautīsit sevī Dievišķo Cilvēku. Ziniet, ka vienmēr esam kopā ar jums un gaidām jūsu lūgumus. Jūsu Gaismas Ģimene mīl jūs bezgalīgi.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 


Tulkoja Māra Brante