svētdiena, 2011. gada 22. maijs

Melhisedeks 15.-22.marts/2011

Mīļie!
 
Visas pasaules Gaismasdarbinieki, šobrīd jūsu pasaulei vajadzīga palīdzība, jo tā cenšas tikt galā ar dabas nelaimēm, kodolreaktoru radiāciju, izkausētajiem koncerniem, cilvēces satraukumiem un piesauc atbrīvošanu no tirānijas. Lai kurp skatītos, redzat pārmaiņas un tās vēl joprojām turpināsies, jo turpināsies arī tīrīšanās. Mēs nevaram vien beigt uzsvērt to, ka jums jāsaglabā iekšējs miers un rāmums, šajā laikā jums jābūt miera ostām un Gaismas Pīlāriem. Mēs bieži atkārtojam šīs vienkāršās, bet spēcīgās patiesības, lai virzītu uz priekšu jūsu apziņu, jo, lai cik vienkārši tas šķiet- izstarot Gaismu un Mīlestību apkārtējiem-, tas ir unikālākais un visspēcīgākais kalpojums, kādu vien varat sniegt.
 
Šķietams haoss aptvēris visu planētu, atspoguļojot to haosu, kas atrodas katras iemiesotās dvēseles visdziļākajās daļās. Katrā cilvēkā slēpjas vēl ļoti daudz notušētu, apspiestu un noslēptu lietu, bet tās tagad paceļas virspusē, lai būtu godīgi saskatāmas, transmutētas un piedotas un mēs atkārtojam, neaizmirstiet piedot sev arī paši. Ļoti bieži pašiem to nemanot pārliekat uz saviem pleciem citu nastas, un tāpēc jums šķiet, ka jūsu liktenis ir nebeidzamu pagātnes dzīvju nedarbu atmaksa. Ne vienmēr tā ir taisnība, tādēļ ik dienas kādu brīdi veltiet piedošanai sev un citiem, tad spēsiet savu lauku saglabāt tīru un mirdzošu.
 
Kā nekad agrāk sekojiet savai iekšējai vadībai un sirds teiktajam. Teiktais nāk no augstākās vadības, kur ir zināmas visas iespējamības un iespējas; ieklausoties šajā mazajā iekšējā balstiņā, jūs paliksiet stabili iezemēti un centrēti uz Ceļa, kuru iet izvēlējāties jau tik sen atpakaļ. Vizualizējiet sevi visu laiku aptvertu Kristus Tīrajā Baltajā Gaismā- šī Gaisma izstaro no jūsu fiziskās sirds un spīd cauri ēteriskajam dubultniekam, kas apņem jūsu fizisko ķermeni. Šāda prakse ātrāk un vieglāk iezemēs Gaismas Ķermeni un palīdzēs aklimatizēt fiziskajai pasaulei jūsu Augstāko Es apziņu.
 
Pārmaiņu Rats patlaban griežas ļoti ātri, bet tā kā jūs stāvat šī rata centrā, tad vērojat notikumus ar zināmu nepieķeršanos, un tāpēc jums ir vieglāk saglabāt līdzsvara sajūtu un balansu, neskatoties uz apkārt notiekošo. Palieciet centrēti, atceroties, kas patiesībā esat, kāpēc te esat, un ļaujiet ciklu noslēgumu un sākumu pārdzīvojumiem slīdēt jums pāri, neienākot jūsu dzīvēs un neiemūžinoties ar savu emocionālo smagumu, kas aizvien no jauna turpinās jūs ieslēgt un pieslēgt šiem notikumiem, jo tie atgriežas kopā ar Mēness fāžu ietekmi. Neatbrīvotie un neatrisinātie emocionālie pārdzīvojumi atkal no jauna pie jums atgriežas kaut kad pa vidu starp Jaunu Mēnesi un Pilnmēnesi. Pavērojiet, mīļie, šos ciklus, jo, kad reiz zināsiet par tiem, tad būsiet spējīgi tos pārvarēt un atbrīvot.
 
Iepazīstiet šos periodiskos ciklus un dzīves notikumus, te slēpjas noslēpums sevis pilnveidošanā par dzīves Meistaru. Citās dzīvēs un citos apstākļos jau esat to darījuši un jums ir lieliska pieredze. Esiet mierā un pazemībā, esiet sirds mīlestībā.
 
Un tā tas ir!
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante