trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Metjū Vards 25.marts/2011

1.Te Metjū ar mīlošiem sveicieniem no šīs stacijas dvēselēm, lai runātu par divām īpaši svarīgām jūsu pasaules situācijām. Jūsu personīgie novērojumi un mediju ziņojumi šobrīd ir ļoti ierobežoti, tādēļ vēlamies jums paskaidrot to, kas patiesībā notiek. Viss notiek paātrinātā režīmā, pārmaiņas ir ātras un nopietnas, viss, kas šobrīd ir miglā tīts- atklāsies un aizvedīs līdz patiesībai un reformu ieviešanai.
2. Ja runājam par ilgi slēptām lietām, kas nu sāk atklāties. Pavisam nesen vēl daudzi Zemes iedzīvotāji pat nespētu iedomāties, ka zinātnieki ir radījuši tādas ierīces, kas spēj radīt iznīcinošas un briesmīgas zemestrīces, nopietnas vētras un plūdus. Tagad jūsu internets ir pārpildīts ar šo informāciju- par cilvēku radītām tehnoloģijām, par to, ko šīs tehnoloģijas var un ir izraisījušas; kaut arī sabiedrība lielos vilcienos pagaidām vēl nezina par šādām tehnoloģijām, pavisam drīz tā uzzinās.
3. Parunāsim vispirms par Japānu. Mēs zinām, ka daļa gaismasdarbinieku domā, ka mūsu ārpus planētas brāļiem un māsām ir jāiesaistās un jāpārņem kontrole pār radiācijas noplūdi, kas var izraisīt milzīga apmēra vides postījumus. Mūsu iepriekšējā vēstījumā stāstījām par to, ka mūsu visuma ģimene maksimāli iespējami samazina radiācijas līmeni, un citos ziņojumos esam teikuši, ka mūsu apkalpes nevar masveidā nolaisties līdz brīdim, kamēr tas nebūs droši kā jums tā arī viņiem, pagaidām vēl nē. Tomēr tiek darīts tas, kas šobrīd ir iespējams.
4. Atsaucoties uz ļoti daudzu cilvēku lūgumiem, mana māte ir kontaktējusies ar mani un smēlusi informāciju arī citos avotos, tādēļ es lūdzu viņai pastāstīt uzzināto. _____________________________
5. [Sjūzī: šis ir 18.marta citāts no kāda e-pasta, kas adresēts Hannah Beaconfield, kas saņem vēstījumus no Plejādiešu Gaismas.]
Pirms 3 dienām man piezvanīja Džens, japāņu tulkotājs, sakot paldies par Metjū vēstījumiem un lūdza, vai varot tam sniegt vēl kādu aktuālāku informāciju. Metjū man teica, ka „tie” ir dzirdējuši par dažu citu planētu kuģu gatavošanos nolaisties avārijas vietā, lai samazinātu radiācijas izraisītās sekas un nodarījumus, bet informācija nav apstiprināta. Nākamā diena bija ļoti aizņemta un tikai vakarā es varēju vērsties pie Dieva un pajautāt, vai viņš zina, ko Metjū man teicis. Dievs teica jā un apstiprināja to. Neliels kuģis bija nosēdies aptuveni jūdzi no kodolreaktora un tā apkalpe, lietojot savas tehnoloģijas pieslēdzās daudz intensīvākām tehnoloģijām kuģos, kas atrodas gaisā; neviens kodolstacijā nav zinājis par apkalpi, kas nolaidusies uz zemes.
 
Es pastāstīju par to Dženam un šorīt Džens man atrakstīja atbildi: kaut kādā dīvainā un brīnumainā kārtā radiācijas izplūde ir samazinājusies, un tā pašreiz atrodas zem kritiskā līmeņa. Es saprotu, ka tas ir citplanētiešu roku darbs. Arī dažos video redzami mazi NLO, kas riņķo ap staciju.
 
 
6. [Te seko neliela daļa no manas sarakstes ar Džīnu Hadoni, kura publicē EarthRainbowNetwork].
 
Džīna, domāju, ka tevi interesēs šis video un Hatona atbilde Dženam, Džens atsūtīja saiti uz šo video. Džens ar ģimeni devās uz Okinawa, lai izveidotu organizāciju, kas nodrošinātu japāņus ar izmitināšanu, patlaban tie atrodas Havaju salās.
 „Te Hatons. Nezaudējiet cerības par savu dzimteni! Pašlaik notiek augstāko līmeņu visuma padomes pārrunas un diskusijas, par to kā demontēt režģa sistēmu, kas varētu radīt kādus blakus efektus mūsu dažādo tehnoloģiju dēļ. Nav runa par to vai, bet gan- kā aizsargāt no vēl lielākas planētas destrukcijas ar šiem ļaunajiem līdzekļiem.”
Hatons atbildēja, ka nav noteikta laika robeža, bet mēs to zināsim, jo nākotnes zemestrīces vai izvirdumi būs retāki un maigāki- lielākā tiesa Zemes negativitātes jau ir atbrīvota. Viņš teica, ka šī konkrētā HAARP pielietojuma paradokss ir sekojošs- tas bija paredzēts radīt masveida negatīvās izpausmes, bet rezultātā ir paveicis daudz vairāk nekā pats radījis.
 
 
7.[Te citāts no manas vēstules kādam draugam, kurš vaicāja, vai es zinot ko vairāk par citplanētiešu palīdzību.]
 
Hatons tikko man pastāstīja, ka ilumināti zina par visuma ģimeņu iejaukšanos, jo nav īstenojusies un notikusi paredzētā apjoma destrukcija. Iespējams, ka tie jau to nojauta, bet tas bija neapgāžams fakts- viesuļvētra okeānā samazinājās, tad pagriezās un devās ziemeļu virzienā nevis vērsās uz ASV pusi, un tas nepavisam nebija saskaņā ar iluminātu plānu.
 
Viņš teica, ka zemestrīces izraisošās un ar laikapstākļiem manipulējošās tehnoloģijas ir izstrādātas un pilnveidotas daudzu gadu garumā un šobrīd darbojas ļoti izsmalcināti. Lielākā vētru daļa tiek radītas tieši tādā veidā- vētras rada kāda viena sistēma, bet tricinājumus- cita, bet pateicoties citplanētiešu interferencei, iluminātu zinātnieki sākuši lietot abu tehnoloģiju kombinācijas nodrošinājumam, ja nu viena sistēma iziet no ierindas un nestrādā tā kā tie vēlas, kā arī, lai sarežģītu citplanētiešu tūlītēju tehnoloģisko iejaukšanos.
 
Hatons teica, ka Japānā, kāda no HAARP tiek lietota savienojumā ar Teslas izgudrojumiem un atklājumiem un spēj radīt destruktīvu darbību gan no Zemes virsmas augšas, gan apakšas. Pat ar citplanētiešu attīstītajām tehnoloģijām, neesot viegli neitralizēt iluminātu iekārtas, neiesaistot ievērojamus spēka un komunikācijas resursus. Tieši tāpēc pārrunas notiek visuma padomes visaugstākajā līmenī, lai nodrošinātu šo pārrunu virzību vislabākajā gultnē.
 
                                      ______________________
 
Paldies, Māt.
 
8. Augi, ūdens un gaiss, kas atrodas stacijas tuvumā, patiešām ir saindēti un nedroši, citur valstī vērojams zemāks piesārņojuma līmenis. Rādītāji būtu vēl daudz augstāki, ja nebūtu palīdzējušas visuma ģimenes, kas ievērojami ir samazinājušas no stacijas izplūstošo radioaktivitāti.
9. Mēs augsti novērtējam japāņu strādnieku drosmi, kuru pārlieku ilgā atrašanās radiācijas zonā var izraisīt nāvi vai nopietnas slimības. Tos, kuri pāries nirvānā, sagaidīs ar Bravo! sveicieniem un tie saņems visu iespējamo un vajadzīgo aprūpi, viņu drošsirdība tiks atzīta un viņu dvēseles veiks krietnu lēcienu savā attīstībā. Mazāk skarto stacijas darbinieku ķermeņi, ja to dvēseļu līgumi paredz vēl daudzus dzīves gadus, tad viņi var izdziedināties, jo Zeme turpina savu Augšāmcelšanos uz augstākiem līmeņiem, kur neeksistē slimības.
10. Iepriekšējā vēstījumā teicām, ka visas personas, kuras gāja bojā zemestrīcē un cunami, saņēma katram atbilstošu un vajadzīgo aprūpi. Tas varbūt var mierināt palicējus uz Zemes, ja tie zinās, ka viņu mīļoto dvēseles ir priecīgas savā gara dzīvē un izstaro gaismu, lai paceltu savas zemes iedzīvotāju noskaņojumu.
11. Visuma ģimeņu palīdzība visā, kas attiecas uz kodolsituāciju, nevar būt bezgalīga, jo tā nav viņu pasaule, bet gan jūsējā, jums pašiem stingri un noteikti jārīkojas, lai samazinātu kodolenerģiju kā pamata enerģijas formu. Visā pasaulē jāpieprasa atcelt jaunu reaktoru būvniecību, pārtraucot celt jau iesāktās stacijas, jo tas ir riskanti jau no paša sākuma, bet ienesīgi tiem dažiem, kuru alkatība pārsniedz jebkādas drošības intereses.
12. Kad apkalpes lielā skaitā varēs nolaisties, tās atvedīs arī jaunas tehnoloģijas, lai dematerializētu visus kodolatkritumus un samazinātu radioaktīvo gaisa, ūdens un augsnes piesārņojumu, citu planētu brāļi un māsas strādās kopā ar jums, lai attīrītu un atjaunotu jūsu planētu.
13. Otra ļoti aktuāla situācija uz jūsu planētas ir saistīta ar arābu pasauli. Tas, kas izskatās pēc brīvības viļņa, patiesībā ir ilgi un despotiski apspiestu cilvēku reakcija un atbilde uz visapkārt pieaugošo gaismu, un izpaužas kā pārmaiņas, kas palielina iedzīvotāju vēlmi turēt varu savās rokās. Un atkal, tā ir paātrinājuma daļa, kas ietekmē pilnīgi visu visumā, un tādas reakcijas un tendences vēl tikai turpināsies. Pirms cilvēki visās valstīs kļūs brīvi vēl būs asins izliešanas, bet triumfa brīdis pienāks!
14. Mēs zinām par konfliktējošajiem uzskatiem, kas saistīti ar ASV militāro spēku koalīciju Lībijā. Mēs redzam varenu U veida apgriezienu attiecībās ar tautu līderiem, kas iesaistās citas zemes notikumos: pirmo reizi jūsu vēsturē, iejaukšanās nav tikai tīros savtīgos nolūkos, bet gan cēlos- palīdzēt tautai, kas cīnās par savu brīvību. Ja nebūtu šīs palīdzības, tad daudzus lībiešus jau būtu noslepkavojis viņu pašu diktators, kura sirdsapziņa, kopā ar mentālajām spējām, ir zudusi jau sen atpakaļ.
15. Diktatoru valdīšanas laiks ir pagājis un tieši tāpat arī to laiks, kuri darbojas savtīgos nolūkos. Beigusies Zemes resursu izmantošana, nedomājot par vides destrukciju, tāpat arī dienas, kad pasaules bagātības piederēja tikai dažiem cilvēkiem.
16. Diemžēl būs vēl daudz baumu, dramatisku pareģojumu par zemes, jūru un polu pārmaiņām. Jā, tikai neveltiet ne mazāko enerģijas devu jebkāda veida baiļu propagandai! Palieciet stingri un nelokāmi gaismā, zinot, ka neskaitāmas dvēseles, kas atrodas gan ķermeņos, gan garā ir kopā ar jums, paātrinot jūsu ceļu pretim Zemes Zelta Laikmetam.        
                                                ____________________
MĪLESTĪBA un MIERS
Sjūzena Varda


Tulkoja Māra Brante