trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Melhisedeks 12.-19.aprīlis/2011

Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Šobrīd atrodaties dziļās transformācijās un atmetat visu to, kas nav savienojams ar jūsu augstāko aspektu, kuru vēlaties ielaist un iezemēt savā fiziskajā būtībā. Tas var būt vai nu garlaicīgs un dažādu izaicinājumu piepildīts process VAI arī visskaistākais apgaismības un sevis apzināšanās un spēcināšanas process, kādu vien iespējams pieredzēt uz Zemes, ja vien nerunājam par tiem, kuri jau agrākos gadsimtos bija sapratuši šo procesu, izgājuši tam cauri un jau tad pārvarējuši visus kārdinājumus, kādi piemeklē Dvēseles atrodoties fiziskajā ķermenī. Kā vienmēr, izvēle jūsu rokās- kādā veidā uzņemt notiekošās pārmaiņas. Atcerieties, mīļie, prāts var gan radīt, gan iznīcināt; ja ielaižat sevī domas, kas neatbilst augstākajam redzējumam, tad tās iesakņojas un saindējas.
 
Vairākums cilvēku, kuri lasa šo vēstījumu, ļoti nosvērti un mērķtiecīgi vēlas kļūt par Dzīves Meistariem Zemes plānā un tieši to arī piedāvā tagadējais pārbaužu pilnais laiks. Šajā dzīves plānā jūs esat mācījušies un pārbaudījuši savu raksturu, ikviens nācāt ar īpašu nolūku apgūt kādas mācības, lai virzītos tālāk savā evolucionārajā ceļojumā. Tagad, atmostoties savai varenajai Esamībai, jūsu neierobežotajam un absolūti mīlošajam Dievišķajam Es, ir vislielākās un brīnumainākās iespējas uzplaukt paplašinātā apziņā. Jūs visi esat Dievišķie alķīmiķi, veidojat savu formulu, pievienojot šur tur pa kādam pilienam, lai atkal no jauna atklātu, ka tieši jūs pats esat Radītājs cilvēka formā, kurš manifestējas caur jums.
 
Aizvien vairāk pielāgojoties apkārt virpuļojošajām enerģijām, jūs mācāties apzināti virzīt šīs enerģijas uz kādu īpašu mērķi, kā, piemēram, uz savu personīgo garīgo izaugsmi un pacelt savu fizisko, mentālo, emocionālo un garīgo ķermeni uz Debesbraukšanas* līmeņiem, uz augstākajām Dzīves līmeņu dimensijām. Katra uzmanības lokā nonākusī un praktizētā disciplīna satur programmu, kas paaugstina jūsu frekvenču līmeni uz augstāku un augstāku pakāpi. Nosaukšu dažas pavisam vienkāršas prakses- dziļās elpošanas cikli, skaitot līdz 7 lēna ieelpa un skaitot līdz 7 lēna izelpa, neaizturot elpu starp ieelpu vai izelpu; šāda elpošanas tehnika attīra enerģiju laukus un piepilda jūs ar lielāku Gaismas vai prānisko spēku. To var darīt un spēj paveikt jebkurš cilvēks. Vienīgais noslēpums- darīt to katru dienu un neizlaižot.
 
Jūs varat sev palīdzēt paši atbrīvoties no visa tā, kas traucē savienoties ar jūsu Kristu Es. Mēs esam par to runājuši jau iepriekšējos vēstījumos. Tās visas ir vienkāršas lietas, ko var un spēj izdarīt ikviens. Ejiet garās pastaigās, lieliem „malkiem” tveriet svaigo un tīro gaisu, atrodiet lietas par ko pasmieties, izbaudiet un izsildieties karstā vannā, kuras ūdenim varat pievienojat epsomīta sāli (magnija sulfāts, rūgtā sāls), dziediet, klausieties pacilājošu mūziku, mīliet, palīdziet citiem, brīvprātīgi iesaistieties organizācijā, kas reāli palīdz citiem, gatavojiet ēst, veidojiet figūriņas, modelējiet, zīmējiet vai gleznojiet, rakstiet dzejoļus, saceriet stāstus, guliet, atpūtieties un tā tālāk. Tās visas ir mazas vienkāršas lietas, kas neprasa naudas ieguldījumus, bet nodrošina tik vajadzīgo mierinājumu un ļauj iezemēties, lai jau pēc maza brīža sajustu atjaunotu prātu, ķermeni un garu. Un vēl, neaizmirsiet izdzert ik dienas vismaz 8 glāzes tīra ūdens- tas ir ļoti būtiski, dzīvojot šādā režīmā.
 
Veicot tikko nosauktās nodarbes, jūs mācāties tikt galā ar sevi šajos pārmaiņu laikos, un rezultātā jums ir vieglāk savienoties ar savu iekšējo kodolu, kurā mīt jūsu patiesā Esamība. Godājot šo iekšējo centru un apzinoties vajadzību no jauna sevi uzpildīt un atjaunot, jūs apgūstat atbrīvošanas procesu, kura pašreizējais pamatuzdevums ir līdzsvarot un balansēt. Atcerieties sevi godāt un mīlēt, jo mīlot un lolojot sevi, jūs tiekat piepildīti ar Mīlestību, kurā pēc tam dalāties ar citiem. Biežāk atkārtojiet, ka viss ir kārtībā, ka viss ir Dievišķā kārtībā un tā tas arī ir, Mīļie.
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante
* Debesbraukšana ir jebkuras apziņas paplašināšanās un tās vibrāciju paātrināšanās paliekot fiziskajā ķermenī. Salīdzinājumam- Augšāmcelšanās ir jebkuras apziņas paplašināšanās un tās vibrāciju paātrināšanās atstājot fizisko ķermeni.