trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Sananda „Dziediniet fizisko sirdi un apzināto prātu” marts/2011

Caur Rev. Mišeli Kotantu
Mīļotie!
Mēs, no augstākajām realitātēm, vērojam katru jūsu soli, jo ar katru dienu paaugstināties un virzieties uz priekšu, piepildot savas sirds vēlmes. Mēs esam kopā ar jums jūsu svētās sirds mīlestībā un priekā. Tas ir mīlestības un vienas svētās sirds prieks. Ar katru ieelpu, ar katru sirds pukstu, jūs pulsējat Dieva Kosmiskajā Sirds ritmā. Tā ir jūsu savienošanās ar Visu, šī savienība kalpo jūsu zemes dzīves fiziskajā realitātē. Jūsu fiziskais ķermenis ir tikai maza daļiņa no tā lieluma, kas esat, tā ir enerģija, kas izpausta fiziskā formā. Jūsu lauks ir Viss radītais, tas ir jūsu iespēju lauks, tas ir Kristus apziņas lauks. Šajā laukā var eksistēt tikai beznosacījumu mīlestība, prieks, miers un harmonija, skaistums, pārpilnība, visas vērtības, talanti un Dieva īpašības. Jūs esat Dieva personības fiziskā izpildījumā.
Saulgrieži ir varena un brīnumaina iespēja ikvienam sasniegt atkal jaunu iespēju lauku, paplašināt esošos horizontus, paplašināt savu viedumu un personīgo garīgo izaugsmi, paplašināt un attīstīt katru savu aspektu un šķautni. Atkāpieties no ierastā, šobrīd jūs atbalsta pastiprināta gaisma un vibrāciju varenība, kopš cilvēce uzsāka ceļojumu trešajā blīvumā, tāds atbalsts un varenība nekad agrāk nav tikuši pieredzēti. Pacelieties virspus tās varenības, kas esat. Un ieejiet Sevī vēl dziļāk, atklājot savus talantus un dāvanas.
Šis laiks noder pastiprinātām meditācijām. Jūsu Dievs Es ir gatavs saplūst, apvienoties un integrēties ar jums, tikai katru dienu jums jāatvēl laiks meditēt un integrēt sevī šo augstāko Dieva gaismu. Kaut arī laiks, pateicoties augšāmcelšanās procesam, paātrinās, jums joprojām ir jāiziet tam cauri, tātad jums sevī ir jāsaplūst ar Dievu Es. Atcerieties to rīta rituālu, ko devām, atcerieties par Desmito staru, kas iekodē jūsu gaismas ķermeni fiziskajā ķermenī. Meditējot, piesaistiet savu gaismas ķermeni un piesauciet visus augstākos starus, sākot no 8-12, lai tie palīdzētu jums saplūst ar jūsu Es Esmu Klātbūtni. Dariet tā ik dienas, mīļie. Šis ir vissvētākais un svētītākais laiks, cilvēces vēsturē nav bijusi tam līdzvērtīga lieluma dāvana.
Jūs atrodaties grandiozas un varenas filmas pirmajā rindā. Tā ir jūsu filma un jūs to varat vadīt un veidot pēc savas sirds patikas. Sāciet veidot šo filmu caur sava Dieva Es acīm, ar beznosacījumu mīlestību. Jūsu dzīvē notiks brīnumi, kad katrā dzīves momentā dzīvosiet nevainojami. Jūsu Dievs es kļūst par vadītāju un rakstnieku, aktieri un režisoru, un kā gan tas viss lai nenotiktu bezgalīgā mīlestībā un priekā?
Savā rīta rituālā apsēdieties un meditējiet, mīļie. Koncentrējieties uz sirds centru, savu svēto sirdi, uz mūžības ziedu, Dzīvības Ziedu. Saklausot savas fiziskās sirds pulsu, apņemiet to Dieva Es rozā mīlestības gaismā. Izstarojiet savai fiziskajai sirdij mīlestību, izstarojiet mīlestību jūsu savienībai ar Visu fizisko pasauli, ar Kosmosu un Dieva Prātu. Savai fiziskajai sirdij izstarojiet mīlestību un Violeto Liesmu, transformējot un transmutējot ikdienas dzīves satraukumus. Jums lieliski kalpo jūsu fiziskā sirds, izšķīdiniet un noņemiet no tās stresus un satraukumus.
. 
Ļaujiet savai svētajai sirdij sniegt atbalstu fiziskajai sirdij. Klusu sēdiet un sajūtiet savas svētās sirds mīlestību- kā tā ietin jūsu fizisko sirdi, un fiziskā sirds atpūšas, izbaudot Visa plašo un ieskaujošo mīlestību. Sēdiet klusi un sajūtiet atbrīvošanos, vienotību un saplūšanu ar vareno Visa mīlestību, sajūtiet savienību un apvienošanos ar Dzīvības Ziedu. Sajūtiet, kā savienojas fiziskā sirds ar fizisko, apzināto prātu un atkal ļaujiet, lai aiziet satraukumi, raizes, rūpes, vajadzība visu kontrolēt un vadīt. Atdodiet to visu Dievam, visas nastas, kas uzkrājušās sirdī, trešās dimensijas prātā, atdodiet tās Dievam, un ļaujiet svētajai sirdij un Dieva Prātam, Visuma Prātam uzņemties vadību jūsu būtībā. Ļaujieties šai saplūsmei, ļaujiet jūsu trīs prātiem- zemapziņai, apziņai un virsapziņai- būt kā vienai, un ļaujiet vadību uzņemties virsapziņai. Sajūtiet jūsu prātu saplūsmi, tie kļūst par vienu, tie saplūst ar jūsu svēto sirdi, ar Visuma Dieva Prāta mīlestību.
Sēdiet klusi un jūtiet mīlestību, viedumu, Kosmosa spēku, Dieva Sirds bezgalīgo beznosacījumu mīlestību, Dieva prātu jūsos. Sajūtiet šo absolūto vienotību- veselumu. Eksistē tikai viens, un tas esat jūs, ikkatrs no jums.
Šobrīd dzīvojam vēl nepieredzētos un vienreizējos laikos, bezprecedenta laikā. Velti netērējiet nevienu mirkli. Jūs neviens nevarat pat iedomāties tās iespējas, kas atrodas jums priekšā. Aizvien spožāk izstarojiet savu dimanta gaismu, tad arī atvērsieties plašajām iespējām, tās jums pietuvosies. Lielais plašums pulsē dzīvībā un iespējamībās, tas ir pārpilns ar Dimanta daļiņām. Tas ir Viss Kas Ir, un ir pieejams ikvienam; pieaugošs spēks un radīšanas iespējas ir bezgalīgas.
Kosmiskās durvis ir atvērtas vaļā līdz galam. Ar katru dienu, ar katru momentu pieaug iespējas. Lai spētu sevī uzņemt to, kas jums tiek piedāvāts, tās dāvanas, kas jums tiek dotas, jums ir jāattīrās, jākļūst dzidriem un jāsaplūst ar savu Dievu Es. Dariet to ik dienas, mīļie, dariet to ik dienas ar lielu prieku un mīlestību, un katrs šāds solis jūs tuvinās un nesīs tuvāk mājām, tiem bezgalīgajiem brīnumiem, ko esat aizmirsuši. Atcerieties to tagad, atcerieties to katrā brīdī, kad saplūstat ar jūsu Es Esmu Klātbūtni.

Mīļie, es esmu kopā ar jums, tieši tāpat kā visi citi no augstākajām realitātēm. Ļaujiet mums palīdzēt, ļaujiet mums būt kopā ar jums katrā tagad momentā- jūsu svētās sirds mīlestībā.
Es Esmu Sananda.

You may copy and share, with Love and Blessings.  Please copy the message in its entirety, giving credit to Sananda through Rev. Michelle Coutant, and provide a link to: www.transformingradiance.com.
Visit Michelle’s website at:  www.transformingradiance.com
Mana mīlestība un svētība,
Mišele

Tulkoja Māra Brante