trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Vēstījums no 12 Padomes

Council of 12 Message
Vesaka svētība- Priekškari kļūst plānāki
Copyright 2011 by Selacia  www.selacia.com * 5.aprīlis/2011 

Piezīme no Selasijas: „Šis ir īpašs pirms Vesaka vēstījums, kas saņemts no 12 Padomes un saistīts ar ikgadējo Vesaka perioda iestāšanos. Nākamo nedēļu laikā, līdz 14. maijam, kad mēs tos atzīmēsim un piedalīsimies vispasaules meditācijā, jūs jau pamazām varat sākt gatavoties šiem īpašajiem svētkiem. Vesaka svētkus svin dažādos datumos, tas atkarīgs no kultūras tradīcijām. Japānā, piemēram, Budas dzimšanas diena tiek atzīmēta 8.aprīlī. Šajā gadā mums būs arī pēc Vesaka svētki, kas beigsies 9.jūlijā. Visā šajā laika periodā, sākot no šodienas(5.aprīlis) līdz 9.jūlijam, tiks iezemētas jaunas enerģijas. Un tā kā jūs tagad lasāt 12 Padomes vēstījumu, tad Padome sniegs jums ieskatus un potenciālo enerģiju, kas palīdzēs izmantot Vesaka laika priekšrocības. Vesaka svētki ir apgaismoto svētki, tie dzīvoja pirms mums- Buda, Kristus, Kuan Iņ. Šis laiks ir arī potenciāla laiks - ikvienam mums ir dotas spējas sasniegt apgaismību. Mēs te atrodamies tādēļ, lai individuālā līmenī katrs palīdzētu planētai kļūt par gaismas un mīlestības planētu.

Dažādu kultūru vecajie izsenis jau zināja par lielo pārmaiņu laiku, kas nu tagad ir pienācis. Tie zināja arī par dimensiju pārmaiņām un priekškaru izzušanu starp dažādām dimensijām. Apgaismotie meistari, tādi kā Buda un Kuan Iņ, zemei atnesa jauna veida viedumu un ceļu - mīlestības un sirds ceļu.

Ikgadējo Vesaka svētku laikā ir daudz vieglāk piekļūt šo lielo būtņu enerģijām un svētībai. Un tieši tagad ir šis laiks.

Vesaka „loga” laikā vairāku nedēļu garumā, jums ir daudz vieglāk piekļūt no augstākajām dimensijām plūstošajām garīgajām enerģijām un viedumam. Līdz Vesakam un vēl pēc tam, jums ir pieejama enerģētiska eja. Ja izvēlaties uz to koncentrēties un piesaukt šī laika svētību, tad sasniegsiet un iegūsiet ļoti noderīgu un iedvesmojošu garīgo „degvielu” tālākajam ceļojumam. Šī enerģija ir pretlīdzeklis jebkādiem izaicinājumiem un pārbaudēm, bailēm un ienaidam.

Buda un Vesaka laiks

Vesaka svētki ir Budas dzimšanas dienas un viņa apgaismības sasniegšanas svētki. Buda nenāca radīt jaunu reliģiju vai arī slavenības dēļ. Viņš un citas apgaismotas būtnes, (Kuan Iņ), parādīja atbrīvošanās ceļu. Un šodien viņu ne-fiziskā forma nodrošina cilvēces apziņas radikālu transformāciju.

Neatdodiet nevienam un nekam savu spēku. Atcerieties, jūsu spēks ir dievišķo pārmaiņu radītājs, jūsu spēks ir jūsu spējas saņemt visuma labestību un radīt gaismas piepildītu pasauli. Un tā jūs kļūstat par labestības un labsirdības radītājiem. Un piesaistāt vēl vairāk labuma. Un jūsu gaisma spīd vēl spožāk.
Kāpēc te esat

Šī cikla uzdevums - saprast savas esamības iemeslus te šajā laikā. Būs daudz apjukuma, uzmanības novērsēju, notiks daudzas satraucošas lietas un sastapsities arī ar sevis apšaubīšanu un neticību. Ļoti reāla būs tendence tikt ierautam ārējās pasaules notikumos. Ja vien zināt, ka tas viss ir nereāls, tad vieglāk ir atkāpties un paraudzīties notiekošajā no malas. Un tā jūsu iekšējais viedums jums atgādinās par jūsu augstāko mērķi un to, kāpēc šī dzīve ir tik vērtīga.
Visticamāk, ka jums jau ir kaut kādas sajūtas par savu ceļu un centieniem. Vesaka „loga” laikā jums ir pieeja dziļākām sevis sapratnēm un to, kas jums jādara šajā pasaulē. Lūdziet pie jums atnākt šai dziļākajai sapratnei un lūdziet paplašināt jau apjausto viedumu.
Sagatavojieties arī iespējai, ka būs jāmaina līdzšinējie priekšstati par savu misiju un mērķiem. Visticamāk lielākā šo uzskatu daļa saistīta ar jūsu pagātnes es, kas nu jau vairs jūs neesat. Daži priekšstati par jūsu nākotni iespējams bija radušies citu cilvēku iespaidā. Pienācis laiks pārvērtēt visu un visam atrast dziļāku jēgu un nozīmi.

Izšķirošais laika brīdis

Vai esat vai neesat par šīm lietām reiz domājuši, tad tagad ziniet, ka nākamie pāris gadi ir izšķirošie. Jums varbūt šķiet, ka neesat sagatavoti un neesat gatavi Budas ceļam vai citu gaismas būtņu jau izietajam ceļam. Jums, iespējams, šķiet, ka neesat vēl gana apmācīti un jums pietrūkst arī laika. Ja jums ir tādas sajūtas, tad tās nāk tikai un vienīgi no bailēm un šaubām. Tās ir maldīgas un neadekvātas izjūtas.
  
Pienācis laiks atlikt tādas malā. Un pievērsieties jūsu dievišķajai dabai un patiesajam ceļam. Un vēl, ticiet tam, ka jūs tiksiet absolūti un pilnīgi atbalstīti. Ziniet, ka tiekat bezgalīgi mīlēti.

Turpinot savu dievišķās atklāsmes ceļojumu, mēs apņemam jūs mīlestībā un svētībā.
Mēs esam 12 Padome.

Copyright 2011 by Selacia, Channel for The Council of 12

Note:  you are welcome to post this message to your newsgroups, blog, website, and other places as long as you accompany the full message with Selacia's name and website. We thank you for respecting this copyright.

Selasijas un 12 Padomes piezīme:
  
Mīļie draugi!
Globālās meditācijas laikā, kad būsim kopā ar 12 padomi, mēs saņemsim garīgu degvielu un augstāku redzējumu par mūsu pasaules notikumiem. Ikviens dalībnieks saņem personīgu dziedināšanu un palīdz visai cilvēcei un mūsu planētai. Ikvienam dziedināšanas procesam - pat personīgam - piemīt nenovērtējams iespaids arī uz planētu. Kad vien veicam iekšēju darbu un ienesam sevī vairāk gaismas, mēs mainām visu cilvēci. Nenovērtējiet par zemu šī darba svarīgumu.

Mūsu pēdējās vispasaules meditācijas laikā (saulgriežos), mēs galvenokārt koncentrējāmies uz Japānu un turienes krīzi. Mēs iezemējām gaismu un dziedinošu enerģētisko saiti, kas turpina savu darbību un palīdz visiem japāņiem. Pat, ja nebijāt 19.martā kopā ar mums, jūs arī tagad varat palīdzēt un sūtīt savu enerģiju šai dziedinošajai saitei ar lūgšanām un nodomu. Tas ir ļoti iedarbīgi.

Nākamās meditācijas būs 14. maijā un 9.jūlijā.
Vesaka svētku meditācija 2011* 14.maijs plkst. 18:30 pēc Losandželosas laika.