trešdiena, 2011. gada 25. maijs

Ilarions 27.marts-2.aprīlis/2011

Mīļie!
 
Patlaban dzīves plūsmas un planētas ciklu priekšplānā izvirzās atjaunošanās enerģijas, kas sevī nes jaunā sākumu. Tas, kā šie jaunie iesākumi atsaucas uz jūsu personīgo dzīvi ir atkarīgs no jūsu attieksmes, uzskatiem un uztveres, no jūsu spējām kļūt par Meistariem savām domām, emocijām un nodomiem, lai radītu labāku nākotni. Ne tikai uz jūsu planētas, bet arī visā Kosmosā- ciklu iekšienē atrodas atkal jauni cikli, un daudzi šādi cikli pašreiz savienojoties saplūst ar daudz varenāku un diženāku Plānu nekā cilvēce to dotajā brīdī spēj saprast.
 
Daudz kas atkarīgs no jūsu domām un emocijām. Ar zināmu nepieķeršanos esat iemācījušies mīlēt; tas ļauj mīlošā veidā pieņemt citus un to veiktās izvēles un attīstības ceļu, un jūs ļaujat cilvēkiem rīkoties, nekontrolējot tos. To sauc par beznosacījumu mīlestību un tā atbrīvo jūs no atbildības sajūtas par citu cilvēku darbību vai izvēli, kā arī ļauj ar daudz lielāku skaidrību un koncentrēšanos saskatīt savu paša izvēlēto ceļa virzienu, un, vissvarīgākais, ar ievērojami lielāku prieku un labpatiku. Dzīve fiziskajā ķermenī dod iespējas pieredzēt visplašākā apjoma un dziļuma sajūtas, emocijas un jaunradi un ļauj no iekšienes uzplaukt jūsu bagātībai.
 
Kļūstot par daudz dimensiju būtnēm, jau daudz apzinīgākā veidā sākat saprast, ka esat apguvuši daudz vairāk nekā to pieļāva agrākie ierobežojošie uzskati. Darbs augstākajās dimensijās ietver sevī jaunradi, vizualizēšanu un domas, un šīs lietas jums padodas tik raiti un viegli, ka bieži vien tās pat nepamanāt. Mēģiniet apzināti iepazīties ar savu radošo domu procesiem, tad jums kļūs skaidrāki Visuma Likumi un tas, kā domu procesi ienes jūsu realitātē īstenošanos, kas bieži vien notiek ne tikai ar dominējošajām jūsu prāta domām, bet arī ar zemapziņas domām.
 
Pienācis laiks disciplinēt savu prātu un koncentrēties uz to, ko vēlaties izpaust dzīvē, nevis uz to ko nevēlaties, jo Visums ir taisnīgs, un dos jums to uz ko konstanti koncentrējaties savā domu procesā; Visums ir piepildīts ar spēku un enerģiju un radīs jums to, ko vēlaties, vai arī to, ko Tas samanīs- jūs vēlaties ar savām atkārtotajām domām, vizualizēšanu un jaunradi. Uzmanīgi vērojiet no jums „izejošās” domas, jo tas būs tieši tas, kas atnāks pie jums atpakaļ. Tieši tāpēc ikdienas piesaukumi un pavēles ir metode, kas ienes dzīvē to, kas atbilst jūsu augstākajam labumam; šajos lielo pārmaiņu laikos piesaukumu lasīšana palīdz koncentrēties un palikt iezemētam.
 
Daudziem cilvēkiem labāk patīk piesaukumu lasīšana nekā meditēšana; jūs varat ļoti daudz sasniegt ar izteiktā vārda spēku un tā vairot sava paša Es augstākos aspektus un palielināt vibrāciju frekvenci, jo skaņai ir vibrācija un tā rada spēcīgu enerģiju; tie, kuri pielieto šādu garīgo tehniku, saprot šī procesa spēku personīgajā un planetārā līmeņa transformācijās. Kaut vai viens piesaukums ik dienas, kas aizsargā un veicina jūsu izaugsmi, un vēl viens piesaukums, tāds kā Lielā Invokācija, kas tiek atkārtota katru dienu, jau paaugstina jūsu enerģētiskā lauka frekvences, īpaši, ja atkārtojat to 3,7,9,11utt.reizes. Tā ir katra izrunātā vārda intonācija un atkārtošana, kas dara Jūs spēcīgāku un centrētāku, kā arī palīdz kļūt par apzinīgāku Būtni un izpaust to šīs dzīves oktāvā.
 
Kad domāšanas procesā tiek izmantota pašdisciplīna, tad apzināta radīšana sniedz vairāk prieka, brīvības, viegluma un labvēlības. Padariet savu prātu par visa jaunā celtnieku- būvētāju, Mīļie, padariet to par jūsu Meistarības dievišķo instrumentu katrā sastaptajā situācijā uz Zemes. Mēs atgādinām, ka jūsu apkārtnē atrodas daudzi nenodarbināti eņģeļi, kas to vien gaida lai tiktu piesaukti un atzīti par vajadzīgiem, to ir veseli pulki, eņģeļu pulki...viņi tikai gaida...
 
Līdz nākamajai mūsu tikšanās reizei pēc divām nedēļām (9.aprīlī)...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Tulkoja Māra Brante