svētdiena, 2011. gada 22. maijs

Ilarions 13.-20.marts/ 2011

Mīļie!
 
Mēs lūdzam turpināt lasīt un izteikt piesaukumus un lūgumus Japānas iedzīvotāju vārdā, mums ik dienas vajadzīgi jūsu atkārtotie lūgumu, lai spētu jūtami darboties. Tāds ir mūsu darbs, tā mēs varam sniegt palīdzību ēteriskajos līmeņos. Daudzi jau esat sapratuši, ka savādāk nevar būt.
 
Ar katru enerģijas viļņa kustību pasaule turpina ieiet Jaunās Zemes Realitātē. Jūsu ziņu mēdiji jau atklāti saka, ka visas pēdējo laiku zemestrīces un cunami pārbīda Zemes asi. Jūsu Pasaule tiek lēnām stumta uz savu jauno vietu Debesīs, kas savienots ar Galaktikas centru, un tas notiek pēc iespējas rūpīgi un saudzīgi. Jūsu acu priekšā patlaban notiek neticams varoņdarbs.
 
Palieciet stingri savos nodomos un ticībā par labāku pasauli un labāku tālākās darbības veidu, jo tā, mīļie, tiek radīta un izpausta jaunā pasaule. Jā no visa notiekošā iekšēji sākat grīļoties, tad, lūdzu, ieejiet sevī un savienojieties ar savu Augstāko Es. Šajos izšķirošajos laikos jūs visi tiekat vadīti un atrodaties pareizajās vietās. Ziniet, vienmēr un visu laiku jūs tiekat vadīti un aizsargāti, arī tad, kad atrodaties tālu prom no savām mājām. Jūs nevienu brīdi neesat vieni. (pateicosJ)
 
Mīļie, jau esam teikuši, ka šajā un 2012. gadā būs daudz pārmaiņu. Kad atskatīsities atpakaļ uz 2011. gadu, tad saskatīsiet Zemes cilvēku ļoti ievērojamu attieksmes un redzējumu maiņu. Būs zudis viss vecais sīkstais, cilvēka ego viedokļi un tā vietā būs stājies Vienotības Gars, labprātība un sadarbība, pirmajā vietā novietojot visu augstāko labumu.
 
Saņemiet visu savu spēku, mīļie, un komandējiet Gaismas Spēkus, lai tie uz planētas var rādīt brīnumus. Māte Zeme kustās, mainās un piedzimst no jauna kā fenikss no pelniem, lai ieietu augstākajās dimensijās, kas atrodas ciešākā savienībā ar Augšāmceltajām Gaismas un Mīlestības realitātēm un dara visu, lai arī cilvēce spētu pacelties kopā ar Viņu.
 
Turpinās Mīlestības enerģijas sūtīšana Japānas cilvēkiem, un šī darbība ap jums maina visu kopējo atmosfēru un sekojoši arī VISS tiek celts augšup...tāds ir šādu personīgu un nacionālu traģēdiju pozitīvais rezultāts. Sūtiet Gaismas, Mīlestības, Dziedināšanas un Svētības enerģijas, kaut arī jūsu Dvēsele raud iejūtības asaras par saviem brāļiem un māsām, kas ir iesaistīti visdievišķākajās pārmaiņās, kādas vien cilvēce pieredzējusi uz šīs planētas.
 
Šim laikam nevar iziet cauri, ejot pa virsu...pienāks laiki, kad par šo neticamo periodu tiks dota pilnīgi visa informācija un tā būs pieejama ne tikai katrai mūsu Visuma Būtnei, tā godājot Zemes cilvēkus par drosmi un izturību, kas tādā varenībā iekustināja Kosmisko pārmaiņu viļņus, vēršot tos uzvarā. Mēs uzslavējam Cilvēku Garu, kas izdzīvo visa kas ir Radītāja slavu un varenību.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff   Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante